• Pacho
    21.8k
    Vec se i okorjele tovarcine javno zgrazaju zbog igre Dinama, al el presidente ocito ne vidi problem.
  • kajsitilud
    1.7k
    super ti onda lijepo navijaj da igramo svaki put protiv 12 igraca, ja cu pizdit da nas uvijek jebu u mozak. Govnarski su srali po nama i sucima 15 godina, seru jos uvijek, a imaju sudenje kakvo zvezda nema.

Ja za to zeludac nemam da seru po nama cim usta otvore.
  • Matija1711
    125
    Kova idi sam molim te
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Izgubili smo do 70 minute debelo, ovo kasnije je bespotrebno komentirat
  • IvanS
    604
    apsolutno, to sam zaboravio.

Plus svaki puta kada nakon starta odguraju našeg igrača. Jbt
  • Sbkbbb
    507
    Trazili smo dobili smo :smile:
  • Sbkbbb
    507
    u bitci dvoje losih jedna lopta je odlucila. Realno gledano drugo pol se nismo pojavili, za ovo netko treba odgovarati. Zasto je tabinas poceo toplak i jese se smiju prije utakmice. Kovacevicu kupi stvari uzmi lovu i da te vise ne vidimo
  • Marc
    1.4k
    Kao i uvijek velika ali velima pohvala i hvala za naše navijače. Volim te Dinamo
  • Filip B
    628
    A dobro aj, bar ide lijepi novi maksimir
  • San Lorenzo
    24.7k
    Vec se i okorjele tovarcine javno zgrazaju zbog igre Dinama, al el presidente ocito ne vidi problem — Pacho

Presidente po talijanskim radio stanicama komentira i kritizira igru Milana te put u prosječnost...ovdje mu je sve dobro...
  • mlkaskic
    519
    Ako ćemo se usrat zbog utakmice u desetom mjesecu onda ti strepi već sada. Nisam znao da su oni već osvojili prvenstvo. Boli me kurac za bodove, ovo nije bila nogometna utakmica i za igrače je bilo zdravstveno vrlo opasno. Nogometno ovaj Hajduk ne može parirati, eto neka su uzeli u ovoj vaterpolskoj tekmi 3 boda. Ostale derbije će sve izgubiti.
  • runtothehills
    529
    Pravilnik o nogometnim natjecanjima – Članak 33., stavak 5., točka b)

O tome je li teren nepogodan za igru, zbog nevremena ili zbog nečeg drugog što spada u višu silu, odlučuje jedino sudac koji je određen da vodi utakmicu.
  • Archangel
    470
    Vinlof, Beljo, Kravcov i Dominigez dobri, ostali nula bodova dok se moglo igrati nogomet. Ovo poslije je nemoguće ikoga više suditi
  • NoSkillan
    640
    jel moze neki admin malo regulirat?
  • Masto
    2.6k
    ma kakvo prekidanje u nadoknadi
    Trebali smo ih riješit u prvom poluvremenu i amen, al dobro, dao bih im jos 2 3 utakmice kao uzorak da vidim jel ima kruha od tog il dat ruku treneru pa nek bude sta bude
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.