• BBBaranja
    1.9k

    Igra protiv Astane a razmišlja o Udinama poput nosonje
  • Lynx17
    2.6k
    U jednom trenutku su rezultati trebali početi pratiti bolje igre. Danas i clean sheet :ok:Captain America


    Nakon kakve igre?

    jurcic-kakve-igre1.jpg
  • Đeki Ćen
    18
    Rezultat top - igra flop. Ova momcad iz Kazakstana je Uefin dar Dinamu, samo smo te Azijate uspjeli svladati
  • dzg717
    941
    Molim te Jakire-nemoj trosit vrijeme na Rukavinu, decko nazalost nije nadmoćan protiv juniora. Zahvali se Andyu Bari
  • hardek
    1.4k
    E sad ostaje vidjeti sastav u ponedjeljak, da li će Jakir konačno početi "osjećati" ovu ekipu.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    Pa radije bi vidio i Rukavinu ako već moram, ili da je tu tioa Vrbančić ili neko kog i nismo vidjeli baš nesto, nego da u igru ubacuje Marina, Kulenovića ili iz naftalina izvuče Denia Jurića..
  • Ban
    698
    Sučić promijenio utakmicu. Uvijek izgledamo bolje sa Mišićem na osmici. Čovjek jednostavno nije zadnji vezni i njegovo spuštanje među stopere i glumatanje registe više odmaže nego što pridonosi, pogotovo u kombinaciji sa Bulatom koji nije dovoljno dinamičan.

    Drago mi je i da je Rukavina napokon dobio minute. Previše htio u premalo vremena, ali nadam se da će ga sada polako početi uvoditi u ritam.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    Ulazim u svlacionicu a Takuro Kaneko u boksericama pusta na mobitelu trese mi se lada od Mare i Lole
  • Markelo
    2.5k
    Ma koliko god loši bili, Astanu možemo uvijek nalupat.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    daj fotosopiraj Kanekovu glavu na Bellinghamovu proslavu gola :starstruck:
  • Facke
    2k
    I koj reci. Retke me je trener tulike nazivciral ko Jakirovic.
    Znaci vec je 100 put videl da zadnja linija s Ljubicicem, Pericem,Riletem i s Mohu ne funkcionera. Koj on napravi? Uprave postavi to. I na kaj je to licile? Na nis. Nemrem ga razmeti zake ponavlja greske. Iste kak i Misic i Bulat u veznem redu. Ne funkcioneraju skupa. Il onda postavi Misica i Sucica u paru ili Bulata i Sucica. Ili dej napokon Ljubicicu da igra u veznem redu. Nije mi jasen. Zake ponavlja iste te jedne greske? Za poludeti je. Napravi korak napred s Perkovicem na leve beku i ooonda opet sranja dela i vrne Ljubicica.
  • Navijač Dinama
    7.4k
    antiqueKujtim Shalla

    Ma to moze proc, ali ko god pije onaj Maraskin koji ima okus jebenog mišomora, želim mu da mu to bude posljednje alkiholno piće i da se ne ustane sa wc šolje od cijelodnevnog proljeva
  • Mathiasovi Chageri
    1.8k
    Da ne ulazim u detalje oko ostaloga: trenutno imamo 2,5 boda. Ako pobijedimo danas i protiv Ballkanija, imat ćemo 7 bodovaBosskovitz

    Očito sam se ja preračunao jer ja cijelo vrijeme računam da nam pobjeda donosi 1 bod za klupski koef, a kako smo mi dobili samo Astanu, nismo još nadoknadili bonus bodove za plasman u grupnu fazu. Moja greška, posipam se pepelom, cijelu tezu sam temeljio na krivoj pretpostavci.
  • Noel
    4k
    Katastrofa na kaj je nama danas ličila obrana. Kao da igramo protiv Reala a ne poluamaterske momčadi iz Kazhastana. Koliko bi tu iole ozbiljnije igrači napravili dar mar rekao bi ko forumaš Mikulenas u lokalnim birtijama. Pozitivno pobjeda i Vidović Sučič i Kaneko. Negativno sve ostalo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.