• De Oliveira
    1.9k
    Nama stoperi vode igru. To je prva sprdacina. Tabinas i Lisica u prvih 11 druga. Uvedi Galesica i Almenu. Kacavenda s agresijom na 0. Pa daj malo krvi. Ostali dobri. McKenna je zeznuo gol, ali kod mene ima kredit. Puno veci je problem zasto je Dominguez prije gol (kod prekrsaja) bio na smradu prodanom pored Tabinasa, ali dobro. Bez obzira na rezultat Kovacevic je zaista los trener i debelo ispod razine Dinama. Kada se sjetim uvodjenja Stojkovica na onu srijemsku oranicu neki dan kod 3-0 za nas…
  • dzg717
    1.3k
    Daj almenu ili danija, zbog terena mozda nebi uopce riskiro stojkovica ali…
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Bespotrebno brzo ih vratili u igru, Dominguez navlaci Šotičeka na 40 metara od gola.

Nikako stabilizirat štopere.
  • Efes Pilsen
    17.2k
    McKenna van, svaka mu cast, al on je danas elementarna nepogoda.
    Probalo se s Bismarckom, al doprinos je izostao. Galesic, Radeljic unutra, ubacio bi na desno odma nekog umjesto Lisice.
    Ne znam, meni nije toliko lose za derbi u Splitu, pitanje je sta ce se uopce moc odigrat u drugom poluvremenu kad potopi.
  • Herca
    100
    Barem nema više dvojbe oko Vinlof/Goda
  • rioda
    18.8k
    Šotiček je ukupno u 2 navrata prošao Tabinasa, prvi put mu gurno kroz noge, drugi put se Tabinas okliznuo. Možda mi je promakao i treći put, ali u ta 2 navrata je izgubio loptu u roku od 3 sekunde.

Ne vidim zašto glorificirate tog jebivjetra, kad ni protiv Tabinasa, našeg beka kojeg mnogi ovdje pljuju pod krinkom "kritike", lik nije sposoban ništa napraviti.

Čitam ovdje kako ga uništava, a istovremeno vidim kako se Šotiček u čistoj kontri posklizne i sjebe.
    — jp23

Najdraže mi je kad nešto mislim, ali mi se ne da ovdje pisati, i onda vidim da je netko drugi to napisao od riječi do riječi :pray:
  • Goncalo Santos
    4.9k
    Mckenna dosta nesiguran, pogotovo s loptom u nogama, redovito dodir previse da ju primiri pa odigra. Duge lopte takoder promasuje.

Uveo bih Radeljica i Galeta. Niko moze i na beka i stopera i u vezu, al mora uci jer kandidata za izac ima.
  • fakin
    7k
    Ne bu Kova prije 62. minute nis mijenjao
  • dzg717
    1.3k
    igra i Kova fantasy
  • Nine9
    564
    Reko bi da je dovoljno mudar da Kačavendu ostavi u svlačionici ali vidjet ćemo
  • hardek
    13.7k
    Jel još nekome šteka maxsport? Reklame idu normalno a utakmica trokira svako malo
  • Herca
    100
    Šugavci nisu prikazali ni koreografiju Boysa kamoli barem jednom okrenut kadar na kavez.Kad torcida lomi i pali u nas to se mora snimat
  • Crni86
    25.2k
    Koliko vidim nema zamjena
  • Xpert1992
    1.3k

Ne, radi super.
  • d-Zg
    158
    Vidim da izlaze isti na teren
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.