• Pop corn
    5.1k
    Šokota je bio dio borbe kada nitko nije htio. I dao je puno. I glupost koju je napravio i rekao je nešto što se u normlanoj okolini objasni, raspravi. Ali da zbog toga on ne smije doći i da mu se zaboravi sve dobro, to je isto kontra moralnih sagledavanja.

    Tironi je pak napisao sjajan članak po nas, prepoznao je sve oko ideje, ozbiljnosti, ustrajnosti.

    Mediji su danas doživljeli ozbiljno postavljanje ideje Dinamo koja nije samo rezultat tekme i slično.
  • Draž
    1.1k
    Dovoljno je pročitati ova dva pasusa od Tironija.

    "I onako, ovo što su danas predstavili članovi tzv. "navijačke liste" u najmanju ruku djeluje impresivno. Pa i da ti dečki ne ispune sve, već nekih 50-60% iz svog programa, to će i dalje biti - "wooooow". I za današnji Dinamo veliki korak naprijed. U svemu. Digitalizaciji, odnosu prema članovima i legendama kluba, marketingu, brendiranju samog imena Dinamo...

    ...I svi su pričali jasno i precizno, potpuno drugačije od onoga na što smo u Maksimiru naučili proteklih godina. Ali to nikoga ne čudi, riječ je o puno mlađim (i obrazovanijim) dečkima od onih koji godinama stoluju u Dinamu."
  • Mali Zeus
    9.7k
    Ovo sve do sada je odrađeno toliko profesionalno i ozbiljno da je to fantastično. Ovo su prvi izbori u mom životu i jedini do sada kojima se veselim kao malo dijete. Bravo ekipa!
  • Jurki
    8.7k
    upravo to. Mogli bi i nasi politicari stosta nauciti od ovih ljudi.
    Znaci niti jednim slovom nije spomenut DIS u negativnom kontekstu, nije se islo destruktivno prema ljudima s druge liste. A bome ni prema sadasnjoj vladajucoj garnituri (a ima materijala da im se kipa kolko hoces).
    Cijelo predstavljanje programa bilo je afirmativno i ukazivalo se na stvari koje treba popraviti i nadograditi kaj je trenutno dobro u klubu.
    Top predstavljanje programa. :clap: :ok: :up: :fire:
  • sport
    2.3k
    Ono što je predstavljeno je samo mali dio onoga što se želi poboljšati,promjeniti, jer za širu elaboraciju nije bilo vremena.Morate znati da dečki cijelu ovu godinu svaki vikend odvajaju svoje slobodno vrijeme za rad na programu,razgovore,ideje,itd.Nemam riječi koliko su profesionalni,realni,poslovno odgovorni i ustrajni u želji da Dinamo pripada svim članovima i navijačima .
  • Jurki
    8.7k
    kad pogledas ovakvu prezentaciju i ono kaj drobe politicari.. dojde ti muka kakvi nam čobani vode drzavu.
  • sport
    2.3k
    Istina,pogotovo što sam bio na prezentaciji i imao puno razgovora nakon iste.Ekipa je vrhunska.
  • Jurki
    8.7k

    Bravo Zubo..nisam niti malo sumnjal da nam bu dal podrsku. :clap:
  • Bosskovitz
    7.5k
    Dodat ću samo dvije osobne crtice od jučer, a obje su iznimno pozitivne i motivirajuće. Prva su mediji, koji ne samo da su se odazvali u iznimno velikom broju nego su i u reportažama i iza ugašenih kamera bili vrlo pozitivni, da ne kažem naklonjeni. Svima se baš iskreno svidjela ova priča koja se gradi, čuo sam Maru kak se smije i komentira "pa da, to točno tak treba izgledati", neki novinari su čak davali ideje, prepričavali svoja navijačka iskustva i to je jako lijep momentum koji se stvorio. Znam da je "osjetilo se u zraku" jezični klišej ali zaista su se osjetili to zajedništvo, energija i motivacija.

    Druga osobna crtica je Zeko. Imao sam jučer tu čast provesti nekoliko sati u društvu s njim, pa i navečer uz koju pivicu, i oduševio me. Nije on u ovo uletio sam tak, s obzirom na obitelj i život koji ima dole u Grčkoj dosta je razmišljao i sad kad je unutra, unutra je 100%. S obje noge na zemlji, vrlo direktan, bez dlake na jeziku... priče iz davnina su naravno svima nama navijačima nešto posebno, fala bogu on ih ima mali milijun, ali ideje za prve korake u klubu i sinergija između njega i ove ekipe oko njega su zaista impresivni.

    Kak je jučer rekao - naučio sam da se ne treba veseliti kad sudac dosudi penal, pa ni kad se penal zabije, nego kad se dobije utakmica. Ovo jučer je ogroman zalog za pisanje puno ljepših, ponosnijih i uspješnijih stranica Dinamove povijesti, ali ključne bitke tek su pred nama. Svima nama koji vjerujemo da Dinamo može i mora biti više od ovoga kaj je danas.
  • Noel
    4k

    Sve stoji medijski ološ što dalje od nas. Do prije neki dan su pisali ubojice iz Zagreba i huligani klali jadne Grke po Ateni, sad N1 Index i ekipa podržavaju i pozitivne stvari pišu o navijačkom pokretu. Živjelo Dinamovo proljeće!
  • kibic11
    131
    to su dnovinari, kaj bi trebali ignorirati novinare??
  • Noel
    4k

    Na dnovinare i mislim. Vidjeli su kaj znači zdravi navijački pokret pa bi na pobjedničku stranu..
  • Mali Zeus
    9.7k
    Plačemo da su svi mediji za hajduk.

    Mediji dođu na predstavljanje.

    Što dalje medije od naše priče!

    Sounds legit.
  • Paggini
    6.9k
    Htjeli, ne htjeli - treba nam i podrška medija i drago mi je da ju imamo. Očekivao sam, iskreno, puno više pokušaja zavađivanja između listi, vađenja kojekakvih gluposti van konteksta, ali njihov response je bio jako dobar. Prate liste, izvještavaju pozitivno i drago mi je da je tako.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.