• db-izbjeglica
    12.6k
    predobro mi je ovo općenarodno veselje mogućem ispadanju lokomotive.

    mislim, kako je to uopće moguće?
    šta nije sve u ligi podređeno dinamu i njegovim interesima?

    šta ne bi logika trebala biti - ako dinamo to želi, lokomotiva će ostati u ligi!
    ako ispadnu, onda ih dinamo jednostavno više ne želi u prvoligaškom društvu?

    :lol:
  • xavier
    11.1k
    Zlobnici će reći da nam Lokomotiva više ne treba jer sad imamo Rijeku :razz:
  • db-izbjeglica
    12.6k
    ne znam, samo uočavam konbtradiktornost :sweat:
  • Nino Bule
    11.3k
    Nema nikakve kontradiktornosti, sve je vrlo jednostavno tko nije priglup.
  • gh0c
    256
    Ajmo Samire, još jednom do ispunjenja svetog cilja opstanka!
  • Dudu
    2.6k
    Ovo što je Lokomotiva ove godine uradila je primjer kako malo opuštanje može dovesti do raspada svega što su gradili godinama.

    Uvijek su otprilike imali viziju momčadi, kako žele igrati, razvijati igrače.. Ove godine rasprodaju sve žive igrače, dovedu razne poluproizvode i misle lako će opstati. Nevjerojatan broj promašenih pojačanja, u sred sezone ti se umirove dva igrača, treći Sammir umirovljenik ode u Brazil, na gol dovedeš Santinija koji nije branio 2 godine, onda još umirovljenika u vidu Maleša i Muse. Nemaš klasičnog napadača, guraš u špicu Šimića koji ima 17 godina u utakmicama u kojima ti opstanak ovisi.

    U toku sezone za momčad zaigralo jedno 50 igrača, šikaniraš one najbolje na klupu u vidu Đire, Chaije nauštrub nekog Marića koji tek došao iz puno slabije lige, prodaš kapetana na zimu, koji je stup oslonac godinama..

    Teško mi je pobrojati sve loše odluke, ne znam kako je moguće donijeti toliko loših odluka kroz jednu sezonu. Šokantno, baš bi volio da ispadnu, ali nažalost mislim da će to Varaždin biti, jer imaju ipak kvalitetniju ekipu, ali odlučivat će međusobni ogledi. Bit će drame.
  • masacusec
    3k
    Prošla me ona adolescentska faza ismijavanja, nasladjivanja i sprdanja s hajdukom, ali i dalje me impresioniraju njihova uvjerenja da sve što rade, rade dobro te da u RH općenito vlada mainstream urota protiv hajduka....
  • masacusec
    3k
    Slazem se, no bojim se da su rijeci bjegunca iz Medjugorja nakon Rijekinog osvajanja prvenstva 2017.:"Ovo ste vidjeli sada i nikada vise", istinite.
  • xavier
    11.1k
    Inače, sve su glasnije priče da Lurssen ozbiljno ulazi u Rijeku. Neki spominju sponzorstvo, a neki čak prodaju kluba. Nije da priča nema logike s obzirom da su već poslovno dosta jako ušli u taj dio Hrvatske.
  • mniokl
    254
    Neki frajer je na 24 sata u komentarima napisao da su kupili klub i da grade novu Kantridu.Navodno se čeka još nekoliko dana sa objavom.
  • Neki tip
    19k
    Ispričavam se na svom neznanju, ali tko je Lurssen? O čemu se radi?
  • og1986
    2.9k
    Može neko objasniti tko je to ili zalijepiti neki link?
  • xavier
    11.1k
    Najveći proizvođač luksuznih jahti na svijetu i vlasnik Liburnija rivijera hotela.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.