• CastAway1986
    3.3k
    Realno prvo poluvrijeme je štekala desna strana , Lisica , RPG i Živković jako loše odigrali..Vinlof obećava a s obzirom na Godinu predstavu ne smije se opustiti..Kvalitetom nam nijedan stoper nije blizu Galesicu ,Jakirovic zanimljiv, od trojca u srcu vezne linije očekujem puno više i Mišiću i Villaru bi odgovarala jedna agresivna šestica uz njih , Varela odličan a Mudri poentira bolje od napadača..
  • skener
    4.5k
    Premijeru na klupi Dinama odradio je novi trener i startao remijem s Radomljem. Mario Kovačević nakon utakmice je kazao:

- Nakon 12 dana rada ovaj je dvoboj pokazao da smo dobro radili na treninzima. Vidio se umor, što znači da se ne šparamo, ne štedimo. Bilo je puno dobrih stvari, ali i onih puno manje dobrih koje moramo ispraviti. No tek smo na početku i bilo bi čudno da je sad sve već idealno. Dobro smo ušli u utakmicu, dali lijep gol iz lijepe akcije, ali u drugom dijelu prvog poluvremena suparnik je bio agresivniji i brži. Nekako smo se povlačili previše i primili taj gol zasluženo. U drugom poluvremenu zaigralo je puno mladih igrača, a i s tim dijelom mogu biti itekako zadovoljan. Žao mi je, jer mislim da smo zaslužili da postignemo taj treći pogodak. Opet su nam dali lijep gol, ali poslije toga sve je bilo na našoj strani. Stiskali smo, zabili i mi lijepo, Varela je dobro ušao, probio, a znamo da je Mudražija spretan kod postizanja pogodaka, zbog toga smo ga i doveli. Na nama je samo da dalje radimo i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji.

Može li Varela sa svojih 16 godina biti otkriće?

- Može, može. Njemu su ovo prve seniorske pripreme, zato ga malo i pazimo. Vidio se kod njega umor i zato je sada igrao samo 20 minuta. Postepeno ćemo mu povećavati minutažu. Ima tu još mladih igrača koji, budu li ovako nastavili, sigurno će dobivati šansu. Siguran sam da će je i iskoristiti - rekao je Kovačević i dodao:

- Drago mi je radi Kulenovića što je zabio. Vjerujem da ćemo biti sve bolji i bolji.

Već u srijedu Dinamo igra s Bravom. Tko će dobiti priliku?

- Protiv Radomlja Hoxha i Cordoba nisu bili u kadru, oni će sigurno dobiti 45 minuta, a vidjet ću s fizioterapeutima ima li tko kakvih problema. Imamo neke igrače poput Villara koji je odradio tek dva, tri treninga, bit će onih koji će dobiti odmor. Bitno nam je da se nitko ne ozlijedio. Dobro je što svi treniraju osim Valinčića, kojeg smo zasad poštedjeli, svi ostali su zdravi, rade dobro i samo tako trebamo nastaviti i bit će to sve dobro.

Kako je raditi njemu kao novom treneru u društvu igrača koji su također novi?

- Pa nije lako. Slažemo dvije momčadi, puno je novih igrača i puno posla. Radimo moj stručni stožer i ja da sve to uklopimo što prije, ali ja se ne bojim, siguran sam da će se dobri igrači što prije uskladiti. Morat ćemo, brzo će doći prvenstvo - zaključio je Kovačević.
  • cron1ck
    1.8k
    Ima netko video drugog gola?
  • ShanKu
    1.6k
    Vidil sam da su busevi od Šahtara tamo kod Brda na Kranju. Čudno da s njima opet ne igramo prijateljsku..
  • CastAway1986
    3.3k
    bolje bi bilo da im uzmemo jedno od brazilskih krila :rofl:
  • JMastermind
    803
    zato igra Gorica, to bu bilo zanimljivo
  • blue heart 72
    2.3k
    Ne razumijem čemu panika nakon PRVE pripremne tekme. Uopće ne volim komentirati nastupe na pripremnim tekmama, jer je na takvim tekmama toliko faktora o kojima netko "tko nije unutra" uopće nema spoznaje. Ako bi nekaj izdvojil, to je mišljenje da u novopridošlim igračima ima štofa, ali im treba dati i vremena. Neki će pokazati više, a najvjerojatnije će biti i onih koji možda pružiti manje od očekivanja. Ono gdje mislim da bi mogli izgledati puno ozbiljnije je lijeva strana, uz neke korekcije rekao bi i sredina terena. Vidjeli smo i dosta nedostatka danas, ali smatram da ih nema potrebe isticati, nego to ostaviti ljudima koji su zaduženi za to, da ih što je više moguće svedu na minimum
  • Plavo Srce
    170
    Nema se potrebe zamarati rezultatom i velikim analizama u ovoj ranoj fazi, ali ponekad je i pola sata dovoljno da dobiješ neke naznake i smjernice.
    Ja bih od prve pripremne sugerirao naznake ovoga:

