• Bryan
    34
    Ajmo Šibenik !
  • Mr Anderson
    11.5k
    Kakav gol, još će ispasti da ima nešto u teoriji zavjere koju sam čuo neki dan, a to je da se ide na to da Lokomotiva ispadne.
  • Dani Olmić
    1.4k
    a Lokosi sutra gube protiv Istre
  • Tvrdica McTvrdi
    0
    Tko sve sudjeluje u zavjeri? Inside job ili maslo korporacije?
  • Mr Anderson
    11.5k

Ma nebi to ni spominjao da nije ovako krenula utakmica, priča u birtiji od lika koji je nešto u savezu. Tvrdio da je to tako i da Šibenik danas dobiva u VŽ.
  • rioda
    8.1k

Znači bit ćemo prvaci sigurno, Šibenik igra još i protiv Rijeke i Hajduka :grin:
  • Zg123
    1.7k
    Nece nam valjda sekica u drugu ligu ispasti? Makar onaj iznenadni rastanak sa Cabrajom i davanje ekipe u ruke Ferencini je bas neozbiljan potez tko ce ga znati koji su razlozi
  • Blueshadow86
    3.1k
    još će ispasti da ima nešto u teoriji zavjere koju sam čuo neki dan, a to je da se ide na to da Lokomotiva ispadne.Mr Anderson

Ne sviđa mi se uopće ovo. Mislim, nemam ništa protiv da Lokomotiva ispadne, dapače, ali ako je ovo istina i da Savez radi na tome, onda mi je jasno i koga bi Savez najradije da bude prvak, a to su - tovari.
    Nadam se ipak da ima poštenja u svemu ovome.
  • rkru
    35
    Svatko normalan zeli da Lokomotiva ispadne s moralne i navijacke strane
  • ElDorado
    3.5k
    Nemojte s teorijana zavjere. Pa ko je kriv Loksi kaj igra zakurac. A da nas ne zele ko prvaka onda ne bi sad bili na -1
  • tp1997
    1.3k
    onda mi je jasno i koga bi Savez najradije da bude prvak, a to su - tovariBlueshadow86

Da bi Lokomotiva ispala, Šibenik i Gorica moraju osvajati bodove. I jedni i drugi igraju i protiv tovara i protiv Rijeke. Ako pretpostavimo da takva "zavjera" postoji, ne vidim kako nam ne bi išla u korist.
  • Dzoni
    1.2k
    Iz sportske strane, bilo bi jako loše da ispadne Lokomotiva jer bi se time ona trajno oslabila i broj stabilnih prvoligaša bi spao s 9 na 8. Prodali bi apsolutno sve za sitniš, vjerovatno izgubili dosta sponzora i trebalo bi dosta truda i novaca da se uzdignu.
    S druge strane, ukoliko Šibenik i ostane, ne vjerujem da mogu financijski dovoljno ojačati da imaju svake sezone tih x milijuna eura da održavaju klub u 1.ligi bez cirkusa oko plaća, a sad i komunalija.
    Dok s navijačke strane želim svu sreću svijeta da Šibenik ostane u ligi iz očitih razloga
  • Blueshadow86
    3.1k
    Ima logike u ovome što pišeš, al eto... To mi je onako na prvu palo na pamet jer se zna tko je na čelu Saveza i koju boju preferira.
  • Jay
    1.3k
    Ako Lokomotiva ispadne onda ne igraju na Maksimiru, jel?
    Trči Gržan, sunce ti poljubim
  • emilperska
    10.1k
    Ši ši Šibenik!

Nama je u interesu (čak i da nisu drugo lice Dalmacije) da su oni u igri do kraja kraja.

Za Loksu se ne bojim (a i oni igraju s Rijekom pa i tu imamo interes da su motivirani do kraja).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.