• d-Zg
    160
    Ja na kraju to gledam ovako.
    Ova bitka je možda izgubljena, ali nije i rat.
    Idemo dalje, uglavnom nezadovoljni s mnogočime, ali na kraju ćemo biti zadovoljni.
    Nadam se da ćemo do kraja imati boljeg trenera i da će se očistiti svlačionica (kao prošle godine) i da igrači koji ostanu budu konačno oni koji zaslužuju nositi dres dinama i za kojeg će dati sve od sebe.
    Nitko od nas nije zadovoljan trenutnim stanjem u klubu, jer činjenično je da je očigledno loše u skoro svakom segmentu.
    Isto tako i mi sami ponekad si napravimo euforiju prije vremena pa se spustimo na zemlju kada bude hladan tuš. No zato i navijamo za svoj klub, uvijek očekujući da će biti bolje, nažalost, da će protivnik biti lošiji nego dinamo.
    Uz svo poštovanje prema Kovi (bez obzira na sve), znam da mu je dobro u dinamu i da mu je dobro kao bubregu u loju i da neće moći više od ovoga u dinamu, jednostavno bi i sam morao olakšati i sebi i Bobanu, tako da samostalno odstupi s klupe i zahvali se svima (pogotovo i nama na strpljenju i čekanju).
    Meni je nebitno hoće li trener biti domaći ili strani, ali netko tko će od igrača napraviti ekipu, jer mi se čini kao da svatko vuče na svoju stranu pa samim time i vidimo rezultat.
    Želim (kao i mnogi od vas ovdje) da se ubacuje mlade u ekipu iz našeg pogona, da im se da igrati, makar i gubili, ali mislim da je to ispravan put, a onda kada kupujemo, to onda da kupujemo planski, igrača koji se odmah nametne i radi razliku na terenu pa na taj način se može platiti i više za nekog takvog.
    Gledajući sada mladu B ekipu, imamo tamo dosta potencijala pa se nadam da ćemo izdržati ovu sezonu i na kraju osvojiti krunu pa onda u iduću sezonu krenuti s pomlađenom ekipom i da ne trošimo novce kao pijani milijarderi na upitne igrače, nego pametno.

Idemo dalje, mi smo dinamo i ne predajemo se nikada. Barjak visoko u zrak i biti ponosan na grb koji se nosi na srcu.

Samo dinamo! :strong:
  • IvanS
    604
    Dugo je prvenstvo i riješit ćemo mi to. Ima još puno utakmica.
    Kova se mora srediti jer materijal ima i više izgovora nema!

Beljo je opet dao gol i to je dobro, Kravtsov može igrati stalno, Ivanušec se vratio, Dani treba igrati, danas bi i Xoxha bio dobar izbor na krilu a Ivanusec umjesto indisponiranog Kača i tako...
  • Peškaman
    9.8k
    Okrećemo se Anderlechtu :lol:
    Okrenite se nogometu.
  • De Oliveira
    1.9k
    Prije svega trener. Dakle jos jednom sramotan izlaz momcadi bez ikakve krvi, zelje, agresije i vizije u igri. Marley je najbolje opisala stanje u momcadi. Slome nam igraca i jos ga dizu s terena, a njegovih 10 kolega to nijemo promatra kao da ih se ne tice. Lisica od prve minute je posebno debilna odluka. Covjek od proljeca van ikakve forme. Uzas. Njemu nakon uzasnog Valincica doda Tabinasa koji niti moze naprojed niti moze nazad. Poceli igrati tek kada su usli Rodriguez, Almena i sjajni Stojkovic. Cijelu utakmicu stoperski dvojac organizira igru i baca lopte u bunar. Zajc i Kacavenda losi. Pojeli su ih njihovi crnci. Perez, Beljo i Ivanusec dobri.

Boysima sve pohvale. Grmili su cijelu utakmicu i utisali cevenu bagru.

Za kraj moram spomenuti i komentatora i Maxsport. Komentator je dno dna. Smece boljsevicko. Nije mi jeasno da u studiju ne moze biti netko tko navija za Dinamo. Ova sva tovara prije i poslije utakmice slusati kako odusevljeno melju o Hajduku… Uzas.

