• Krizy
    35.5k
    DATUM ROĐENJA: 23.11.2005.
    MJESTO ROĐENJA: Zagreb
    VISINA: 186cm
    TEŽINA: 72kg
    NOGA: Lijeva
    BIVŠI KLUBOVI: NK Sesvete
    POZICIJA: Stoper (Lijevi bek)
    BROJ:
    UGOVOR: 19.06.2026.
    FB-IMG-1705254260702.jpg
  • Krizy
    35.5k
    Cvetko i cvjetići :flower:

    Update za Slovenca:
    FB-IMG-1705254260702.jpg
  • Krizy
    35.5k
    Prvo nam se predstavio Ivan Cvetko, stoper, koji nam je kazao da mu je uzor - Joško Gvardiol. Učenik je četvrtog razreda Prometne škole.

    - Počeo sam igrati u Sesvetama sa šest godina, a 2014. godine sam došao u Dinamo. Počeo sam kao napadač, ali u Dinamu sam bio i lijevi bek, vezni, krilo... Sad sam stoper - kaže nam Ivan.

    I on je protiv Celja odigrao sjajnu utakmicu. Adetunji, napadač koji je zabio Dinamu gol u Maksimiru dok je igrao za Škupi, nije mu mogao ništa. Kao i kasnije Brazilac Edmilson. Cvetko je sve rješavao bez problema. Uostalom, nakon utakmice i Sergej Jakirović ga je spomenuo uz Mikića, dodavši kako Celje nije Modre ozbiljno ugrozilo niti u drugom dijelu kad je igrala pričuvna postava.
  • Taćini Serhio
    281
    Obratio sam pažnju na ovog "malog" tijekom priprema, igrao je drugo poluvrijeme protiv Celja i baš kao što je Krizy napisao, odradio je sve bez greške... Visok, stamen, bez lopte onako kad ga gledaš djeluje šeprtljast, ali prilično jak na lopti tehnički, dobro čita igru. Kako bi rekli novinari golobradi mladić koji ulijeva povjerenje.

    Pao mi je napamet danas dok razmišljam gdje da uhvatim bilo kakvu slamku spasa, i maknem misli sa ove turobne svakodnevnice...
  • Šteco
    530
    Ivan Cvetko nakon debija protiv Gorice potpisao višegodišnji ugovor s Dinamom! ✍️

    Rođen je 23. studenoga 2005. u Zagrebu, prve nogometne korake načinio je u Sesvetama, a u Dinamo došao s nepunih devet godina. Ovoga je siječnja debitirao u dresu prvog sastava pod vodstvom trenera Sergeja Jakirovića, zaigrao je u pripremnoj utakmici protiv slovenske Rogaške. Odmah potom uputio se s udarnom momčadi na zimske pripreme u Rovinj. Prošle je srijede debitirao i u službenoj utakmici, zaigrao je u maksimirskom dvoboju četvrtfinala Kupa u pobjedi protiv Gorice s 4:0 tako što je ušao u 79. minuti umjesto Maura Perkovića. ⚽

    Ivane, čestitamo na novom ugovoru i želimo ti puno sreće u plavom dresu!

    FB-IMG-1709636214512.jpg
  • crohnl
    29
    Potpisao je do 19.6.2027
  • Sportskifanatik
    359
    Znam malog i starog,stari je policajac u mirovini i ima vremena se baviti s njim,svaki dan ujutro ga je vodio na treninge, a uz tog mali ima sve 5ice,puno odricanja i na kraju se isplatilo.
    Uz to veliki dinamovci , CVELE NADAM SE DA TE GLEDAMO NIZ GODINA U PLAVOM DRESU.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.