• Shimano9
    82
    Ne treba zaboraviti da smo mi za redom popili ovoliko a da smo mogli valjda još toliko koliko su fulali i španjolci i englezi uz sve zabijeno
  • don
    22.6k
    bacaj bili ručnik u teren
  • Hnlovac
    8.1k
    Drago mi je da je stadion pun djece za razliku od stranačkih vojnika zderaca kokica, glasnija su djeca 5x nego kaj bi ovi bili i ne briga ih reza

Velika šteta i žalost kaj će prisustvovati najgorem porazu repke ikad
  • veselko tenžera
    8.9k
    Ekipa koja radi usporedbe Dalića i Bilića treba shvatiti da je ovo Dalićev cirkus na terenu jednako kao i Bilićev. — Mathiasovi Chageri

Kad pišeš o trenerima koje ne voliš tvoje mentalne akrobacije su jedna od najjačih stvari koje se mogu pročitati na Zoni.

Molim te objasni kako je Dalić kriv što danas isti igrači bez njega izgledaju 85 puta lošije nego pod njim i gube 6-0, a jedina svijetla točka točaka je to što nije 12-0?

I ponavljam, pišem ovo kao čovjek koji ne podnosi Dalića zbog odnosa prema Dinamu.
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Da sam Stanišić sam bi se ispratio s terena.
  • KtcGoat
    7.9k
    3 puta je nasim igracima lopta danas prosla kroz noge, toliko sam ja izbrojao, ovako iz glave
  • d-Zg
    134
    Nekako imam dojam da danas nekako baš nismo pravi, nije naš dan, igrači umorni, Mišić krivo dodaje i loše stoji na terenu, Beljo spor ko blato i nemre pogodit zicer... i tak... posložilo se baš....
  • rokikaciga
    18.8k
    5 odozada igramo sad heh
    Treba sacuvat mrezu
  • Thor
    4.5k
    da li je kriv Bilic ili Dalic nebitno.
    Je frende katastrofa. No nije bitno tko trenutno vodi ekipu jer ovo danas ne bi spasio ni 10 Ancelotija!
    Ovo je igracka katastrofa od pristupa na terenu.
    Stojimo ko drvene marije,ne trcimo nemamo energije...nista!
    Moramo si priznati konacno da smo mi prosjecna reprentacija i nista vise. I ok. Tak je.
    A danas smo igracka katastrofa.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Evo i Šutalo, sad mogu on i Misic biti krivi skupa
  • masacusec
    8.3k
    Pa ovoliko ni NK Jarun nije gazio kvartovskog rivala NK Savu....
    modriću, pa nije valjda da ćeš otići?!
  • CerealKiller
    945
    Kužim zasto je zatvorio utakmicu. 6-0 nije dobro ali 7-0 bi fakat izgledalo grdo
  • Thor
    4.5k
    Pustite djecu da utrce u teren po dresove da se ovo prekine
  • Wallace99
    315
    Nema dileme. Bilića pregazilo vrijeme. Nema cojones za ono za što je doveden, a ima li časti vidjet ćemo poslije tekme.
  • Zg123
    4.8k
    Bilicu ajd ti u podcast inkubator i tamo budi voditelj, nije ovo vise za tebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.