• Nolifer
    15.8k

Ionako je to od privatnika usluga, pa je tada dao bandolero zeleno svijetlo da se provede, tako da je to zapravo i bilo u tom nekom tranzicijskom razdoblju između predaja vlasti jednih i drugih, tak da poanta je da nije neka nova od ovih, nego su samo malo prefarbali bicikle u plavo i nazvali ih ''bajs'' i to je valjda cijela mudrost oko te usluge...
  • Sajla
    24.7k
    nek si ti meni objasnio Bajs. sad mi još objasni kako "Bandić osmislio Nextbike" ima ikakvog smisla.
  • Nolifer
    15.8k

Al fora je da nije ni ovaj zaslužan za to, i kaj me prcaš :grin: :lol:
  • Sajla
    24.7k
    daj si nabavi rječnik i potraži značenje riječi "osmisliti". ako sutra u gradu uvedu neku uslugu od npr. Googlea hoćeš reći da je TT osmislio Google?
  • ElDorado
    15.5k
    Inače je to stvarno svjetsko otkriće zvano “iznajmljivanje gradskih bicikala putem mobilne aplikacije”. Izumitelj: Milan Bandić. Nigdje u svijetu to nema.
  • Nolifer
    15.8k

Osmislio je tako da je proveo kroz administraciju i dao zeleno svjetlo, sigurno nije bio Tesla, ali je proveo kroz svog mandat i tako je nastao projekt koji se danas zove tzv. bajs.

Treba još nekaj ili?
  • Sajla
    24.7k
    Treba još nekaj ili? — Nolifer

treba. možeš li nabrojati i ostale riječi koje tebi znače jednu stvar, a ostatku govornika hrvatskog jezika nešto drugo? onda možemo tražiti da se prevođenje doda u onaj browser addon pa da tvoji postovi konačno počnu imati smisla.
  • Nolifer
    15.8k

A čuj, nisam bot sigurno, tako da primio na znanje.

Uvijek ima mjesta za napredak u ovom tehnološkom svijetu, pa kad bude vrijeme za neko ažuriranje, na vrijeme ću se ažurirati, pa će biti bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet