• BBB ROHOLT
    4
    Hoxhu vratit u Belupo i onoga ko ga je doveo nek povede sa sobom
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Ispao od sjevernoirskih ribara sa Mariborom, ispao s igračem više od Slovana škaricama u zadnjoj minuti nakon što se s igračem više branio sa Zrinjskim, primio 4 gola u Pragu nakon što je došao s dva gola plusa i onda primio 3 gola u prvih pola sata nakon što je došao s dva gola plusa. Nema šta, vrhunski europski uspjesi “profe”. Ovo možemo i na Rujevici i Poljudu očekivati.
  • Kermit
    58
    Naši su još na aerodromu u Zagrebu, nisu ni došli na tekmu.

    Nema energije i možemo se jebati.

    I petarda je realna ako ovi nastave stiskati.
  • San Lorenzo
    11.3k
    Nažalost ništa neočekivano, pisalo se puno da je ovo drugačiji Dinamo od onog ljetnog koji je igrao protiv Sparte, ali isti je trener, bezmudi i bezidejni trener kojem Rudeš i Belupo redaju šanse pred golom, bezmudi lik koji igra bunker u Splitu i Osijeku.
    Ne boli me ni tih 0-3 koliko me smeta sramotno pičkasti gard kojeg imamo, pognute glave, zbunjene face, pa daj bar uđi u duel, udari, daj nešto...Ristovskog nema ni u napadu ni u obrani, Hoxha je opet impresioniran, Špika je Špika.

    Ovdje se itekako može dati gol, može se i proći, vezni red kad god je spojio tri dodavanja, bili smo u 16ercu, daj Kaneka, Vidovića i Ogiwaru.
  • NitkoBitan
    12k
    Znaci protiv Rudesa u crnom, uopce me ne zanima dal danas prolazimo ili ispadamo.
  • Kepec
    4.6k
    Po prvim minutama se vidjelo kuda ovo vodi. Mi ne možemo centar proć, a kada prođemo neka panika i nikakav pošten proboj.
    Svaki nek si lupi šamar u svlačioni i neka izađu kao Dinamovci na teren. S današnjom igrom bi nas Rudeš namučio.
  • Dudu9
    430
    Nakon prve utakmice i 2:0, opet smo se vratili u stara vremena kad jedino dinamo može 3:0 gubit na poluvremenu, nažalost ekipa koju je Bjelica složio i bila ekipa za Europu, nije ostalo ništa i vraćamo se onome kakvi smo prije bili useremo šta se stigne
  • Samo Dinamo
    92
    Boja dresova je kriva....fakat smo pukli
  • NitkoBitan
    12k
    I ocekujem iskup protiv Rudesa. Ima da gaze svakog do kraja prvenstva. Prosli ili ne 3 komada od cigana je neoprostivo, i to u jednom poluvremenu.
  • Doktor Kunić
    2.5k
    Petko pametno birao stranu za prvo poluvrijeme kontra njihove tribinesuperhik

    pri početku 0 2 dobar odabir... Šta možemo sad u drugom dijelu očekivati...
  • rioda
    2.3k
    Pogledaš na klupu, a tamo Kaneko i eventualno Vidović, od svih ostalih ne možeš očekivati ništa za povratak u utakmicu
  • Nolifer
    6.6k
    Taki to rješava pred kraj utakmice, vjerujem u Takura :cool:
  • Purgeri
    409
    pa koliko postova mozes napisat o jebenim dresovima? Ocajni su dresovi al daj jbt, stvarno nam nije to najveci problem
  • db-izbjeglica
    12.7k
    Možda je i bolje ovako!
    Prolaz bi samo zamaskirao stvari i dodatno iscrpio momčad u borbi za HNL.

    Nadali smo se, pričali o lijepom europskom rezultatu, ali ovo ne vodi nigdje.

    Jednostavno više nema smisla, nedopustivo je da momčad dva puta u istoj sezoni ispušta dva pogotka prednosti iz prve utakmice. Na isti način, praktički kopija utakmice u pragu. Takvo što si ozbiljne momčadi ne dopuštaju. Jakir je dobio priliku kakvu nije dobio valjda ni jedan trener u dinamovoj povijesti. Trpilo se svašta, strpljenja koliko hoćeš, a napretka nigdje, čisti kružni tok u kojem svako malo dođe utakmica koju gledaš i ne vjeruješ da to može biti toliko loše.
  • Ali
    1.9k

    Mišić i Hoxha očaj jedan. Ovaj potonji u dva navrata kad smo izasli umjesto da se sjuri i zabije gol on se valja po podu... centarsut i nadskoci hoxhu crni , petko stigne na korneru i vrhunski puca, a pogledaj na snimci hoxha kao na plazi u makarskoj lwzi i sa poda gleda razvpj situacije...
    Ma teraj ga u tri p.m., mali Perkovic radi hoxhe nezna kog prije da primi ovaj zivkovica dva puta prati do 16 i pusti ga slobodno... pa ti sad pohvataja i onda perkovic kriv ali kaj da radi kad mu ovaj odmaze maksimalno
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.