• Tvrdica McTvrdi
    865
    Pojest ću svoju diplomu iz dvotjednog tečaja bioenergetike ako ova ekipa ne prebaci 83 boda u prvenstvu.
  • kajjaznam
    212
    Malo čitam povijest komentiranja, a ovaj post osvaja dnevnu Zlatnu malinu. Nadam se da ćeš i sutra obraniti titulu. Sretno
  • Crni86
    12.1k
    Ma bice to sve dobro kad kova poslozi, uigra.
  • mlinchica
    3.3k
    Zato sam i postavila pitanje, tko onda ispada iz prvih 11 jer ne mogu svi igrati ako on ne ide desno:
    Villar, Ljubičić, Mišić, Vidović, Stojković
    Tko je na klupi?
  • hardek
    5.1k
    Neki rani zaključci nakon prve pripremne:
    - KTCa volim, ali ne smijemo ući u sezonu sa njim kao starterom
    - Villar je baš lagan i bit će jako dobar kada se prilagodi još. Trojac Villar-Vinlof-Vidović će zadavat puno muka suparnickim obranama
    - Lisica mora dići igru i brzinu donošenja odluka na stepenicu više
    - Goda je savršeni back-up lijevi bočni
    - I dalje ne razumijem zašto Mikić nije na pripremam
    - Varela je jebeni demon
  • kajjaznam
    212
    Ne znam, meni se čini il će Vidović ili Stojke započinjat tekmu na desetki il će Vidović desno ak će obojica skup igrati
    Edit: ispravak Vidović lijevo
  • Droljo
    17.8k
    Ja bih špiki dao još sutra šansu na desnom beku ak se ne pokaže probat još na desnom krilu par tekmi. Pa vidjeti...
  • NitkoBitan
    28.2k
    Imamo bekove
    Imamo halfove
    Nemamo forove
    Sto daju golove
  • mlinchica
    3.3k
    meni se čini il će Vidović ili Stojke započinjat tekmu na desetkikajjaznam

Onda u tom slučaju još jedan ispada od onih gore nabrojanih.
    Zato me i zanima čuti kako bi posložili sredinu i krila s njih 5 ili netko ide na klupu.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Sutra isključujem Zonu za vrijeme utakmice, ne treba mi ovo živciranje radi wannabe stručnjaka. Sat vremena nakon tekme malo pogledat komentare.
    Btw, kad je sutra utakmica?
  • Paggini
    56.8k
    Ja bih špiki da još sutra šansu na desnom beku ak se ne pokaže probat još na desnom krilu par tekmiDroljo

Slažem se, svakako je tesko donositi zakljucke na temelju jednog poluvremena prve pripremne utakmice i tri sezone prije toga
  • Droljo
    17.8k

I ne treba vruće glave donositi neke velike odluke.
  • NitkoBitan
    28.2k
    Spika je kralj. Unutar jedne minute je imao potencijalan asist igracu Radomlja i potencijalan asist Kulusicu. Ovaj igracu Radomlja je bio precizniji al nema veze.

Sjetih se Bratislave. Sto kralj zezne to i ispravi, zato i je kralj!
  • El Madrigal
    515
    Bože dragi, što su se neki uzjogunili! Prva pripremna, 90 posto momčadi novo, koji vam je
  • Mr Anderson
    12.5k
    Ne vidim baš smisao forsiranja Bulata i Špikića kad je po njihovom govoru tijela jasno da neće ostati. Mogao je Soldo igrati cijelo poluvrijeme, a Bulat izaći u 70-oj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.