• Paggini
    7.2k
    Od ostalih vijesti Plavac se opet raspravlja s ekipom po forumu tokom tekme.Kepec

    Forma je prolazna, ali tifos Plavac i raspravljanje tijekom tekme je vječno
  • plavac173
    2.6k
    Od ostalih vijesti Plavac se opet raspravlja s ekipom po forumu tokom tekme.Kepec

    Mislis u prijevodu plavac napisao poruku na poluvrijemenu koju nas analiticar 'jedan u nizu' nije shvatio kroz sarkazam i odgovorio na nju misleci da sam bio ozbiljan, vrijeme utakmice nije zao mi je :confused:
    Ali ajd da ne trujem temu
  • Kepec
    4.8k
    nek si ti meni živ i zdrav.
  • blue heart 72
    1.4k
    Ja stvarno i više nego zadovoljan. Rasteretili prvu momčad (i više nego bi ja napravio). Odigrali lepršavom, a pobjeda nijednog trenutka nije bila upitna. Definitivno dižemo radnu temperaturu
    Svi zadovoljili, a ako bi nekoga morao izdvojiti od ovih koje smo do sada manje gledali, to bi bili Halil, RPG i Brod
  • ShanKu
    364
    bilo je super navijanje, barem u sektoru 3.. sastrane :zip:
  • Bruh
    901
    nije da velim al se cijeli sjever nahero stao hahahah zato i je bilo prema strani više navijanja iako je bilo i solidno na sredini.
  • badjibadara
    1.7k
    meni osobno najbolji trenutak utakmice, kod vidovićevog gola onaj tenkre na golu gorice traži ofsajd :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:db-izbjeglica

    Ma nije tenkre :lol:

    2006207.jpeg?cropId=0

    Zao mi sto nije popusio i peti, da zapjevamo.
  • Sbkbbb
    179
    stoka od covika, jebo ga taj srbin sto njegov dres nosi.
  • Agramer86
    127
    Jeste vi sa sjevera vidli kak mali Belinho iza sjevernog gola cijelu utakmicu navija sa boysima:)
  • SjevernaStrana
    789
    Jeste vi sa sjevera vidli kak mali Belinho iza sjevernog gola cijelu utakmicu navija sa boysima:)Agramer86

    Da, da... cijelu tekmu udara ritam
  • Lynx17
    2.6k
    Belinho, uno di noi.
  • Plavo Srce
    97
    Kratka analiza od mene, kako obicno i radim u zadnje vrijeme:

    Što smo iz ove tekme naučili?

    Digli smo formu za cijelu klasu, a to se primarno odnosi na stav i način kako se u glavi pristupa. Nisu igrači u 2,3 tjedna naučil igrati, niti je trener postao pametniji, nego smo podigli gard. To je najviše falilo u zadnjih par mjeseci. Inače sam jednom prije puno godina ponudio Mamiću dovesti dva svoja prijatelja koji se bave psihologijom motivacije, da naprave besplatni razgovor s igračima. Možete reći da sam lud, ali tvrdim da ako već u modernom nogometu imaš razne vrste masera, pa ove koji se brinu o prehrani, pa razne liječnike, pa stručnjake za prijevoz, pa za analizu tko je koliko pretrčao, itd itd...trrebaš imati i psihologa. Nikad nitko nije trzao na taj prijedlog, a ja bih kao Dinamovac sve napravio besplatno, samo da probaju. No, dobro. Možda ponudim Zeki ako pobjedi.

    Igra s dva napadača daje puno više mogućnosti da kada krilni igrač uđe prema unutra, npr Vidović, ima više prilike za napraviti nered. Igra samo s Petkovićem, koji je, k tome, uglavnom izvan 16, daje priliku da se obrane kao čopor vukova bace na onog koji ulazi u 16.

    Ali, nemojte biti prenaivni, sredina nam je znala naivno ispasti. Jače momčadi bi nam jučer dale 2 gola. Treba biti mudriji.

    Što se tiće Vidovića, ja bih jučer probao bar 30 min s njim u sredini, a Halilovićem na boku. Tako bih bio znatiželjan to vidjeti, imam tu viziju u glavi. No, dobro.

