• ElDorado
    15.6k
    Dobro je oprao babu vangu ali mu ni kompić nije puno bolji
  • Dudu 9
    1.1k
    Tko je baba Vanga?
  • Masto
    2.6k
    balkan deda
  • Dudu 9
    1.1k

Hvala.
    Baš sam pogledao maloprije, dobro se Kvasina istovario po njemu.
    Ali u komentarima je takvo leglo Mamićevih botova da mi se želudac okrenuo.
    I to primjećujem iste nickove koji seru po Bobanu na svim mogućim podcastima, od tribine do inkubatora.
  • Droljo
    32.4k

Pa zašto čitaš komentare? Nije ti dosta psihoze ovod, na zoni?
  • rakurs
    3.4k
    Jel Bara stvarno ne razumije zašto smo se okrenuli Kotarskom ili se pravi glup?

- Dinamo je nakon što je propao Livakovićev povratak doveo Kotarskog, a upravo je taj potez Livakovićevu agentu ostao nejasan.

'U Dinamu su inzistirali na dvije godine da bi onda doveli Kotarskog na godinu dana. Tako da nisam najbolje razumio što to znači ako si s drugim igračem napravio sve isto što je bio naš dogovor', poručio je Bara.

Njegova završna rečenica otkriva koliko je povratak hrvatske reprezentativne jedinice zapravo bio blizu.

'Da je Dinamo pristao na godinu dana, Livaković bi sada bio u Zagrebu.'

EDIT: Sad tek vidim da je kolega spomenuo u drugoj temi, prebacite ako je potrebno.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Dobili smo boljeg golmana za manje love ,eto jednostavno.
  • Krizy
    77k
    Ne treba pretjerivati.
    Livaković je klasa iznad Kotarskog.
    Kopenhagen je s njim primio ponajviše golova u 21. stoljeću. Naravno da je djelomično i do obrane, ali i on je imao užasnih utakmica i nevjerojatnih grešaka.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    sa isto tako najgorom odabranom u 21 stoljecu i sa najgorim plasmanom. Opet ima najviše obrana od svih prije njega
  • criticus
    9.5k
    Uz ključnu razliku. Kotarski se gleda kao dugoročno rješenje dok bi s tih Livakovićevih godinu dana opet bili u istoj situaciji iduće lito.
  • hardek
    13.5k
    Ne treba pretjerivati.
    Livaković je klasa iznad Kotarskog.
    — Krizy

Ja bih odvojio te dvije stvari. Livaković je jedan od najboljih golmana u Dinamovoj povijesti, ali u ovom trenutku Kotarski je za nas bolja opcija. Ista situacija kao Petković-Beljo.

Igrači kad tad dosegnu neki svoj vrhunac, golmani generalno vrhunac dosegnu kasnije i duže traju ali nije ni to kod svakog isto. Livi je realno izgubio 2 godine u svojoj karijeri i moguće je da nikad više ne dosegne one visine. Koliko god to kontradiktorno zvučalo jer čovjek trenutno brani za Barcu.

Kotarski(kao i Beljo) nisu do sada dosegnuli svoj vrhunac, a s obzirom na njihovu razinu talenta, s takvim igračima se isplati riskirati.
  • Krizy
    77k
    Pa svakako da je opcija kupnje Kotarskog bolja od posudbe Livakovića. Nisam ni napisao suprotno.

Ali ne slažem se s tim da je Kotarski bolji golman od Livakovića. Moj prethodni upis je bio o tome.
  • Marc
    1.4k
    Koja je zmija ovaj Bara
  • Dudu 9
    1.1k

Mazohist sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.