• Navijač Dinama
    7.3k
    Kad smo kod pohvala, treba pohvaliti i Boška za sinoć, kako je ušao, Hoxha i napad Belupa još laganije u džep spakovani iako i do tada nisu stvorili neku opasnu priliku osim nekih bombarderskih šuteva iz vana koje su zavrsile u Križevcima
  • San Lorenzo
    11k
    Tragovi traktorskih guma koji su poslužili kao idealan orjentir var sucima su highlight sezone najbrže rastuće lige u Europi.
  • NitkoBitan
    11.7k
    Ja sam se prepao kad je onaj mali crnac iz Slaven Belupa (koji je usao u drugom poluvremenu) prosao po desnoj strani kao da nasi igraci ne postoje.

    Jasno je da je roba s greskom posto igra u Slavenu, ali da mi imamo takvog slicnog igraca sa manjom il bez greske na jednoj strani a Kaneka na drugoj samo nebo bi nam bila granica.

    Svaka slicnost sa stvarnim osobama je slucajna. Tekpetey khm khm...
  • über alles
    1.4k


    VAR brought to you by Ferguson
  • Sunja86
    992
    Nadam se da će Šutalo nadoći nakon što prođe zimske pripreme
  • Dalmatinec
    562

    Amen.

    Nikad bojkot. Dugoročno se loše odražava na grupu. Stariji odlaze, mlađi se ne regrutiraju. Pohvala BBB-u u Koprivnici.

    Utakmica 80% odlična, bez straha, dinamovska. 20% letargije, one od koje se grozimo kad gledamo kako protivnik igra ševu s nama, a posebno ako je taj protivnik Slaven. U jednom trenu ludim doma i kažem kako se ovo ne smije događati i baš u tom trenutku krene presing na srednju liniju Slavena i prelomi se moment. Nevjerojatna sam osoba, utječem na rotacije planeta. Hvala mi. :cool: :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.