• Sesvećanin
    749
    Šta ste očekivali od sektaša platforme Umemo?
  • Jaro
    12.9k
    + Boban, plus Tovari i alpski Srbin,,,
  • NitkoBitan
    39.7k
    Kokice su spremne za sutra.
  • fakin
    6.7k
    kako će sutra srednjoškolci u školu ili studenti na faks? to mi nije jasno, sve ovo ostalo se može skrpati...da ne govorim stariji u bolnice
  • jedan u nizu
    20.1k
    I opet prebijanje politickih poena na racun gradana Zagreba.

Nabijem ih sve na onu stvar
  • Zagreb1992
    3.9k

S obzirom da se na to znalo već neko vrijeme moglo se uvesti kao i u doba korone ..online nastava
  • fakin
    6.7k
    pogotovo srednjoškolci i studenti koji žive u španskom ili prečkom, a škola ili faks su im u dubravi. neka 3 sata im treba.
  • jedan u nizu
    20.1k

Ja sam za vrijeme srednje skole znao ici biciklom nekih 14km do skole.
    Sutra je idealno vrijeme za bicikliranje, dapace cijeli tjedan.

Ne kazem da je normalno voziti 14km do skole, ali oni koji su blize vec mogu to napraviti, ipak je izvanredna situacija.
    Jos je sad i Bajs tu..

Nije da ce ovo trajati pola godine, za dan ili dva se svi mogu snaci, pogotovo vani na suncanih 23 stupnja
  • fakin
    6.7k
    nemaju svi bicikle, pogotovo studenti koji su iz drugih krajeva države tu, a oni su većina.

bajs će sutra nestati u 6 ujutro će biti sve razgrabljeno.
  • Neron53
    2.8k
    Kakvi studenti ? Kakav faks u rujnu? :)
    Tko ne moze doci na sljaku neka radi od doma a skolarci jedva cekaju online nastavu.
    Prezivjeli smo onu paniku i ludilo u startu covida kada nisi mogao bez dozvole izaci iz grada, kada ja 80 posto ljudi cmrljilo doma a sada je nekoga strah strajka. Taman posla.
  • jedan u nizu
    20.1k
    emaju svi bicikle, pogotovo studenti koji su iz drugih krajeva države tu, a oni su većina. — fakin

Imas pravo.
    Oni uglavnom imaju aute.

Ali ozbiljno, ne zajebavam se. Nevjerovatna je kolicina studenata danas koji imaju aute, pogotovo oni koji dolaze iz drugih krajeva.

I je jedan od mnogih razloga zasto je promet u gradu iz godine u godinu sve tezi.
    Ne samo da se broj registriranih auta u ZGu povecaza 100k (ili koliko vec) u zadnjih par godina, nego je broj svih drugih auta porastao. U osjetnom broju su to studenti, brojne firme i sluzbena vozila, a i svi ljudi iz okolnbih gradova koji rade u Zagrebu.

Zena mi nije vjerovala dok joj nisam ukazao na to.
    Vozi se gradom i gledaj tablice, iznenadit ces se koliko njih nisu ZG tablice.

Frend zivi u limenkama na Borongaju, gdje su popučarni studenski stanovi. Kaze da to nije normalno kako sada nema mjesta za parkiranje, a sve vise ih uzimaju strane tablice, i mahom sve studenti (po izgledu) ih voze.

bajs će sutra nestati u 6 ujutro će biti sve razgrabljeno. — fakin

kako to, kako to?
    Ionako svi pljuju da ih je previse i da samo stoje :chin:
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Ali ozbiljno, ne zajebavam se. Nevjerovatna je kolicina studenata danas koji imaju aute, pogotovo oni koji dolaze iz drugih krajeva. — jedan u nizu

Dat ću ti banalan primjer iz svog kvarta koji ide uz ovu tvoju tezu. Prije 10 godina si mogao u 11 sati ujutro doći na parking od Ekonomije i parkirati bez beda, danas ne da nema mjesta, nego ekipa traži parking po Ružmi kad stanari idu na posao da se uvale na parking prije predavanja.

Ne da studenti danas imaju aute, nego su to poprilično dobri auti. Što je jasno vidljivo kad se u bilo koje doba dana pogleda zagrebački vozni park.
  • NerminB
    2.1k
    Nekad studenti bili najveca sirotinja, sta je ovo danas
  • Dzoni
    8.2k
    Očito se onda ipak bolje živi nego ikad kad svaka obitelj ima 3 auta
bold
italic
underline
strike
code
ulist