• ZgDLions
    2k
    Od kuda se samo pojavljuju ti novi likovi?
    Grupa je izpregovarala jednu etažu, bilo bi ok da im se da neki prostor za shop, a neki bi valjda htjeli da nose majice sa prekrizenim Bobanom ili stadionom i da natjeravaju arhitekte po gradu.
    Kaj se tice kiše i mokrih čarapa, manje smo mi u ratu prigovarali kad su padale granate od ekipe koja se boji propuha.
  • vjeko1701
    30k
    Kaj postoje cenzure? Meni nije normalno da jedan čovjek odlučuje o svemu, od formacije na terenu, trenera, transfera, omladinske škole, stadiona... To smo već imali i nije bilo dobro, nemaju bezveze drugi klubovi jasno odvojene funkcije i tijela upravljanja i nadzora. Mislim, ima i Dinamo, ali samo na papiru. — Buldog

Znači tvrdiš da Boban ima istu moć i ovlasti ko Mamić?
  • Sajla
    24.6k
    Veliš, može se kritizirati, ALI ništa on nije pogrešno napravio jer je to stvar ukusa. — Buldog

ja ću dobiti slom živaca od vas nepismenih koji ne možete shvatiti značenje rečenice koja ima više od 5 riječi. ti si stvarno iz ovog shvatio da sam napisao da Boban nema grešaka i da je sve stvar ukusa? to si ti razumio?!
    "meni se ne sviđa tvoja odluka, ti si izdajica dinama" je glupost.
    "ovo je pogrešno zbog toga, toga i toga. ovo je krivo, a ovo je ispravno" je kritika.
    je li dovoljno jednostavno ili treba u formi slikovnice?
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    O jebo me pas. Počeli smo od toga da se ljudima ne sviđa izgled stadiona, preko toga do nekakvih smjernica koje su dane u natječaju koje se kose za konačnim izborom, pa nastavili sa ostalim radovima da bi završili na tome da smo dali predsjedniku ovlasti da bude predsjednik i sranja po njemu.

Možda je Boban za ovo jer je gledao u to mjesecima, vrtio projekte pred očima i zajedno za ostalim članovima žirija stalno diskutirao što bi bilo to što je najbolje. Možda je za ovo jer smatra da je unikatno i zanimljivo, možda je s cijelom ekipom iz žirija kupio stan u Habitatu 67, drka na Le Corbusiera i Paula Rudolpha, dođite na javnu tribinu i pitajte, vidite, saznajte. To je ionako nebitno jer Boban nije ovo birao sam, njegov glas je bio jedan od sedam.

Zadnji dan i pol se sere po Bobanu sa svih strana, a najveća količina toga su jebeni HDZ botovi, bolesnici koji nisu nikad bili na stadionu i Glavini uguzi, čak i se i on javio.

Doslovno ću postati najveći fan novog stadiona zbog ove gomile govana koja se istovarila prvo poprilično opravdano, a onda poprilično neopravdano.

Daj se skulirajte ili barem raspravljate argumentirano o konkretnim stvarima, ova propitivanja zašto ovo i kako ono ostavite za javnu tribinu i pojavite se tamo ako niste zadovoljni.

Također, molim vas pustite argument “ljudi to ne žele”. Ljudi boluju od malograđanskog sindroma provincije i pate za kapacitetom od 50.000 kako bismo ugostili utakmicu Fiorentine i Olympiakosa i osjetili se bitnima u očima svijeta, a onda držali prazan stadion desetljećima.
  • Buldog
    0

Meni se čini da on sada o svemu odlučuje u Dinamu i da se u sve miješa. Čak i u izbor taktike i formacije, i to ne samo prve ekipe, nego i mlađih generacija zbog nekih svojih fiks ideja. Bolje od Mamića je svakako što će biti izbori i što će se na kraju mandata gledati njegovi rezultati pa možemo reći da mu moć može biti vremenski ograničena. Naravno, super je što više nema sukoba interesa da osoba koja vodi klub ima i menadžersku agenciju i na taj način utječe sastavljanje momčadi, čega je također bilo.

To bi bila nekako usporedba njihovih ovlasti, da se sad netko ne bi refererirao na Mamićev primitivizam i kriminal jer o tome nisam pisao. Volio bih također čuti i tvoje mišljenje, kao i od drugih diskutanata.
  • Buldog
    0

Pa nije izdajica Dinama, možeš li doslovno citirati da je to netko napisao ili (kvarno) stavljaš drugima riječi u usta? Ja vjerujem da on sve što radi radi u najboljoj namjeri, ALI...
  • ElDorado
    15.3k
    tebi je to netko rekao ili ti to zmas ili ti se čini??!!
  • Sajla
    24.6k
    točan citat je "Hvala" na izdaji generacija dinamovih navijača."
    došao si na zadnju stranu teme, ništa nisi pročitao i sad lupaš i vrijeđaš? ja kvarno stavljam drugima riječi u usta? zbogom
  • vjeko1701
    30k
    Napomena. Ovih dana se jako slobodno interpretiralo kaj pripada kojoj temi i na kraju su se konstatno iste stvari vrtilo po svim mogućim temama jer očito nije dovoljno jednom napisati na jednoj.

O Bobanu pišite na njegovoj temi, o stadionu na temi stadiona, općenito o upravi na temi uprave.

Na temu "o svemu pomalo" nema nikakvog smisla prebacivati ove rasprave pošto postoje gore nabrojane tri teme. Ta tema je zamišljena kao mjesto di se raspravlja o stvarima vezanim uz Dinamo ako iste nemaju temu posvećenu njima.

Sad će se paziti da se ovoga držite.

Postojanje više tema na forumu koje tehnički mogu poslužiti za neki post nije izlika da bi se jedne te iste stvari ponavljate na svim tim temama. Neće se više prebacivati, neće se više brisati, padat će banovi za off topic ili spam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.