Kovacevicu amatercino idu u Turbinu iz Jablanice. Sramota.
  • Thor
    4.6k
    Sve pohvale ekipi u kavezu :love: :strong:
  • NerminB
    2.1k
    Kovacevic, tabinas, valincic, kacavenda, lisica nisu trener i igraci za dinamo.
  • dzg717
    1.3k
    Oni su nas dominirali u sredini to je meni problem veci nego sve ovo
  • Sava Krpa
    1.1k
    Za derbi vec znas da nemas Mišića. U dobivenoj kup utakmici na oranicu uvodis Stojketa i naravno izgubis i njega. Ako sam sebe ne bušiš onda imas mozak ko ameba. Imas pauzu tri tjedna i napravis goli kurac. Starta ti Tabinas koji je zalutao u Dinamo, Zajc koji je zadnju dobru tekmu odigrao lani i Lisica koji valjda ni sam ne zna sto je starter.
    Ali nisi samo ti kriv za sve ovo, razumijem da si ogranicen sto i pokazujes sa igrom i potezima. Vecu krivnju nosi Boban koji te drzi i brani. Presjedniče, pospi se pepelom kao i za stadion i jos u busu Kovu zamjeni ili ti ovim tempom ne gine status bivsih presjednika i izvrsnih dopresjednika.
  • NoSkillan
    640
    viking,viking,istra,gorica,osijek, beer sheva, hajduk. uzorak i vise nego dovoljan, nista osobno protiv trenera zelim mu sve najbolje u buducnosti ali mislim da se treba poci u drugom smjeru
  • Nogo
    13k
    Druga smo najgora momčad u gostima ove sezone!
    Jbm ti na šta smo spali. Doma jedva, a u gostima adio.
    Kova, Bobane, bilo tko..vrijeme je za promjene!
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Mi smo igrali lose i Kovacevic je definitivno nakon ove predstave izgubio cak i moje povjerenje. Toliko losih odluka nakon 3 tjedna pauze. Najvise boli sto je atmoafera nikakva. Za drugi gol hajduka nitko od igraca dinama ne prosvjeduje, za start na Kaču nitko ne prosvjeduje za crveni. Stojkovic solira u onoj situaciji i unistava odlicnu sansu zbog sebicnosti.Jedino Beljo,Vinlof i par igrača pokazuju muda i da im je stalo.
    I taman da je rezutlat obrnut,isto bih napisao. Mene je Kovacevic ovom tekmom izgubio.

Takoder, ne zanemarujmo to sto smo nezadovoljni ekipom,igrom i trenerom pa da prođu sa strane ove sudacke odluke. Ovo je zalosno kakvo smo opet suđenje imali. Čisti crveni karton se nije provjeravao - zasto,kako i zbog čega? Ono nije diskutabilno,ono je valjda skolski primjer crvenog kartona. Drugi gol hajduka - imas diskutabilno zaleđe i prethodni faul na Kaču. Ekspresna provjera u 3 i pol sekunde. Zasto,kako,zbog čega? Sve jasno da smo gospodski klub, i da se ne zalimo na suce,ali ovo isto kao i kod Kovacevica i pojedinih igraca nije vise slucajno i nije nenamjerno. Ovo je xy put da se ovo događa. Perfidno i bezobrazno. Kao i crveni misicu. I to se namjerno radi bas zato sto je modri puk trenutno nezadovoljan trenerom i igracima i znaju da ce izostati reakcija. Ovo se ne treba zanemariti!
  • mlkaskic
    519
    Igrali smo samo 3 u gostima… :rofl: Ne možeš baš takve podatke izdvojiti, igrali smo protiv Hajduka i Osijeka. Lokomotiva ima 6 utakmice u gostima na primjer.
  • Filip B
    628
    Ne samo to, znas prognozu, vidis kakva je situacija, ubacis tehnicki losije igrace u prvom poluvremenu, taktika nabij na belju i onda u bazen ubacujes spanere da spuste loptu.
  • pjetlić
    524
    Nisam htio da ispadne da igram s tri stopera. :sad:
  • Plavi Lik
    21
    Nadam se da ce Kovacevic što prije letit, ovo stvarno više nema smisla
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.