• FazeN
    9.6k
    "Zakasnili smo s izmjenama" - a tko je zadužen za njih?
    Bože sacuvaj
  • Crni86
    25.2k
    Kakav trener takva momcad.

Cuj to taman su zakasnili. Pa prijatelju dragi zakasnio si 20 minuta. 20 minuta drugog poluvremena smo izgledali UZASNO i cekali da primimo gol.
  • Gringo
    1.6k
    Dobro smo radili...to sam čekao
  • Mathiasovi Chageri
    9.8k
    Odličan govor. Fenomenalan. Odmah mi je lakše kad je naš trener rekao da je svim srcem htio pobjediti danas.

Veliki optimizam gajim za četvrtak, jer naš trener vjeruje da ćemo biti bolji.

Spavaj mirno, plava vojsko!
  • Jaki991
    700
    Ugl covjek je lagan ko perce i boli ga tuki
  • crophantom
    8.9k
    Dobro su radili, sad sam mirniji
  • 1986južnjak
    46
    on ka da zna da otkaz dobit nece. Pa sto je ovo
  • Odani Zgd
    1.3k
    Dinamo,Kova,Boban=Noćna Mora,Jaran,Malnar
  • Thor
    4.6k
    Skroz je nutra, u igri! :roll: Koji k.gubimo vrijeme s njim vise,stvarno ne razumijem zasto?
  • Bernard
    1.5k
    Nemojte tako momci,langsam..javiti će se uskoro jedan uvaženi forumaš da smo svi papčine i pederčine i ne kužimo nogomet..
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Kovacevic je sprzen trener. Narod je odlucio. I naravno, narod se ne pita. Ali jednostavno si ne mogu zamislit da to moze proradit. Ipak je u nogometu bitna i atmosfera, kojoj pak pridonasaju navijaci. Navijaci su za sebe pokazali palac dolje i zato mislim da je samo pitanje vremena dok ga ni Boban vise nece moci drzat. Valjda bj trebao osvojit Europa Ligu da mu nacijaci oproste, a to se nece dogodit.
  • Krizy
    77.1k
    Kauno Žalgiris 5:0
    Kauno Žalgiris 2:1
    Rudeš 4:0
    Bedem Ivankovo 4:0
    Vukovar 4:0

Na računajući niželigaše u Kupu, Rudeš s početka sezone bez dosta trenutnih igrača i smiješni Žalgiris, Dinamov skor ove sezone je 5-4-3 uz gol-razliku 21:19, a u gostima 0-3-3 uz gol-razliku 7:12.
  • Facke
    9.1k
    Rakcija mora sutra biti s strane kluba. Se druge je amaterski i nije na razine Dinama.
  • De Oliveira
    1.9k
    Frajer je jos i bahat u izjavi. Kao sta se mi cudimo Tabinasu…
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Molim insidere da makar počnu pisati laži o smjeni Kovacevica i da nam olakšaju vikend.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.