- nedostaje nam ozbiljan, jak i dominantan stoper.
    Galešić je, po meni, takav, ali nemamo drugog. KTC obožavam, ali njemu treba izgraditi spomenik i dati mu da igra samo već dobivene utakmice. Svi ostali su skroz zeleni.
    Vinlof je talentiran i vrlo dobar, ali mi se čini da nije baš fizički jak. Goda vrlo dobar. RPG tradicionalno vrlo dobar. Dakle, dovesti pravog stopera i početi uigravati zadnju liniju. A za to treba vremena. Zadnja linija je od svih linija mjesto gdje treba najmanje eksperimentirati. Moramo što prije imati jano definiran zadnji red.

- možda me vrijeme demantira, ali ne vidim smisao u momčadi zajedno Mišića, Ljubičića i Vilara. To su igrači koji puo trče, ali uglavnom s glavom prema dolje. Nema tu kreacije, nema tu desetke. To je bio danas najveći problem kada su igrali sva trojica na terenu

- pogledajte moje komentare o Vidoviću kada je igrao u Dinamu zadnji put. Sve se svodi na ovo: ili sam ja slijep ili on nije rođen da bude krilni igrać. On mora biti u sredini, sve ostalo je gubitak, i za njega, i za momčad. Usporedite samo tog malca od 16 i Vidovića na krilu. Krilo je krilo, mora imati drugačije osobine. A ove koje Vidovič ima se na krilu ne vide.

- nedostaje nam ozbiljan napadač, uz Kuleta kojeg poštujem i volim. Kule je naš Crouch. Pet će utakmica zeznuti, onda jednu odlučiti. Ali ne možeš napad temeljiti samo na njemu. Ovi mladci koji su danas ušli su totalno zeleni, ne vidim nikakav trenutni potencijal.

Dakle, da sumariziram: ako uigramo dva ozbiljna stopera s RPG i Vinlofom, uz zamjene koje imamo, obrana će biti dovoljno dobra.

U vezi trebamo imati razigravača: Od svih koje imamo najbliži tome su Vidović (ako igra u sredini), Stojković, pa Mudražija. Tim redosljedom.

U napadu moramo imati golgetera. Zvući kao jeftina rečenica, ali jebiga, pobjeđuje onaj tko zabija golove, a trenutno imamo razne vrste trkača, a nemamo niti jednog koji trpa.

Idemo dalje, sutra je novi dan.
    Volio bih vidjeti Kovačića da sutra presloži momčad na tragu ovog što sam napisao...
  • Laugreano
    4.4k
    Nema se potrebe zamarati rezultatom i velikim analizamaPlavo Srce

A kakav bi tekst tek bio da se treba zamarati :grin:
  • badjibadara
    6.1k
    Ima netko video drugog gola?cron1ck

Mudri Varela

https://streamable.com/35ft0l
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Hoxha i Cordoba nisu bili u kadru, oni će sigurno dobiti 45 minuta, askener

BOŽE..
  • Ijayi Atiemwen
    3.2k
    GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost i navijače da se sutrašnja utakmica protiv NK Bravo neće odigrati u službenom formatu već će dvije ekipe odigrati skraćenu trening utakmicu.
    Naša momčad je tek započela pripreme za novu sezonu, a današnja je utakmica bila iznimno zahtjevna jer je NK Radomlje u skoro završnoj fazi priprema. U cilju prevencije mogućih ozljeda i očuvanja zdravlja igrača, u dogovoru s klubom NK Bravo odlučeno je da se održi trening utakmica u trajanju od dva puta po 30 minuta koja će biti zatvorenog tipa, bez prisustva gledatelja i bez TV prijenosa. Vjerujemo da je ovo najbolja odluka za Dinamo i pripremu naših igrača za sezonu koja slijedi.
    Hvala svima na razumijevanju.
  • wolfgang14
    2.5k
    sutrašnja utakmica je otkazana
  • FrodoJePurger
    369
    Nije otkazana nego nemremo gledat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.