• Droljo
    32.5k
    Ja bi, kao što pomoćni teren nosi Modrićevo ime — dMilan

Ja bi da pomoćni trener nosi modrićevo ime.
  • rokikaciga
    18.9k
    Mato Modric ili Luka Jajalo?
  • Dzoni
    8.3k
    Ja predlažem da se jedan teren nazove po Dini Drpiću, ipak je on unikat sa svojim 'aktivnostima' na maksimirskom travnjaku
  • Niko1986
    9.2k

A Nives ništa?
  • criticus
    9.6k
    A Nives ništa? — Niko1986

Po njoj jacuzzi u domaćoj svlačionici.
  • Nolifer
    15.8k

Treba onda napravit novi spomenik, al zvao bi se isto, "kod pimpeka" . Pa bi se uklopilo

:lol:
  • jedan u nizu
    20.2k
    Po njoj jacuzzi u domaćoj svlačionici. — criticus

Zna se koji dio terena je njezin.

Kada se ukljuci Zizi u sub u prijenos i kaze:

''Igraci dinama prvi krecu sa Nives. Ovogaaa sa centralne tocke ho ho ho. Da ne bi ljudi stvarno rekli da je igra krece sa nase poznate starlete.
    Beljo prosljeduje loptu Misicu i ooohooohoooooo kako trci Bamba ljudi mooooji. Poslusajte samo ovu atmosferuuuuuu, ovo samo Split moze ljudi moji. A tebi Livaja bi i popusio ku.....
    Di sam ono stao? Da, kao sto rekoh, Misic uzima loptu, vraca loptu Kotarskom kojem koljena klecaju od ove ve-li-ča-nstvene atmosfere na Poljudu danas''
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Jel moguce da ce Vukovar zicat Olma i donaciju za stadion? Ima li srama u ovoj drzavi?
  • fakin
    6.9k
    I to u Vukovaru gdje vecinu u gradskoj skupštini imaju hdz i dp koji su na vlasti u drzavi. I da oni zicaju Olma da im da novce za novi stadion. Dno dna
  • T90d
    3.3k
    Bar to rade "gospodski" a ne kao mafija-teroristi sa juga. Donacija vamo, donacija tamo, desni džep, lijevi džep, i možda nikne stadion sa dvije tribine.
  • rokikaciga
    18.9k
    Pa vec odvaja 2 posto place za Vukovar
    Sta vam nije dosta jebem vam majku :lol:
  • Goncalo Santos
    4.8k
    "Radimo na tome da donira novac i pozove druge da to učine", rekao je visoki dužnosnik.

Ajme kako ovo ruzno zvuci, ovi kao da zele Danija otjerat od sebe. Nije dosta sto anonimno pomaze i promovira ovu zemlju i sport, sad jos zele staviti pritisak na momka da mora pomoci. Daj im prst, odmah hoce ruku.

Sramota me njihove sramote. Kakva pohlepa i bezobrazluk, strasno...
  • KtcGoat
    8k
    Bara mu ucinio medvjeđu uslugu
  • Droljo
    32.5k
    Hrvatska politika nanjušila free money i automatski postaju vampiri što i jesu u naravi. Fuj
  • NitkoBitan
    40k
    "Radimo na tome da donira novac i pozove druge da to učine" — Goncalo Santos

Kakva pohlepa i bezobrazluk — Goncalo Santos

Za par godina vidim temu na Provjerenom "Gdje je nestao donirani novac za vukovarski stadion".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.