• Thor
    4.6k
    jebo me pas, ne kuzim da je Dania stavio u utakmicu kad se igrao picegin na terenu!
    Jebote decko je tehnicar,jak na driblingu i trci.
    Umjesto da ga stavi od prve minute pa kad je nastao teren za picegin ga izvadi,on napravi obrnuto. I to s jebenim Lisicom
    O grome,pogodi me :roll:
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    pa odigrao neke, ne znaci da moze lijevo, odigrao kad trrba tamo ko. Desno je krilo momak lijeva noga, moze svak odigrat drugu stranu al ne znaci da ce bit dobar ko na ovoj sto mu odgovara.

vjerovatno ne moze nego dosla voda do grla (ovaj put i doslovno ) pa ga se gurnilo. Cak je i dobro odigrao imao par driblinga i onu sansu jednu
  • Thor
    4.6k
    je. Ali da ga je stavil od pocetka sigurno bi vise dao
  • Thor
    4.6k
    Iskreno uopce me ne boli ovaj poraz (osim malo obraz jer me karaju ovi frendovi,magarci,no branim se dobro :lol: ) jer vidim i znam da smo kvalitetni i bolji od svih u hnl,a hnl je maraton.
    Brine me jedino kaj ne vidim nikakav napredak od pocetka sezone i da ispadamo u tekmama ko ratkape nicim izazvani.
    To mi daje nemir i nisam dobro s tim.
    Malo sam,ali malo zabrinut.
    Nemam povjerenje u trenera.
  • MarK
    1.5k
    Neka se svi skupa srame samo zbog jedne stvari, a to je što nitko nije odgurnuo onog smrada racija koji je iako svjestan da je izmasakrirao Kaču došao ga okretati kao što glumiš diži se. Sramite se svi do jednog, ova ekipa nema ni jednog muškarca da nosi traku oko ruke. Zaleti se na njega i odgurni ga nek leti 5 metara i dobij žuti, crveni nebitno. Pokaži hrabrost, muda i karakter pa neka košta koliko košta. Tetkasto igraju i tetkasto se ponašaju.
  • Kruno
    1.8k
    Užas svi me Hajdukovci u selu sad zezaju
  • prefontaine
    11.7k
    Iskreno uopce me ne boli ovaj poraz — Thor

Blago tebi, frende. Blago tebi.
  • Felip
    850
    Beljo sam nosi Dinamo. Ostali izgledaju kao prosjek. U dvije rečenice sve sažeto.
  • Ere86
    280
    upravo tako svi ostali su teški prosjek. Loša ekipa s najsmješnijem trenerom ikad
  • Felip
    850

Ne i ne. Ovaj trener i svi igrači s kojima smo još jučer ponosno slavili dvostruku krunu zaslužuju bar minimum respekta.
    To što su svi osim Belje iz nekog razloga potonuli u prosjek ne znači da ih treba pribijati na križ.
    Jedno je kritika, a drugo čisto omalovažavanje i vrijeđanje. Ajmo se ne spuštati na tu razinu i bezglavo pretvarati u toksičnu sredinu u kojoj će možda upravo radi toga biti još gore od ovoga sada.
  • Ivanmtk
    2.2k
    pretvarati u toksičnu sredinu — Felip

Brate, mi smo najtoksičnija sredina u ovom dijelu Europe. Nemamo se u šta pretvoriti.
  • NKDZ86
    10.2k
    reci im da čkome jer jedu fritule od 2006.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.