• NitkoBitan
    39.9k
    osim brutalnih zenskica,imat cemo i brutalni stadion — shameless86

Jesam nesto propustio?
  • fingitozg
    5
    Jbg, treba onda obnovit sve zgrade van centra, od cijelog novog zagreba, dijela trešnjevke, dijela uz sami centar, pa ga možemo ostavit u povijesti. Ok, razumijem, ali netko tko ide na par utakmica godišnje, sjedi na zidiću i gleda boyse kak ulaze na stadion, nemrem se otet dojmu da bi se osjećali "izgubljeno" (van karaktera) na nekom fancy rješenju. Da modernome, ali brate mili, nemoj mi ić u japanske sheme, otto barić sheme, svjetlim do svemira sheme. Mislim da se prvenstveno sjever mora osjećat ugodno, a zatim preostale tribine.
  • Unodinoii
    350
    Nebu tu žalbi kad se jasno vidi po izjavama iz HDZa da će srušit natječaj na ovaj ili onaj način
  • Nine9
    546
    trebalo bi, da. pogledaj kako se u Mađarskoj obnavljaju zgrade iz tog perioda.

Ne sekiraj se, bit će sve u redu i s Boysima i s ostalim navijačima pa čak i ak bude lijep, normalan stadion
  • fingitozg
    5
    Evo vam i za zahebanciju i austrougarski stadion. Premda je tema ozbiljna. "Malo šalje nikad dosta".austrougarianmaksimir.png
  • Denle
    1.2k
    ok kuzimo, znas koristit ChatGPT. cestitamo
  • djusko
    40
    Nikakv brutalizam, 3lhd-ov projekt ima najviše smisla od svih prijavljenih radova.
  • fingitozg
    5
    ChatGPT je najmanje bitan Denle. Ovdje govorim svoj stav kao navijač 20 godina. To je to. Ni manje ni više. Vidim da se ne slažete samnom većinski i to je ok.
  • DinamoZagreBBB
    140

Boysi su ti koji stvaraju atmosferu, a ne brutalistički stil. Moderan, funkcionalan stadion. Ni više, ni manje.!
  • Benedikt
    384
    Nemam namjeru plaćati jutarnji tako da ne mogu pročitati mišljenje do kraja. Ali čim gospođa spominje Gaudija koji u životu nije dizajnirao niti jedan stadion nema potrebe ni čitati
  • CISCO
    1.8k
    Kada netko krene rečenicu s: "Predajući na raznim sveučilištima u Americi, Australiji i Europi, svojim sam studentima često pokazivala dvije slike..." :roll:
  • Xpert1992
    1.3k
    Nemam nist prostiv lijepog, udobnog, modernog, kicastog stadiona, da ga iz smiciklasove vidim kak se sjaji
  • SAS1987
    20.9k
    Predajući na raznim sveučilištima u Americi, Australiji i Europi, svojim sam studentima često pokazivala dvije slike. — CISCO

Tito i Tuđman? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube