• fingitozg
    4
    Ma prebrzo postam, nisu osvjetljanja vanjskog stadiona problem za vrijeme utakmica, ali definitivno kako je kolega naveo jesu problem prekičaste vanjštine kojih sam se nagledao po facebook-u... Ne treba nam šarenilo. Moja verzija može isto uć u kategoriju kiča i neslaganje sa okolinom, ali ima neku smislenost, ne nabacan kič.

Ali u ovome se slažem:
    - 3lhd ima najbolje rješenje i za okolinu i utakmice
    - osvjetljenje plave boje ili hrvatske boje može biti u toj ideji kada su utakmice
    - samo se mora dodat malo brutalizma, jer brutalizam jest naš identitet - makar u sitnicama, makar za sjevernu tribinu, ne biti kao ostatak europe
  • db-izbjeglica
    22.6k
    ja se nadam da će ove AI gluposti početi naplaćivati barem 1000 eura godišnje za osnovnu verziju.
  • CISCO
    1.8k
    Ovaj Grad je nakon sivila, betonskih kocki, spavaonica, tmurnosti, gledanja u pod ipak zaslužio i malo kiča.

Što se mene tiče nek bude cirkus Colorado i nek blješti da ga se vidi i sa Mjeseca.
  • Denle
    1.2k
    Koju ljudi fiksaciju na brutalizam imaju pa nemrem vjerovat

Cuj brutalizam je nas identiet

Kakve su to gluposti
  • fingitozg
    4
    Pa cijela naša povijest Maksimira je brutalizam i osjećaja kad druge ekipe izađu na teren da se poljuljaju. Tu se slažem sa Bobanom, makar nije odabrao ispravno rješenje, trebao je odabrati drugo rješenje i malo modificirati za dozu brutalizma.

Nismo jugoslaveni, ali jesmo slaveni i jesmo brutalisti, i grad nam je brutalistički, više manje. Nema to veze sa političkom orjentacijom. Treba bit sklop gospodskog i brutalnog.
  • kariola86
    339
    Može li mi netko dati kratki update vezano uz projekt stadiona? Zadnjih nekoliko dana sam bio privatno zauzet i nisam stigao pratiti što se događa. Ima li kakvih novosti od strane politike? Koji su sljedeći koraci?

Ako netko može ukratko napisati što se trenutno događa, bio bih zahvalan.

Hvala! :victory:
  • CISCO
    1.8k
    Milan Lenuci se s tobom ne bi složio
  • shameless86
    2.3k
    osim brutalnih zenskica,imat cemo i brutalni stadion
  • Denle
    1.2k
    Pa cijela naša povijest Maksimira je brutalizam i osjećaja kad druge ekipe izađu na teren da se poljuljaju. Tu se slažem sa Bobanom, makar nije odabrao ispravno rješenje, trebao je odabrati drugo rješenje i malo modificirati za dozu brutalizma.

Nismo jugoslaveni, ali jesmo slaveni i jesmo brutalisti, i grad nam je brutalistički, više manje. Nema to veze sa političkom orjentacijom. Treba bit sklop gospodskog i brutalnog.
    — fingitozg

Lenuci se okrece u grobu

Klub nam je povijesno vezan za lokaciju, a ne za arhitektonski stil iz 60-ih. Oprosti, al najblaze receni pricas gluposti
  • Wallace99
    321
    Tresla se brda, rodilo se nije niš. Gdje je ta navodna kolektivna žalba?
  • fingitozg
    4
    Ja sam evo dal svoju perspektivu, neko će pročitat, složit će se ili ne, ostat će mu u podsvjesti ili neće. Ali, mislim da se svi slažemo da se natječaj treba ponovit i da smo pun k naučili iz ovoga. Lep pozdrav do sljedećeg posta :)
  • CISCO
    1.8k
    Navodna kolektivna žalba ima vremena danas do 23:59:59.

A i Šušnjar je neizravno potvrdio da će se ići u nadzor samog postupka.
  • KrunoPesca
    142
    Nema kolektivne žalbe, odnosno ne postoji u zakonu taj termin, svaki žalitelj sam mora snositi troškove.
  • mali M
    10.9k
    ma znaš kaj, nek se ide i nek se oduži kolko god treba. već smo više puta rekli, čekamo 30 godina novi stadion, par mjeseci sim tam mi ne igra ulogu ako će pokazati povezanim osobama sa projektom da ćemo ih pročešljati do zadnjeg milimetra i da neće si udarati i krasti lovu na kapitalnim projektima. Briga me, nek ih protresu do gaća pa će ovaj nebitni lik koji si hoće napraviti ostavštinu od našeg stadiona, napravi ostavštinu ko sramota svoje struke.
  • Nine9
    545
    brutalizam treba ostaviti u prošlosti gdje mu je i mjesto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention