• din
    862
    Tako nam i treba kad jedino vrijeđati znamo!
  • Pacho
    1.8k
    Zasto ne prenositi?
  • Blue Label
    79

Da ne možemo kenjat po igračima
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Dragi Bože...pa jedan Bayern gubi od amatera za vrijeme priprema, neki ljudi su stvarno pali s Marsa, dobro je gore rečeno, najbolje ne čitati komentare kad su ove tekme
  • Pacho
    1.8k

Ma jebes rezultat, ali htio sam vidjeti ove koji danas nisu igrali. Neozbiljno je ovo sve skupa, od tragicne aplikacije/prijenosa pa do ovoga.
  • Nolifer
    11.8k
    Da ne možemo kenjat po igračimaBlue Label

I ''pisati'' ''sarkastične'' naslove i isprdke. Tak da dobra odluka, nek se oni u tišini i miru uigravaju.
  • FrodoJePurger
    369
    Ima neko negdje prvi gol nisam stigao pogledat prvo poluvrijeme
  • Filip85
    277
    Ako se dobro sjećam, Dinamo je u ljeto 1999., par tjedana prije remija sa Man.Utd na Old Traffordu, odigrao 0:0 sa njemačkim 3.ligašem...
  • Marcinko
    738
    Nikad ih nisu ni trebali prenositi, ima masu ljudi koji nemaju blage veze kako pripreme funkcioniraju.
  • maksimirski istok
    374
    Ima li negdje za pogledati snimku utakmice?
  • deda
    38.2k
    Nema 90% ljudi elementarnog pojma o nogometu, ali svi sve znaju. TAko je to i tako će biti. Ne treba se oko toga živcirati. Svako neka radi svoj posao (koji zna) i bit će sve dobro. Ja u to vjerujem.
  • Sajla
    10.2k
    ako uzmete činjenicu da prosječni komentator na našim portalima zna više o nogometu od onih koji ga profesionalno igraju i onih te igrače treniraju, onda vam je jasnije zašto zemlja od ni 4 milijuna stanovnika ima 3 medalje sa svjetskih prvenstava.
  • Felip
    574
    Dobro je, sutra se ide u miru na popodnevni kupanac s obitelji. A igrači će ostati zdravi za nastavak priprema. Win win
    Bravo Dinamo!
  • Teofil Kateran
    2.8k
    Danas je nekoliko sati prije same tekme bilo sprdnje sa time kakvi bi komentari mogli doći u slučaju rezultata koji nije 7:0 i bome nisu bili daleko.

Nema nikakvog smisla donositi sudove jer su pripreme takve da Gorica može dobit Chelsea. Rezultat nije bitan, bitne su stvari koje će se nazirati. Mnogo igrača je došlo tek u posljednjih nekoliko dana i mislim da možemo biti samo zadovoljni kako su odreagirali na terenu kada uzmemo u obzir tu činjenicu.

Vjerojatno će se ideje i taktike mijenjati, ali osobno mislim da bi nam u veznom redu Villar-Ljubičić-Mišić falilo kreacije i da moramo igrati s jednom desetkom. Vidović je idealan za tu poziciju, a neka se ova trojica bore za dvije pozicije iza njega.

Sigurno će biti još dolazaka i rotacija pošto je danas bila tek prva pripremna utakmica. Za stvaranje potpuno nove momčadi treba vremena i zato mislim da nema smisla trčati pred rudo sa tolikom negativom koja je neutemeljena.
  • tp1997
    1.6k
    I zbog toga je donesen zaključak da sutrašnju utakmicu nitko ne smije vidjeti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.