• dinamozivivjecno
    3.6k
    Zao mi je Bilica i ne bi mu sad bio u kozi nikako, otkaz je jedino logicno rijesenje.
  • Dinamo iznad svih
    740
    Oce ko komentatoru rec da im je kraljica umrla prije 5 godina
  • Shimano9
    82
    Ma to nije 7, pa za redom smo primili 11 jbt!!! Uz koliko šansi fulanih još, Biliću ostani u mirovini
  • nin0belan
    83
    Ne znam jel ovo igrači buše Bilića ili samo djeluju potpuno nezainteresirano jer su loši zbog nekog x razloga
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    Dovedite Bjelicu slijeepci
  • Thor
    4.5k
    ma jasno. Ovo danas ocito nije mjerilo nicega. Ovo danas je katatastrofa,reset,grand zero...ne znam sto bi rekao.
    Po meni prilika da se sve rastavi na proste faktore i krene radit novu repku od 0.
  • hardek
    13.6k
    6.14xg Engleske. Jel ovo neki rekord u nogometu?
  • ElDorado
    15.6k
    Da se razumijemo sve tri tekme odigrali smo organizacijski jednako lose. Samo česi su jos losiji a protiv spanjolaca se ipak pokazalo malko vise energije i kvalitete pojedinaca
  • Zg123
    4.8k
    7:0 popusili a nasi u ugodnim razgovorima s Englezima, izgleda da srama ocito nema
  • Odani Zgd
    1.2k
    Ustaj Biliću 7 je......
  • CerealKiller
    945
    Dobro imali smo na kraju šut u okvir, nije sve tako loše
  • Wallace99
    315
    Zvat Bjelicu da razjebe ovo, pa nek igra U21
  • M94
    2.9k
    Mislio sam da Bilić ima još tu neku povezanost sa nacionalnom vrstom, zna s igračima i starosjediocima, stvara pozitivnu atmosferu, čak se nije loše igralo u njegovom prvom mandatu ali izgleda da ga je vrijeme pregazilo i da je sve to ishlapilo. Nemoš baš ne trenirati nikoga toliko dugo i onda dobiješ vruću robu gdje ima puno posla i moraš održavat reputaciju. Ne ide ovo izgleda.

Ovo je najgora utakmica u povijesti reprezentacije i ostat će upisan u knjige kao rekorder, i to negativni.
  • Shimano9
    82
    Dečko odjebi sa svojim podrumskim komentarima, spavaš tu na forumu i nemam s tobom kaj pričati. A Dalić nije bio nula igračima, kog boli jel za tebe podrumskog miša.
  • miro
    10.3k
    ali Jakic na 0:7 ide trazit dres Bellinghama, pa jebem ti mater da ti jebem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.