• Navijač Dinama
    13k
    Ovaj Merino je čudo od džokera s klupe. — jp23

Imam osjećaj da taj covjek je zabio kroz karijeru 200 golova, i da su svi 200 bili gol odluke i da su došli nakon što on uđe sa klupe, nevjerojatno.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Bilićev poraz, mislim da su svi vidjeli da nam je momčad umrla jedno 10, možda i više minuta prije gola za 1:1 i on ne radi izmjene.

Nije me čovjek ničim kupio da je sposoban voditi ovu ekipu dalje niti smo dobili išta od ovog prozora .
  • Thor
    4.5k
    Realno igrali smo bolje,cvrsce,agresivnije,blize. No zabili smo se nazat s tim niskim blokom i dva,tri pritiska u njihovoj polovici po poluvremenu. Nismo bas puno napravili prema naprijed. Jos je to relativno sporo
    Ali ovo s Jakicem je dobitak. Druge necu posebno komentirati jer su bili bolji nego do sad vidjeno.
    Dr.obrane Sutalo.
    Ovakva dva zicera nesmes fulat s ovakvim protivnikom. Jbg.
    Ima nade za napredak i stabilnost.
    Dobro,bolje
  • BiP1MD
    240
    ↪KtcGoat za koga ce index biti?čija zastava ce biti? — shameless86

A šta misliš?

ooQ4iAx.jpeg

A7XmmG3.jpeg

aGuqb2p.jpeg

RPVgEGm.jpeg

O7EPEqz.jpeg

bONSPcY.jpeg

9BiECul.jpeg

g95F7Mo.jpeg

XWWSsaj.jpeg

UEtI1Lw.jpeg

(2 utakmice)
  • ZG plavi 01
    690
    Pa dobro jel Kalinic zna da je ovo drzavna televizija a ne Jadran TV
  • ElDorado
    15.7k
    Ne kuzim od kud ta euforija i hvalospjevi za ovu igru?! Dobro je ispalo samo zato jer smo igrali 5-4-1 mrtvu bunkerišku, plitko s bliskim linijama, i nekoliko puta izašli u kontru. U posjedu nismo mogli preći centar. Al dobro rezultat je bar podnošljiv.
    Kad podvučeš crtu nakon ove četri tekme zakljucak je da s ovim izbornikom i ovim igračima mozemo igrati samo tranzicijsku bunkerisku.
  • Thor
    4.5k
    slazem se.
    No Bilic nije osoba koja ce biti komformist. Sigurno ce raditi promjene i s igracima i s nacinom igre.
    Mislim da ce posloziti sve do kvalifikacija.
  • hardek
    13.6k
    Prvo poluvrijeme je bilo vrhunsko. U drugom poluvremenu Vlašić se previše spuštao na praktički drugog beka da pokrije Cucurelu jer je Stanišić pratio Olma. Tu je i De la Fuente povukao baš mudar potez otvarajući Cucureli prostor kad je izvadio Baenu

Dobra utakmica iz koje se trebaju izvući pouke za dalje. Moramo naći načine da uzmemo malo posjed u trenucima kada patimo da se ekipa malo odmori. Ti realno van golova ne možeš naći 2 prilike koje je Španjolska imala
  • KtcGoat
    8k
    sve pet, ali igras protiv spanjolske, nemas previse izbora, meni osobno dobra utakmica,linije i obrana puno kompaktnija u odnosu na prosle urakmice,par puta jako dobar presing,jedino se kasnilo s izmjenama i to je minus. Steta sansi Matanovica i Perisica, ali Boze moj, fulali su i spanjolci neke svoje
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Najnoviji dres s glagoljicom
    Poljud i prije (predstavljanje) i tijekom (zamjena) i nakon (pozdrav prije odlaska) tekme aplaudiral Daniu :clap:
    20261006-225328.jpg
  • Thor
    4.5k
    top :lol: :love:
  • KtcGoat
    8k
    Ak je nesto bilo pozitivno u ove 4 tekme to su obrambeni prekidi, dost dobri u odnosu na ono od prije par mjeseci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.