• Droljo
    32.6k
    Ma ti si obični diletant — criticus

Dildotant u biti
  • Dendle71
    630
    Prvenstvo 26/27 ne osvajamo & tovari ce prije igrati na svom novom stadionu nego kaj cemo mi na nasem novom!
  • Dzoni
    8.4k
    Tako je, odmah se treba ubit radi jedne utakmice. Jer inače tako svijet funkcionira
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    9 kolo prica se kako smo izgubili sezonu, daj ne serite.
  • mlinchica
    7.5k
    Ja volim Dinamo Zagreb
    Ja volim Dinamo Zagreb
    Ja volim Dinamo Zaaagreeeb…
    :heart:

Svaka čast dečkima na borbi u potpuno neregularnim uvjetima kroz drugo poluvrijeme.
    I pravim navijačima pod propusnim krovom rugobice.

E da, Zona je prepuna plačipišeka u pubertetu
    :roll:
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Jedini razlog zasto si, cak kao inace veci pesimist, ne mogu zamislit da cemo ispusit naslov je taj sto nam je konkurencija bas ocajna. A to je sramota da sa takvom ekipom ne gazimo kroz cijelu sezonu.
  • DrRatoljub
    1.6k
    Bit ćemo prvi, vjerojatno manje uvjerljivo nego prošle sezone, ali mislim da titula nece uopće biti upitna.
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Samo Nenad Bjelica moze ovu ekipu izvuci iz ponora.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Imam dojam - upozorenje samo moj dojam, a ne cinjenica - da je Boban dosao sa nekim stavom k nama da ovdje nista ne valja i da prakticki sve treba urusiti do temelja i izgradit iz pocetka, primarno jer su klub prije vodili kriminalci.

Jednostavno imam dojam da se ima neki manjak ambicija i da se vlastiti klub podcijenjuje. Taj dojam primarno dobivam iz stava prema Europi kao "Svaki bod nam je veselje", "Nemamo ocekivanja za ovu sezonu u europi", zadovoljni smo duplom krunom, masakriranja cak i na Maksimiru nas ocito ne diraju, postavljanje trenera Slaven Belupa i slicnih stvari.

Kao da smo do sada bili nebitan faktor pa je potpuno normalno da se moramo "uciti" u Europi. Ali stvar je sto smo mi igrali tu sezonu kad je Boban dosao ligu prvaka. Iako smo izgubili naslov, nije da smo bili na potpunom dnu. Nego smo si od 2019. izgradili renome europskog giganta. Nije trebalo srozavat kriterije, gdje se jednostavno ne mogu otet dojmu da to radimo, nego je samo trebalo remont prve ekipe i dovodenje postenog trenera

Sto se ostalih stvari tice uopce ne zelim rec da nije trebalo nista radit. Recimo skolu itd. Ali sto se prve ekipe tice, a to je najbitnije, nije trebalo nikakvo smanjivanje ocekivanja i kriterija, nego vise nastavak i nadogradnja na ono sto se radilo do tada.

Mozda jos jedan primjer: I u vezi stadiona je bilo izjava u stilu bez novog stadiona necemo bit veliki (u prenesenom smislu), ako se ne varam (slobodno korigirajte), kao da se i na ovom nasem voljenom ruglu nisu ostvarili ogromni uspjesi. Sto ne znaci da nam stadion nece donijet jos jedan iskorak, ali dajte najte se pravit kao da do sad nismo niko i nis.
  • podravskimodrikibicPMK
    565
    Nego smo si od 2019. izgradili renome europskog giganta — GeneralNapoleon
    A brate....
  • prefontaine
    11.7k
    čovjek ti želi reći da malo preuveličavaš s titulom "europski gigant".
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Dobro, ali to malo patetike je najmanje bitno u ovome sto sam napisao. Uostalom za nase pojmove i smatram da smo europski gigant.
  • Gradina
    485
    Daj mi RTV servisera u venu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention