• crophantom
    8.4k
    čuli smo ZB objašnjenje, preko medija, preko kućnog i u Čitluku. ON misli da je ovo daleko najbolje rješenje, a ak mi imamo problema s tim, bu nam sjelo s vremenom, a možda i nebu, ionak nije ni bitno.

Postavlja se iz pozicije autoriteta kao da je on, jel, struka, arhitekt i neznam kaj, a mi boranija. Jer eto nije se proslavio igrama na nogometnom terenu ganjanući loptu, vec tim sto ljudi hrle u galerije gledati nejgova remek djela.

A ponavljam ti, to kaj ja i ti mislimo nije bitno i jedva čekam tribinu da mi još jednom to objasni. Mozda ce izbjeci izraze kao "jeste li vi normalni", takvi izrazi se cuvaju za plasman preko kućnog.
  • Xpert1992
    1.2k

Ne da nece, nego se ne smije!

Pa nemres ti sad pofarbat recimo stadion izvana u plavo, jer bi ti onda mogao 45 rad recimo sa liste reci: "Pa kaj nisam onda ja pobjedil s obzirom da koristite moj rad?"

Imat ce rupe, koje ce vjerojatno malo krpat sa pleksiglasom, ali ne potpuno zatvorit jer ne smijes, puhat ce za popizdit, ako sjedis u sredini bit ces ok, ako ne, padat ce kisa po tebi, bit ce jako puno celika i betona. Nece biti komforan, lijep niti moderan. Ostat ce ovak ruzan. Nece biti krafna, zatvorena arena.

Tebi se nudi allianz arena, a ti odaberes sruseni stadion St.Ettiena.
  • DinamoZagreBBB
    69
    „Struka ovo struka ono“ . Jel to ta struka koja nam se ruga da smo diletanti i kako bi vjetar u zagrebu bio dobar kroz te rupe. Ili ta struka koja nam prica o duhu zagreba a covijek splicanin? Ljudi ovo je epska katastrofa ako se takav stadion napravi.
  • Netkos
    362
    Pa postoji mišljenje stručnog suradnika koji je dao svoje mišljenje žiriju, on je sam rekao da je nosiva konstrukcija nedostatna ali žiri se nije na to obazirao. To je u dokumentaciji, mogu ovdje staviti ako netko nije vidio
  • NitkoBitan
    39.5k
    Kako mocno tribina izgleda...

Screenshot-2026-09-26-11-00-08-341-com-instagram-android.jpg
  • Bumtres
    129

U slučaju da predsjednik ne reflektira mišljenje većine imaš demokratske alate da pokrenete njegov opoziv.
    Od trovanja i sipanja žući po forumu nemaš koristi. Osim kaj si vas par dokonih trovača ventilirate i brijete kak ste si super
  • CISCO
    1.2k
    Uskoro kreću prvi koraci ka zaustavljanju realizacije ove bauhaus kutije.

Di će nas odvesti ne znam, ali predati se nećemo.
  • Xpert1992
    1.2k
    stade-geoffroy-guichard-guide.jpg

Da ponovimo.
  • crophantom
    8.4k
    hvala ti na lijepim riječima i spuštanjem na osobnu razinu.

Evo nebum više dokoni trovač, šutim i čekam naređenja.

Pozdrav
  • Nine9
    494
    pošalji molim te, nisam to vidio
  • Netkos
    362
    Znači ovo je mišljenje stručnog suradnika žirija Boris Vranješ, dipl.ing.građ.Vodeći projektant i direktor
    ovlašteni revident za metalne i spregnutekonstrukcije od čelika i betona:

Screenshot-2026-09-25-062630.png
  • Nine9
    494
    presmiješno da sam taj komentar nije dovoljno dobar razlog za diskvalifikaciju
  • Orc123
    17.4k
    Znaci ocekujes da ti se komercijalni prihodi dignu, da imas sto vise navijaca i simpatizers kluba da bi klub postao samoodrziv, a s druge strane biras nesto sto se ne sviđa minimalno 80% svog navijackog puka? Tko je tu lud? Kako ces ti ovim potezom privuci i one koji nisu zagrizeni navijaci, one koji bi dosli na tekmu da uzivaju u atmosferi, sadrzaju i konforu koji bi trebao nuditi novi stadion? Gdje je tu jebena logika?

Jasno je da 10-20 posto nece podrzati ni jedno rjesenje ali problem je kad ru napravis obratno i kada 10-20% se slaze s tvojim odabirom....
  • jedan u nizu
    20k

Jbt jos vodimo protiv Juventusa 2-1.

Pa zar je toliko tesko napraviti spojene tribine, ultras veliku tribinu koja je blago zaobljena.

I taj stadion zapravo i izgelda kao da moze primiti 35k ljudi, a ne ovaj koji smo dobili za 15k
  • MarK
    1.5k
    krajnji korisnici neće dat neograničena sredstva niti će snositi trošak održavanja. — Frizura Robija M

Valjda se zna koliko stoji stadion i koliko sredstava ima. Sredstva su iz proračuna koji pune građani, kako za gradnju tako i za održavanje.

Oni biraju samo ono što im je na toj slici oku najugodnije i ne razmišljaju van tog okvira. — Frizura Robija M

Pretpostavlja se da svaki projekt zadovoljava tehničke uvjete tipa komfor, sigurnost, popratni sadržaji... Biraš upravo oku najugodnije. Ako pod ne razmišljanjem van okvira misliš da ovu zelenu woke propagandu onda da, o tom s*anju normalni prosječni korisnik stadiona ne razmišlja niti treba razmišljati.
    Osim toga, ovaj sirotinjski stadion se ne uklapa u grad Zagreb u kojem ima puno raskošne povijesne gradnje već u Pripjat, industrijski socijalistički umjetni grad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet