• The Undertaker
    10.4k
    Po meni, svaki stadion iz ovog natječaja je dovoljno dobar za Dinamo. Radi se samo o razlikama u cijeni, izgledu i željama navijača dok će komfor i funkcionalnost na svima biti odlični. Prema tomu, koje god rješenje odaberu biti će u redu, biraju između dobrog i odličnog a ne lošeg i dobrog. U prijevodu, ne mogu sudbinski pogriješiti.
  • immerwieder
    1.8k
    pravni tim tog ureda je dao izjavu nekom portalu,
    ne znam da li dkom objavljuje sve i kada
  • shameless86
    2.4k
    da..jedan forumas sa ssc-a je pitao gpt da prodje žalbu od zha
  • Thor
    4.5k
    Dostupna je na webu? Mislim, moze se skinuti?
  • shameless86
    2.4k
    pa valjda je na EOJN-u
  • Thor
    4.5k
    Ok bum potrazio sutra
  • mali M
    10.9k
    Imam osjecaj da ovo naknadno sta stave nece licit na ovo iz prvog projekta, sto ponovno nije fer prema ostalim sudionicima — flexXy

Ne da nije fer nego tek onda otvaraju vrata još više poništenju jer nema mjenjanja neznam koliko nakon završenog natječaja... Okej kad se potpiše sporazum i prilagođava naručitelju, ali u ovom trenutku bi to bilo pogodovanje i nepoštivanje natječaja.. ne možeš mijenjati u hodu stvari da se svidiš nekome nakon predanog projekta
  • mali M
    10.9k
    doslovno smo samo to tražili... Zbilja moraš bit teška taraba da dobiš recept sa svim detaljima kako nešto napraviti i to uspiješ uništiti.. i to ne kažem za talijane nego za žiri... Mogli su zaraditi najlakših 30.000 eura u životu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet