• Sesvećanin
    730
    Kad vidim kakve spodobe mi iskacu na fb i izdrkavaju se po stadionu, klubu, Bobanu, strah me da cu uskoro cak i zavolit ovaj projekt :sweat: — Laugreano

Jer naravno, u Hrvatskoj je bitnije biti protiv svojih političkih ili inih protivnika nego odabrati ono što je objektivno bolje za javno dobro.
  • ElDorado
    15.3k
    jel ti mene zajebavas? Ima @Sajla pravo. Di ja to branim projekt???!!!! Moj post bio je o tome da mi se gadi da politicari koriste upitnost projekta za jeftine politicke poene!!! Nista drugo. I to prije nego uopce postoji pisana odluka.
  • Karlo Banic
    0
    Meni se cini da je ovdje cijelo vrijeme samo podjela izmedju onih koji bi radije makadam ispred kuce nego da se asfaltira ako ce neka stranka koja vam se ne svidja tu skupiti poene i onih koje briga za politiku i samo im je bitno da se asfaltira
  • Archangel
    430
    Kada čitam ovakve upise razumijem zašto je Hajduk otišao u kurac kada je pustio navijačima da upravljaju klubom. Kada je istim navijačima glavna svrha njihovo navijanje umjesto uspjeh kluba
  • Archangel
    430
    I mogli su krenuti s malim stadionom za nekog trećeligaša, ne s glavnim stadionom Zagreba i Hrvatske. To što je natječaj bio anoniman je najveća glupost
  • Marc
    1.4k
    Još uvijek me drži ovo oko stadiona i još nisam došao sebi (znam bolestan sam, ali me pogodilo). Uglavnom osim što nas ekipa iz žirija pravi budalama, još nas farba i lažu. Govore kako je ovaj rad jedan od rijetkih kod kojih je sjever u jednom komadu, a kad pogledam ostale radove vidim da je i kod njih svih sjever jedna tribina u komadu. Dakle farbaju nas, omalovažavaju nas i uz to nas i LAŽU!
  • vjeko1701
    30k
    Napomena. Ovih dana se jako slobodno interpretiralo kaj pripada kojoj temi i na kraju su se konstatno iste stvari vrtilo po svim mogućim temama jer očito nije dovoljno jednom napisati na jednoj.

O Bobanu pišite na njegovoj temi, o stadionu na temi stadiona, općenito o upravi na temi uprave.

Na temu "o svemu pomalo" nema nikakvog smisla prebacivati ove rasprave pošto postoje gore nabrojane tri teme. Ta tema je zamišljena kao mjesto di se raspravlja o stvarima vezanim uz Dinamo ako iste nemaju temu posvećenu njima.

Sad će se paziti da se ovoga držite.

Postojanje više tema na forumu koje tehnički mogu poslužiti za neki post nije izlika da bi se jedne te iste stvari ponavljate na svim tim temama. Neće se više prebacivati, neće se više brisati, padat će banovi za off topic ili spam.
  • Laugreano
    6.1k
    Jer naravno, u Hrvatskoj je bitnije biti protiv svojih političkih ili inih protivnika nego odabrati ono što je objektivno bolje za javno dobro. — Sesvećanin

Referirao sam se na to da su se raznorazni paraziti digli na zadnje noge, i koriste stadion kao alibi za guranje priče o rušenju Bobana.
  • Time
    1.9k
    Naši arhitekti žabari lajkali komentar nekog trećeg žabara koji je na kulturan komentar o manama njihovog stadiona napisao : Daj ne seri
    Fini neki momci

Screenshot-20260926-235526-Instagram.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal