• Sajla
    24.9k
    ma opet je objavljen članak o novoj Kantridi, rješenje koje je predstavljeno početkom godine.
  • Denle
    1.3k
    Ovako ce izgledati nova Kantrida

Kako ce izgledati novi Maksimir jos ne znamo
    — fakin

Nece tako izgledati nova Kantrida.

Index sere sam sebi u usta, jer su oni (skupa s milijun drugih nasih medija) objavili 06.06. clanak s naslovom "Grad Rijeka odustaje od plana s Miškovićem i gradi Kantridu s državom"

https://www.index.hr/sport/clanak/grad-rijeka-odustaje-od-plana-s-miskovicem-i-gradi-kantridu-s-drzavom/2799721.aspx

Citat iz clanka:

Na pitanje znači li to kraj suradnje s Damirom Miškovićem na njegovu ranije predstavljenom projektu, Vivoda je ponovio da će stadion graditi Grad Rijeka i država, uz sudjelovanje Županije. "Ići ćemo u novi projekt, raspisat će se urbanistički natječaj. Bit će to natječaj za novi stadion", kazao je.
  • NitkoBitan
    40k
    Ovako ce izgledati nova Kantrida — fakin

Malo mi te zao ako stvarno vjerujes u ovo. Novu Kantridu su oni vec izgradili, zove se Rujevica.
  • fakin
    6.9k
    A eto prije sat vremena je arhitekt rekao u podcastu dosta o tom stadionu i ovo:
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci i koristili ga kao klub uz neke dogovore. Uz stadion bi se izgradio i hotel sa 150-200 soba.
  • NitkoBitan
    40k
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci — fakin

Tu sam stao.
  • Droljo
    32.5k
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci — fakin

To isto ja želim dinamu i Zagrebu ali me politika guši. I banke.
  • Sajla
    24.9k
    ja samo zbog toga igram loto, ali je jackpot premali pa sam odlučio da ću financirati samo kamp.
  • Common Sense
    1.6k
    Fini stadion, moram priznat da sam se malo uzbudio. A onda i uzrujao jer sam se sjetio šta su nama servirali šjor Plejić i ona njegova dva talijanska vizažista.
  • Thor
    4.5k
    ma to je staro! To je Miskovic predstavio prije par godina. Nista to tako nebu
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Što se mene tiče neka nama prvo izgrade naš Maksimir, da bude kakav želimo ,a poslije neka grade stadione i u Splitu i Rijeci , i svuda po Hrvatskoj . Sramota je kakve stadione imamo i kaljuge od terena .
  • Thor
    4.5k
    ne se uzrujavati frende,Miskovic kuri atmosferu malo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention