• Droljo
    32.4k
    Kakvi klauni
  • Pacho
    21.7k

Stop centralizaciji kalorija
  • The Undertaker
    10.3k
    Koji je smisao objavljivanja ovoga ovdje? U čemu je kvaka?
  • NORTE
    27.8k
    ali pazite, klub koji je ustrojen kao ŠPORTSKO DIONIČKO DRUŠTVO! — db-izbjeglica

Vlasnik dioničkog društva Hajdug je Grad Split - podružnica vladajuće stranke.
    U realnosti oni jesu režimski klub. :wink: Bili i ostali.

Hajdug je privatiziran državnim novcem kako bi se spasio gašenja.
    Država je vlasništvo nad klubom poklonila Gradu Splitu u vidu dionica.

Sad državnim novcima žele novi stadion.
    Da država izgradi i pokloni Splitu i to.

To je poanta cijele ove halabuke.

NK Režimlija Split.

Nije ih briga što je financijer zagrebačkih stadiona proračun Grada Zagreba.

Nije ih briga što im država uz klub financira i klupsku infrastrukturu, dapače sve im je to dobrodošlo, dok sve druge prozivaju za sve živo.

Očekujem akciju već protiv Španjolske, a onda vrhunac divljaštva na derbiju pa kmečanje protiv Ajaxa i tako baš svaku tekmu do daljnjeg. :lol:

Masovno prozivanje Šute kreće, a u njihovoj agendi već sudjeluju i zagrebački mediji poput indexa i nove tv (hajdučka tv).
  • Omake
    21.8k
    Nek smanji u tanjuru i bit će za stadion.
  • Jaro
    13k
    a kaj? Pa i Misko je trazio uvodjenje poreza kako bi njegov privatni klub(sorry, klub njegovih kceri) ubo kakvu pinku...
  • shameless86
    2.3k
    kakvi klauni..tam je centralizacija debila izgleda
  • NB86
    17.7k
    Fakat nekad mislim da pretjerujem kad govorim da se najveca skupina maloumnika nalazi među navijacima hajduka al oni to konstantno potvrđuju
  • Noel
    25.6k
    I dalje udaraju po državi i Dinamu umjesto po svom gradonačelniku po svojoj gradskoj vlasti i klubu. Ova razina debilizma je rijetko viđena. Po tko njih koordinira i vodi taj je totalni Mr. Bean. Doslovno su im njihovi ljudi novinari i navijači u detalje objasnili nakon priopćenja na koji način Zagreb dobiva dva stadiona. I ovi i dalje nakon javnog sramoćenja sa priopćenjem nastavljaju sa istom retorikom. Netko očito nije završio osnovnu školu.
  • hardek
    13.6k
    "Splitski klub također se nikako ne slaže s najavom premijera te podsjeća da je početkom godine među svojim pretplatnicima proveo anketu o budućnosti klupske infrastrukture.
    U njoj su sudjelovala 5.243 pretplatnika, a 80 posto izjasnilo se za izgradnju novog stadiona."

Činjenica da je 20% pretplatnika kluba glasala protiv novog stadiona, za koji oni nebi platili apsolutno ništa je za plakat. Brate ko da dođeš u konzum i na blagajni ti kažu evo vam 100 eura a ti kažeš neka hvala dobro mi je i ovih mojih 10 što imam u džepu.
  • Omake
    21.8k
    Da parafraziram Elaine Pagels, lažno mučeništvo i kompleks progona su jebena droga.
  • NORTE
    27.8k
    Činjenica da je 20% pretplatnika kluba glasala protiv novog stadiona, za koji oni nebi platili apsolutno ništa je za plakat. Brate ko da dođeš u konzum i na blagajni ti kažu evo vam 100 eura a ti kažeš neka hvala dobro mi je i ovih mojih 10 što imam u džepu. — hardek

Kaj ti briješ? Ozbiljno te pitam.
    Pa tih 20% pretplatnika ne želi rušenje Poljuda, nego njegovu obnovu.
    Jel ti to razumiješ?
    Jel moraju svi bit sektaški raspoloženi?

4 tisuće pretplatnika se izjasnilo da želi novi stadion, svi redom su sektaši i to je kao relevantna stvar da država iskrca za jedan klub parsto milijuna eura za novi stadion?
    Pa di to ima?

Klubu koji je spašavan xy puta iz državne blagajne, koji ima stadion kojem se nudi obnova, kojem dodjeljuju parcelu kamp i nude izgradnju novog zamjenskog stadiona.
    Sve o trošku državnog proračuna!

Nu ovih separatista sa zastava Dalmacije :rofl:
    2938caff-1fe0-4923-a318-c578b1049612.png?width=1400&height=850&mode=max
    Država im gradi NOVI KBC, a oni ih prozivaju da im nije to dosta.
    ae600eab-ab12-4e81-bd26-f9bcc9b13b43.jpeg?width=1220&height=660&mode=max
    300 igrališta su mogli izgradit, ali ukralo pokralo.
    754feb8e-3bfe-49cf-a3d3-23ac977983b7.jpg?width=1220&height=660

Istupite iz lige.
    Osnujte Republiku Dalmaciju.
  • Thor
    4.5k
    Sezona je ocito bila dobra :lol:
  • BiP1MD
    222
    ...Mora se u javnosti održati ta opsjednuta, iskompleksirana i bolesna ravnoteža. Sve po PS-u...
    ...mora se na silu... osigurati jednaki tretman i jednak status...
    Bolesno.
    — BiP1MD

Istrkeljam u prolazu ovo gore u vezi bijednih pokušaja forsiranja nezasluženih statusa i izjednačavanja nogometaša pa se onda ova razina jada još pojavi oko stadiona kako bi ustostručilo dokazani kompleks.

Ja ne bih od sramote iz spavaće sobe mjesec dana izašao kada bi se ulovio u ovakvim mislima, znajući da je rivalu iz 5 puta većeg (glavnog) grada države, a kojemu moj klub 20 godina nije primirisao, prošlo gotovo 30 godina zajebavanja od početka projekta Maksimir, stadiona koji je 70 godina star i u doslovno ruševnom stanju od potresa 2020.
    Dok istovremeno moj klub već 47 godina jedini u državi igra na poklonjenoj "ljepotici" u koji je Grad Split uložio samo 35% ukupne investicije za izgradnju tako da su uz lokalna poduzeća građani izdvajali po 1.5% plaće tijekom 5 godina, a ostalih 65% je išlo iz fondova SR Hrvatske i SFRJ.

Baš asocira na onaj socijalistički mentalni sklop koji je jebeno nezainteresiran za to kako se bogatstvo stvara. Po njima, financije potrebne za investiranje, jednostavno nekako postoje. Jedino važno pitanje im je kako to preraspodijeliti.

Daj meni sve isto, kriteriji ili zasluge su ionako nebitne.

Koji drek od mozga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.