• KtcGoat
    7.9k
    De La Fuente izvadio Rodrija, usro se Misica. Đava je straj!!!
  • Archangel
    440
    viroza, sigurno će dobiti neke minute u drugom dijelu
  • mlinchica
    7.4k
    Beljo i Misic u prvih 11. Top — fakin

Sorry for party rocking, haters don't like we got the spotlight
    :cheer:
  • Xpert1992
    1.3k
    Jako sam sretan zbog sastava. Nadam se da nas nece spanjolci natamburat jer ce ispast Misic i Beljo direktni krivci. :vomit:
  • FazeN
    9.3k
    Nadam se da nas nece spanjolci natamburat jer ce ispast Misic i Beljo direktni krivci. — Xpert1992

Kog boli kurac ko će Tovarima bit krivci i dežurni pedro, utakmica protiv aktualnih svjetskih i europskih prvaka, a naša dva igrača u prvih 11, samo nek uživaju u utakmici, ovo je najveća scena moramo biti ponosni i samo to gledat
    Ko druge jebe šta govore
  • Crni86
    25k
    kuzim i slazem se. Al opet bilo mi je stvarno dosta pluseva i to mi je iznenadenje da mi je cak ovo i prihvatljivo.
  • Thor
    4.4k
    ajmoooo dinamoooo! :cool:
  • Mali dioničar
    21k
    naša dva igrača u prvih 11, samo nek uživaju u utakmici — FazeN

...ovakva rečenica rijetko završi pozitivno...
  • San Lorenzo
    24.5k
    Od toga da ne mogu dobiti ni poziv za reprezentaciju do prvih 11 na gostovanju protiv svjetskih prvaka...i sve to u razmaku od tri mjeseca.
  • Morgan
    94
    Upravo to, ima ona sjajna izreka od Roosevelta "Man in the arena" naši momci su na terenu zasluženo i svi koji kuže nogomet znaju da su tamo zasluženo a jazavci i ljubomorni kritičari sa strane su nebitni...
    Ajmo Beljo i Mišić pokazite kaj znate zasluzili ste to...
  • FazeN
    9.3k
    Uopće se ne obazirat na te kloc komentare,
    Kog briga što repka igra, oni bi rađe da popijemo 5 komada pa da pljuju po Slavenu, Belji i Mišiću, nego npr da pobijedimo a Beljo da gol..

Ajmooooooooo Dinamoooooo
  • Thor
    4.4k
    5 bivsih i 2 sadasnja dinamova igraca u prvoj postavi!! :clap: :heart: ajmoooo dinamooooo! :lol:

Edit.. zaboravil sam :snicker: jos jedan dinamovac na drugoj strani :strong: :heart:
  • rokikaciga
    18.7k
    Nane legenda, valjda jedini normalan i objektivan tovar

Igraaaj mojaaa Hrvatskaa
  • ShanKu
    2.4k
    Kako god, ali stvarno ima hrabrosti Slaven Bilić. Uživajmo :cool: samo Olmo fali s kontra strane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.