• 1986južnjak
    41
    Sve je jako tiho po pitanju derbija. Ne sviđa mi se to, da ne bi bilo da smo glavama kao navijači i klub van toga. Idemo uzeti tri boda kako znamo i umijemo i okrenuti sezonu u nasu korist. Sve drugo bi bio neuspjeh, iako bi se dio mene u ovom trenu, bez stojkovica i misica, a kovom na klupi, mozda zadovoljia sa bodom. Ali je to prenisko spustanje kriterija na koje nikad necu pristat.

Idemo razvaliti na poljudu, kao sto smo uvik kad je tribalo.
  • Olmic
    6.1k
    Ima tko viska dva mjesta za ST ili treba prijevoz u drugoj varijanti? Moze inbox kontakt
  • Paggini
    101k
    Sve je jako tiho po pitanju derbija. — 1986južnjak

Pa prosječni dinamovac je bio jebački umoran od ekipe i igre koju su prikazivali zadnjih par tjedana prije reprezentativne pauze i onda kad smo svi mislili da ćemo se malo odmoriti tri tjedna, uživati u veselim reprezentativnim dogodovštinama, oni prvi dan pauze objave stadion i potpuno nas razjebu i ta tri tjedna pauze.

Mislim, hvala dragom Bogu što su odlučili to tijekom pauze napraviti, jer da smo još uz to spušili od nekog mrtvog Belupa, brijem da bi bio masovni samogenocid dinamovaca.

Ali svejedno, krv će opet proradit čim Beljo zabije prvi od tri gola u subotu.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    prvi od svoja tri ili ukupno tri?
  • Zg123
    4.8k
    Pajac navodno sudi
  • IvanS
    601
    Baš čudna situacija tri dana do utakmice.
    Da nije situacije sa stadionom sada bi već bili na 50. stranici.

Tri boda ovdje rješavaju puno toga.
    A ako je Kovačević nešto radio u kontinuitetu, to je gotovo savršen učinak u derbijima i duelima s najjačim klubovima SHNL-a prošle sezone.

Idemo u nastavak niza i dalje!
  • MateG
    402
    u Cometu je vidljiv samo delegat jbg, mozda cemo se morat strpit do sutra
  • fakin
    6.9k
    Jbga nikog ne zanima derbi jer su svi u strahu da ne bi dobili onu sovjetsku rugobu za stadion i cijela atmosfera je na tome
  • Krizy
    77k
    Pajac navodno sudi — Zg123

Skor protiv Hajduka s njim kao glavnim sucem 0-3-4
    Jedna pobjeda na penale, ali je bio X.

Može. Vrijeme je za pobjedu.
  • Paggini
    101k
    Barem nije mrtvi idiot Pavlešić :pray: :pray: :pray:
  • Benedikt
    396
    Kratak tjedan mržnje zbog ove duge* stanke. Nešto mi neprirodno
  • Archangel
    457
    Beljo ne može zabiti prvi, on može samo zabiti svoj treći.
  • recikaj86
    778
    Zatisje pred buru :wink:
  • KtcGoat
    8k
    A jbg, bio je prvo nas stadion, pa 7-0, pa njihove pizdarije o centralizaciji, bude se to zalaufalo u ovih par dana
  • NKDZ86
    10.1k

Jedan hit koji će se orit školjkom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.