• ksapi
    9.2k
    Zbog ovakvih kao olmic izgubim volju da uopce citam Zonu, a kamoli da se sjetim objavit parove. Ako nisi naporan u inboxu, onda si naporan tu na temi, ne citas prijasnje postove.. stvarno nemam komentara vise
  • Dani Olmić
    2.4k
    nisam namjerno, sori ako sam nekog uvrijedio :fear:
  • Praskaton
    6.3k
    Zagreb odigram na listicu možda dva puta godišnje.I redovito je kiks.
  • Dani Olmić
    2.4k
    Zato sam i pitao jos jednom jel ta dva para (zagreb i vardar) bas i nisam vidio kao neke realne opcije..
  • prefontaine
    11.6k

Pa čovjek je i stavio, doslovno, Zagreb-Aalborg 1 po 4+ koefu za manje
    Vardar-Wisla 1 po 2.70+ koefu za manje

Ili u prijevodu, ako nađeš Zagreb jedinicu gdje je koeficijent 4.00 ili veći, isplati se probati na neki manji iznos.

Isto tako, ako nađeš Vardar jedinicu gdje je koeficijent 2.70 ili veći, isplati se probati na neki manji iznos.
  • Dani Olmić
    2.4k
    kontam ja sta to znaci haha, ali hvala na objasnjenju :smile:
  • ksapi
    9.2k

A ti se kuzis u kladenje i pratis rukomet pa je tvoje osobno misljenje bitno? Ili mislis da sam se zabunio kad sam pisao post za parove?
  • Str1nger Bell
    4.2k

Olmic je igro Gidsela manje pa je ljut.
  • Dani Olmić
    2.4k

Sta znaci kuzim, ponekad ispratim, ali mislim da se dovoljno dobro razumijem u to da mogu reći kako ova dva tima vjerojatno neće pobijediti, sto se na kraju i pokazalo tocnim, kome pravo kome ne :) A u ostalom je moja stvar ako kazem da sumnjam da ce ta dva picka proc - niti sam kog ubio niti nista … svako ima pravo na svoje mišljenje, za to sluzi forum :)

Samo sa ta dva para se jucer mogla udvostruciti lova :snicker:
  • ksapi
    9.2k

Ne, nemaš pravo govorit svoje mišljenje na ovaj način, jer nemaš pojma o klađenju i nemaš pravo preispitivat moje oklade jer se ovim bavim profi već 10 godina.
    Za te iste oklade ja bez problema mogu naplaćivat ljudima pretplatu parsto eura mjesečno, a dajem vam ih tu besplatno već mjesecima, godinama. Zauzvrat dobijem ovakve kretenarije.

Vardar sam uzeo jer sam očekivao jako domaćinsko suđenje, a doma su ionako top, sa 50-50 suđenjem su imali tekmu na jednu loptu s Nantesom.

ZG sam uzeo jer su ozbiljna ekipa, pogotovo defanzivno, u Parizu su bili u tekmi 50min i trebali dobit, a Aalborg je u ogromnoj krizi uz izostanak Sagosena i s Arnoldsenom koji većinom igra obranu zbog problema s ramenom.

Sad mi ti objasni, dokaži zašto si vidio value u ovim kvotama na Aalborg i Wislu po @ 1.xy, koji su tvoji razlozi za to? Jedino na ovaj način možemo razgovarat o parovima, a ti nisi sposoban ni za raspravu na puno nižoj intelektualnoj razini.
  • Dani Olmić
    2.4k

Znam ja da se ti bavis s time i citam redovno ovu temu, tvoje upise i parove i svijestan sam da tocno znas o cemu pises … ja nisam ni u kojem trenutku imao namjeru diskutirat a kamoli se mjerit s tobom… boze sacuvaj … svaka tebi cast sto to dobrovoljno radis za sve nas i sto dosta njih ovdje profitiraju s tim…

Ali to ne mjenja nikako cinjenicu da ja imam pravo na svoje misljenje pa makar se i ne tolko kuzio u kladenje i rukomet kao ti..
    ja sam ta dva para jednostavno pregledao i sva 4 kadra medjusobno usporedio i dosao do zakljucka da mi je realniji ishod Wisla i Aalborg nego Vardar i Zagreb…

Nisam tolko isao u detalje (domace sudjenje itd.) kao ti.. ali naravno da je bio value na strani domacina, to stoji

Ali eto isprike s moje strane ako je ispalo da sam htio pametovat ili slicno. Nisam.

A sto se tice ovoga da ja nisam sposoban za raspravu na jos nizoj intelektualnoj razini, ne znam sta da velim na to.
    Ne znam dal sam ti se zamjerio tolko da bi imao pravo na takvu izjavu tj „vrijedanje“, ali eto.. moj materinski jezik nije hrvatski, pa ti se (kao i dosta ostalim ovdje na forumu) mozda cini da nisam na toj nekoj tvojoj razini ali mislim da sasvim solidno pisem ako uzmemo u obzir da nisam ni sat vremena proveo na nastavi u hrvatskoj skoli, niti sam ikad zivio u HR.
  • ksapi
    9.2k

Uopce nije stvar u jeziku, nego evo samo primjer - value je bio na domacinima, a ti si svjedno igrao na goste? :rofl: i imas potrebu jos to napisati na forumu?
    Necu dalje raspravljat, vec sam se dovoljno nasekirao
  • Droljo
    32.5k
    vec sam se dovoljno nasekirao — ksapi

Nemoj da psuješ brate. Prošle godine si operisan...
  • Dani Olmić
    2.4k

A cuj ne igra se uvijek na veci value, igrao sam na realniji ishod - na kraju se value ne isplati ako izgubim pare, onda bolje manje ali „sigurnije“, al dobro sad nije ni bitno vise. Ajmo se zagrlit :halo:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.