• Teofil Kateran
    876
    Zaboravio sam, sad sam se tek sjetio da se očistio pošto nije ni bio u igri kad je dobio žuti. Ali i da nema suspenziju definitivno smatram da je vrijeme da sjedne malo na klupu.
  • Mlađi referent
    10.8k
    Treba postaviti pametno i igrati na nulu. Vjerojatno će Rudeš pogriješiti u nekom trenu i onda mi to možemo kazniti ako budemo pravi

    Edit: mea culpa još sam frustriran, ovakvi komentari ne donose na kvaliteti foruma pa molim da se obriše od moderature. Ionako je već 10 tema di ih pljucamo, jbg
  • Mr Anderson
    5.4k
    Nevistić
    RPG - Šutalo - Perković - Ogiwara
    Sučić - Ademi
    Kaneko - Halilović - Vidović
    Brodić

    Ovako bi ja počeo
  • Georg Koch
    3.7k
    bez Baturine, Misica, oba stopera, Petkovica?
    Brate mili ne igramo sa Junakom iz Sinja, a pritom imamo 17 bodova prednosti ispred drugoplasiranog, 6 kola do kraja.
    Je Rudes los kakav je, ali i takvog proslu utakmicu jedva smo ih pobijedili 1:0, u 70+ minuti, iako su igrali skoro svi "senatori" (mrzim tu rijec ;) )
    Nema uopce ni mjesta, ni vremena, a ni prilike za tolike rosade, barem sada kad smo ispali iz europe, ide repr.stanka, treba nam mirna, sigurna i uvjerljiva pobjeda za malo vracanja mira.
    Sve ostalo su eksperimenti u nevrijeme.
  • Sportskifanatik
    367
    "bojkot", "tko ih jebe nek se sami vade", "ma ne idem na tekmu"
    Nakon jučerašnjeg poraza mogli smo čuti ovakve izjave. Nogomet je sport, a u nogometu postoji jedan klub, klub koje je svoje navijače navikao na pobjede i na 10,15 bodova ispred svih pratitelja. Isto tako u zadnje vrijeme nas je klub naviknuo i na proljeće u europi, a sjetite se koliko sam sanjali takve utakmice i trenutke.Sada ih imamo ali smo i dalje nezadovoljni.Jasno je da smo mogli i morali proći,jasno je da su odigrali katastrofa,jasno je da nas je Paok potopio,nažalost je tako i sami decki to nisu sigurno željeli ali sjetite se Betisa,sjetite se Tottenhama,Chelesa,Atalate,sjetite se svih tih predivnim trenutaka, bilo ih je jel tako?Budite zahvalni našim igračima na tim trenucima,budite zahvalni na to kaj Hnl nije ispod Bih lige da nije Dinama,budite zahvalni kaj imamo klub koji daje brojne reprezentativce,budi zahvalni kaj imamo Dinamo.
    Moramo se zapitati jesmo li mi navijači Dinama ili smo samo tu u dobru,to mogu svi. Bojkot ne dolasku na utakmice svog kluba nista neće pomoći, trebamo pružiti podršku igračima i kad je teško. Lako je biti navijač u pobjedama, pokažite da smo tu i kad je teško i kad smo pali, pokažimo svima kaj smo i koliko vrijedimo,pokažite koliko vrijedimo i kad ne ide.
    BUDITE PRIJATELJ SVOM KLUBU I KAD MU NE IDE,POKAŽITE MU DA STE U PRIJATELJ.
    POKAŽITE TKO I KAJ JE DINAMO.
    Sjetite se ovoga kad ti ide dobro svi će biti tvoji prijatelji, a kad ti krene loše znati ćeš ko su tvoji prijatelji.
    MI SMO TU I KAD NISI U MODI.
    SVI NA KRANJČU,NEDJELJA 17.03. u 17;10h
  • superhik
    10.4k
    Znamo da su glave još vruće od jučerašnjeg poraza, emocije su ogromne i racionalnost se pomalo sakrila pred tim valom.

