• Ivdzo11
    11.1k
    ma bolje ne pisati, ono sto bih sad napisao bilo bi za 5 banova....

Vise se ni ne cudim nista...
  • Ivanmtk
    2.2k
    Podrška treneru. Ova utakmica se ne može uzeti za ozbiljno i nešto komentirati kad se igrala 50ak minuta. Što prije se okrenuti Anderlechtu, nadam se da će Stojković bit fit za 90 min, Mišić se vraća, to će bit sve dobro. Samo podrška i za njega i za igrače i idemo dalje.
  • Pacho
    21.9k

Sada vec skoro pa patoloska tvrdoglavost, stil oblacenja, glas za onaj stadion pa uvjeravanje svih da je taj bas idealan, a izgleda kao da je iz doba kad je on bio mladic - cini mi se da ga pere kriza srednjih godina.

Nek radije kupi motor i ofarba bradu umjesto da se inati preko Dinama :grin:
  • striko
    4k
    Pa gdje si dosad?
  • ruicosta
    473
    Neka netko sazna kolika je otpremnina pa cemo sloziti gofundme kampanju i isplatiti mu ako sam odstupi. Jer druge nema...vec su poceli sa clancima sa mu boban vjeruje.
  • Pacho
    21.9k

Pomislio bi da je Kova osobno, ali precitljive su recenice ipak.
  • striko
    4k
    Dok je obavio klupske obveze sad sjeo u miru i daje sam sebi podršku.
  • Thor
    4.6k
    top :lol:
  • Miro Vugrinec
    10.8k
    Apsolutno nije kriv za ništa. Kriv je onaj koji ga je postavio. Kriv je onaj koji hvali stadion kao najbolje rješenje za koji od 3.5 milijuna Hrvata 3.6 kaže da je najgori na svijetu. Kriv je onaj koji ne mjenja ništa iako je već jasno minimalno 2 mjeseca da se mora mjenjat trener. Svatko bi prihvatio poput Kove šansu voditi najveći klub u državi i 99 posto ovih sto seru daj sam ostavku ako si čovjek, nikad ne bi dali otkaz na poslu gdje imaju 10 puta veća primanja nego na prijašnjim poslovima. Kriv je samo ovaj koji to sve može presjeći, ali očigledno mu ego ne dopusta po 100 put reći usro sam s trenerom

Tako da ljudi moji krivo se adresira. Apsolutno jedini krivac za ovo gdje je trenutno klub je Zvone Boban. I vrijeme je da koliko se priča o ostavci trenera da se toliko priča i o ostavci uprave ukoliko se neke stvari ne promjene ne sutra nego danas.
  • striko
    4k

Piši još jednu u uzorak. Čekamo sljedeće gostovanje.
  • pjetlić
    524
    Nisam se nikad profesionalno bavio nogometom niti sam vrhunski poznavatelj taktike pa pitam.
    Imamo li mi ikakvu akciju? Ja ne vidim tu nista, nikakvo uigrano događanje na terenu.
  • prefontaine
    11.7k

Davanje podrške Dinamovom treneru na Zoni je trolanje?
  • T90d
    3.3k

Pogodi Belju u glavu ili pruži mu loptu u 16m.
  • austrijanac
    14.3k
    Jebala te bakljada i spominjanje iste.
  • Ivanmtk
    2.2k
    Valjalo bi vratit Vlatku Peras pa da ti opet imaš informacije da možeš glumit insajdera po forumu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.