    Halilović. On je najspominjanije ime u svim mojim postovima u zadnjih mjesec dana. Da živim 100 godina neću prestati razmišljati kako je moguće da na Lokomotivu ideš s vezom Mišić-Sučić-Baturina, a ne daš bar poluvrijeme umjesto jednom od tih defenzivnih veznih Halilu koji ima dribling, ima pas, ima udarac, a igra i obranu! Vjerojatno nikad nećemo saznati odgovor.

    Brodić. Moje drugo najspominjanije ime u postovima. Imaš nisku efikasnost, a na klupi ti sjedi čovjek koji itekako zna zabiti. I da se rauzumijemo, ja obožavam Petkovića, ali onaj gol jučer Brodiča, Petković bi to zabio iz jednog od 10 pokušaja. Petković je genije, ali fula sve što se može fulati.

    Sučić ima jako dobre duge lopte. Ima pluća, to smo znali, pas mu je sve bolji, ali zna ispasti, jučer su se on i Bernauer natjecali tko će više zaplivati. Ozbiljna bi momčad to kažnjavala kao na traci.

    RPG. Malo mi je još nejasan. Jak na lopti, teško će tko pored njega proći, jak i prema naprijed, posebno mi se sviđa kako ne petlja (npr. za razliku od Ristovskog), rado će dati loptu u pas ako vdi priliku. S druge strane ima taj tromi hod, izgleda kao da se dosađuje, često stoji i ne nudi se. Inače je to često kod tamnih igrača, mogu što hoće s loptom, jaki su kao životinje, ali ponekad malo sporije pale. To je stvar mentaliteta. S njim treba puno pričati i (opet ja!) - mora imati dobru psihološku pripremu.

    Ali sve skupa - izvrsno! Stojim i dalje kod svojih postova da je Rijeka (sada već - bila) prekretnica. Ako pobjedimo Osijek, a mislim da to gazimo, onda jurimo kao raketa prema osvajanju HNL. Tko se boji Hajduka na Poljudu nema kaj ovdje tražiti, a mislim da će do Rijeke već sve biti riješeno.
  • mali M
    3.5k
    Mišić-Sučić-BaturinaPlavo Srce

    Ovo je vrhunska veza, kada je u formi. Problem je što u tom trenutku je samo Sučić bio i to li la. Batica i Miš su se tek nedavno probudili. Ali da, zato to nije smjelo tako se uopće ići. Moraš znat koji su ti igrači u formi a koji ne.
    Petković bi to zabio iz jednog od 10 pokušaja.Plavo Srce
    Petković bi to zabijao ko na traci, DA PUCA. Pokazao je da zna i može, ali Petko rađe pimpla nego puca.
    trrebaš imati i psihologa.Plavo Srce
    Već smo to spominjali, Dinamo ima psihologa, ali sudeći po viđenome, to je neki uhljeb koji samo tamo obitava jer rezultata nema, svima nam je to na oko vidljivo! Vrhunski klub treba vrhunskog psihologa, a ne samo da zadovolji normi. Svi znamo da su vrhunski igrači i veće vedetice kojima treba veća pomoć po tom pitanju
  • Mali Zeus
    9.8k
    Fina pobjeda i fina tekma i to s izmijenjenom momčadi. Veliki plus. Def smo digli formo i to dosta, igrači su nekako više samouvjereni, glava je gore dok se igra što bi se reklo, samopouzdani su, lopta je brža i preciznija, bolje se otvaramo, bolje igramo bez lopte. Drago mi je za Brodića, ovakve stvari mu puno znače nakon što nije baš puno igrao, ful mi je drago i za Vidovića da je konačno opet zabio, za malog Vrbančića da ne spominjem, velika je to stvar zabiti, a da nisu Ponikve.

    Sučić i Halilović su pokazali da mogu sami držati vezu i Halilović da treba više šansi.

    I na kraju Bernauer, koliko on nama znači u izgradnji igre je nevjerojatno, nekako se baš poklopilo otkad je redovito u prvih 11 da nam se igra podigla na razinu 2, 3 puta jer čovjek bez panike dodaje loptu odmah naprijed i počinje napad čak i kad ima 2, 3 igrača na sebi i to jako puno znači za tranziciju i mogućnost da se protivnik iznenadi brzom akcijom.

    Highlight večeri Boysi viču Dinamo, a klinci Zagreb. :D
  • Livi
    49
    Očekujem istu pjesmu Osijeku nakon pobjede :cool:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.