• Raul
    109
    slažem se sa postavom, i isto razmišljanje za Maxa, ako je spreman onda njega na stopera i Rile na beka.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    moramo što više uigravati dobitnu formaciju, a trenutno od svega viđenoga (sa ovim sastavom) je drugo poluvrijeme protiv lokomotive i prvo protiv varaždina. Očekujem pobjedu protiv čeha, uz Takijevu dominaciju
  • dzis
    581
    Po meni tek uvertira za puno bitniju tekmu u nedjelju. Ajmo ovo ne izgubit,dignut se jos malo vise i onda dobiti Rijeku.
    Zagi-Moha-Rile-Peric-Perkovic-Bulat-Misic-Samuraj-Baturina-Vidovic-Emreli
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    moramo što više uigravati dobitnu formaciju, a trenutno od svega viđenoga (sa ovim sastavom) je drugo poluvrijeme protiv lokomotive i prvo protiv varaždina.Gražvydas Mikulėnas

    Bulat ne sudjeluje dovoljno u izgradnji napada i najbolje igramo kad je uz Mišića netko poput Sučića. Kad je Bulat u igri onda uglavnom izgledamo bezidejno jer protivnici zatvore Mišića a nitko drugi se ne nudi pa se zog toga stoperi i bekovi dodavaju u beskonačnost dok ne pogriješe ili dok ne budu prisiljeni poslat neku bezveznu dugu loptu. Čim je Sučić tu lopta se kontinuirano prenosi i možemo pritisnuti protivnika. Za utakmicu sutra mi nije toliko važno, možda i bolje da igra Bulat ali za prvenstvene mečeve bih uvijek radije u sredini gledao Sučića (čak i Ljubičića) nego Bulata.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Dobro jutro.

    Nema razloga za brigu. Danas smo u win-win situaciji. Sretni i sa bodom, sretni i sa porazom ukoliko Jakirovic leti sa klupe.
  • San Lorenzo
    11.6k
    Jedine utakmice u kojima sam siguran u pobjedu su one kad nam kojekakvi 10x jeftiniji papani dolaze na Maksimir...ove sezone nismo igrali niti jednu utakmicu protiv protivnika koji je jači od nas, najjače utakmice su nam aek, sparta i hajduk...omjer protiv ovih giganata nam je 2-1-4.
  • jp23
    2.2k
    1-1-4*
    Ali poanta ti stoji

    Edit: zaboravio superkup, ipak 2-1-4
  • Mali Zeus
    9.7k
    Očekujem najgore, nadam se najboljem.
  • marcio amoroso
    32.4k

    Dobili smo Hajduk kući i Spartu kući. Remizirali smo kod aeka i izgubili dvije od Hajduka, jednu od aeka i jednu od Sparte. U pravu je on, ali bi ja tu još dodao i Viktoriju.
  • jp23
    2.2k
    Joj da, zaboravio sam na superkup, moje isprike
  • Mali dioničar
    14.2k
    Sretni i sa bodom, sretni i sa porazom ukoliko Jakirovic leti sa klupe.NitkoBitan

    Jedina utakmica po kojoj će se danas suditi Jakirovića je Legia-Zrinjski.

    Ako Zrinjski pobijedi, to će biti Zrinjski koji igra kako ih je učio Jakirović. Ako Zrinjski izgubi, to će biti zato jer Rendulić nema pojma i ne zna održati momčad kakvu im je Jakirović složio.

    Za pola foruma i dobar dio novinara koji prate Dinamo današnja Dinamova prezentacija nema nikakve veze sa Jakirovićem jer ima “slab i loše selektiran kadar.”

    Iako recimo Halilović kojeg je sam Jakirović doveo ima značajno manju ulogu od Kaneka, ali to su sad sitnice.

    Tako da ako Dinamo ne ostavari pozitivan rezultat, ne brini za Jakirovića, to je do onog dečka koji sada radi u Saudijskoj Arabiji i ostalih protagonista.
  • flexXy
    1.9k
    Ako Zrinjski pobijedi, to će biti Zrinjski koji igra kako ih je učio Jakirović. Ako Zrinjski izgubi, to će biti zato jer Rendulić nema pojma i ne zna održati momčad kakvu im je Jakirović složio.Mali dioničar

    To mi je od pocetka sigurno bio jedan od glupljih narativa u mainstream misljenjima prosjecnog pratitelja nogometa, pogotovo jer su u prvih 11 Zrinje ravno 3 igraca koja su igrala kod Jakira.
  • Gražvydas Mikulėnas
    11.8k
    dajte ljudi malo pozitive jebemu sve.
    ali sve i da izgubimo danas on ne leti s klupe.

    dinamo danas neće izgubiti ! DAJ MI SAMO POBJEDE
  • Mali dioničar
    14.2k
    To mi je od pocetka sigurno bio jedan od glupljih narativa u mainstream misljenjima prosjecnog pratitelja nogometa, pogotovo jer su u prvih 11 Zrinje ravno 3 igraca koja su igrala kod Jakira.flexXy

    To nije narativ iz publike nego izjava samog Jakirovića nakon utakmice Zrinjski-AZ.
  • Kepec
    4.7k
    Dobar tekst dinamozag2 na instagramu.

    "Jedna paralela. Tu su tribine tijekom "Heroja ulice" skandirale slomljenom Piplici i dale mu podršku. S druge strane imamo zapad Maksimira koji je protiv Lokse u prvom poluvremenu 'zvučao' katastrofalno. Svako krivo dodavanje, promašena šansa neovisno koji igrač je u pitanju: vrijeđanje, psovanje, zvizduci... Da prenesemo malo "prijateljske" futsal atmosfere i na Maksimir, ne bi bilo na odmet...
    Vidjeli ste kakav je teret pao s igraca nakon Kanekovog gola, a pljuvacina tijekom tekme koju cuju i oni samo pogorsava situaciju."

    Svi smo ogorčeni igrom i igračima koji su na raspolaganju, ali zviždanje i vrijeđanje igrača i trenera tijekom i nakon utakmice mi je najveće dno do kojeg neki navijač može doći.
    Ako ne želiš biti podrška nemoj biti ni kritičar u tom krajnjem smislu.
    Ne kažem da im se treba pljeskat i veselit nakon utakmica poput Gorice i Varaždina, ali isto tako pljuvanje po njima je najmanje potrebno.
    U nedjelju će u Rijeci opet biti podrške tokom svih 90+ minuta kao i uvijek, a na njima je onda hoće li pjesma potrajati još koju minutu nakon zvižduka.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.