    Vjerujte, i samima nama je tako.

    Međutim, i dalje vas pozivamo na što više suvislu raspravu koja neće uključivati birtijski rječnik, prozivanja i vrijeđanja, inaće ćemo morati situaciju smirivati baniranjem na par dana, a kod težiš prekršaja ili ponavljanja ne daj Bože i trajno.

    Vodite se rječima onog kojeg većina ovdje saziva, Zvoneta Bobana:"A kada je i gubio, a gubio je previše, bio je VELIK i pristojan. I učitelj.”
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    postava dobra za utakmicu protiv Oriolika ili Orijenta
  • recikaj86
    109
    Idem sam nakon rucka uopce me ne zamara kaj neki ne mogu ic, to sve govori o njima, laganim putem do kranjče te se okrijepiti kojom hladnom pivom za izdržljivije glasnice sa ciljem da bodrim svoj klub glasno kako treba!
  • Paggini
    7.2k
    Daj samo odmori Perkovića, lik je jučer bio dobar u odnosu na ostale, ali brijem da je na zadnjih par kapi snage...
  • Teofil Kateran
    876
    Na Rudeš najbolje ovako:

    Nevistić - Ogiwara, Theo, Bernauer, RPG - Ademi, Sučić - Vidović, Baturina, Kaneko - Brodić

    Petko je realno iscrpljen i bolje ga je ostavit na klupi pošto će gotovo sigurno igrati dosta u repki, a bitno je da se vrati što svježiji. S druge strane, Baturina neće dobiti toliko minuta kao on i stoga bi bilo dobro da se održi njegova forma i da zabije Rudešu. Bernauer nam je bitan zato što će Rudeš stat u bunker, a on tu jako pomaže. Perković se mora odmorit.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    kakav crni Ademi ljudi moji
  • ZGWest
    551
    Dobro da nema Rileta.
    Sve 5, dao je puno, grizao i to mu se ne smije zaboraviti.

    Ali u zadnje vrijeme da bar igra 5% koliko diže ruke, nebi imali problema.

    Očekujem dobrog RPG-a.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Je Rudes los kakav je, ali i takvog proslu utakmicu jedva smo ih pobijedili 1:0, u 70+ minuti, iako su igrali skoro svi "senatori" (mrzim tu rijec ;) )
    Nema uopce ni mjesta, ni vremena, a ni prilike za tolike rosade, barem sada kad smo ispali iz europe, ide repr.stanka, treba nam mirna, sigurna i uvjerljiva pobjeda za malo vracanja mira.
    Georg Koch

    A koja je korist od raubanja jednih te istih igrača, tzv. senatora ako će oni ući u utakmicu preko one stvari. Neki igraju stalno i trebao bi im odmor, nek sjede na klupi, pa uđu po potrebi. Svaki od igrača koje sam stavio je bolji od svog suparnika u Rudešu na istoj poziciji. Ako ne mogu iznijeti pobjedu protiv Rudeša, onda ih i ne treba u klubu.
  • Georg Koch
    3.7k
    A koja je korist od raubanja jednih te istih igrača, tzv. senatora ako će oni ući u utakmicu preko one stvari.Mr Anderson

    Tko zna i kaze da hoce?
    Slazem se da nekima treba odmor, ali sada ide Rudes pa repr.stanka, masa ih nema poziv za repke, imaju kada odmorit.

    Ako ne mogu iznijeti pobjedu protiv Rudeša, onda ih i ne treba u klubu.Mr Anderson

    Stoji i to, ali zar imamo sada vremena za bilo sto rizikati? Plus, Rudes zadnji put 1-0 70'+.

    Meni bi to ovako izgledalo
    Nevistic
    RPG Bernauer KTC Ogiwara
    Sucic Misic
    Kaneko Baturina Hoxha
    Petkovic


    Daj 3 gola do 60min, pa lako onda mijenjati pola sastava.
  • Kruno
    173
    Od prve minute treba ici s Vrbancicem i Cvetkom.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.