• wolfgang14
    5k
    lokomotiva koja ima 7 navijača će imat ljepši i funkcionalniji stadion od nas. Pa jebote pas. Make it make sense
  • MarK
    1.5k
    Zašto uopće nekakvi arhitekti umjetnici biraju stadion?? Oni bi samo trebali dati svoj stručan sud o izvedivosti, cijeni, održavanju, sigurnosti... Krajnji korisnici proizvoda koji to na kraju krajeva i plaćaju trebaju odabrati ono što im se najviše sviđa. Trebala je postojati anketa, 50% +1 odnosi pobjedu, ako je manje dva idu u drugi krug i amen
  • mf80zg01
    4
    Na prastarom bbb forumu prvi put se spomenula prica da se treba ukljucit oko projekta.To je bilo negdje oko 2008 cca a primjer je bila suradnja njemaca sa klubovima i rekonstrukcija njihovih stadiona za SP .BBB su Maksimir uvjetovali sa sjevornom tribinom. Masa sa strane nije iskoristila priliku da uz sjever trazi spojene i natkrivene tribine. Mozda je netko to reko netkom iza zatvorenih vrata al trebalo je to trazit javno. Oni koji sad kmece to su i zasluzili. Pozitivna strana je ta da su zacepljena usta svim onim pedercicima koji tvrde da ulica vodi klub. Stadion treba napravit kakav god a za preinake još ima mjesta .
  • Wallace99
    217
    ma ovo je takva muljevina da kad se krene ozbiljnije grebat, padat će glave. Pazi došlo je 88 projekata od kojih je jedno 50% bolje od pobjedničkog, i to prema konzervativnim procjenama, ali samo su ova dva peškića iz Milana koji su prije toga projektirali samo neko skladište, skužili Turinu koji se odrekao "svog" Maksimira i poantu natječaja u kojem je stajalo sve suprotno od onog kaj su oni prezentirali. Sad je upitna uopće i fizička izvedivost projekta, al nema veze, sve će se to doradit jebenim pleksiglasom. Neobrutalna struka iz Nemremo nit želimo kaj je na stadionu zadnji put bila za reunion Bijelog dugmeta će nama pojasnit kaj je lijepo i funkcionalno. Jebeš statičare, građevinare, bit je flow iz maksimirske šume i vice versa. Znači tu očito nekaj gadno smrdi. Ali baš bazdi ko Jakuševac.
  • Xpert1992
    1.2k
    Dva talijanska pedera nam rade spomenik komunistickom rezimu u srcu Zagreba, a splicanin nam prica o duhu grada Zagreba. Kaj ti je zivot..
  • Frizura Robija M
    1.1k
    krajnji korisnici neće dat neograničena sredstva niti će snositi trošak održavanja. Oni biraju samo ono što im je na toj slici oku najugodnije i ne razmišljaju van tog okvira.

Uostalom vidli smo kako je završio odabir četvrtog dresa pa su odma krenuli komentari zašto samo struka treba biti uključena oko stadiona.
  • fakin
    6.6k
    da podsjetim, između ostalog, Naukovic je rekao da je jedna od bitnijih stvari na koje će se pazlti akustika, odnosno da ce novi stadion biti brutalno akustican i grotlo.

Na kraju smo dobili stadion koji uopce nije akustican.

Nevjerojatno sta su nam napravili. Ovo pod hitno moramo spriječiti.
  • Tom Hanks
    5.8k
    treba dati priliku — El Madrigal

Treba dati priliku?I šta kada shvatite da ne valja,a nis bumo novi sagradili jel?
    Jel ti shvaćas da ovdje nema ni prve a pogotovo druge prilike,to je sada šta naprave gotovo je.I onda bi se tutleki kockali tako važnim pitanjem
    Jebote koliko ste u kurcu
  • fakin
    6.6k
    Jeste primjetili da na ovim skicama pobjedničkog projekta uopce nema nigdje semafora, led ekrana, nicega modernog?
    Doslovno sovjetski beton gdje ce negdje u kut staviti onaj natpis home - away 1:1 i deda ce mijenjati brojke kad padne gol.
  • El Madrigal
    977

Da sam stručan u tome, odgovorio bih ti, ali ako ovo nisu stručnjaci koji su pobijedili na natječaju, onda se radi o žešćoj korupciji. Valjda oni znaju kako ce takav.krov stajati.
  • dinamo u srcu
    3k
    po tvojoj logici, za svaku sitnicu treba slusat strucnjake jer ostali nisu kompetentni i ne znaju nista. Beros i ekipa( koji su strucnjaci) nas je uvjeravala da je cjepivo sigurno, pa ih ljudi nisu slusali, zasto? Zato jer zdrav razum vidi da je to bila prevara. Isto je i sa ovim stadionom. Branis neobranjivo.

Ja te pitam za koga se radi stadion. Za arhitekte ili navijace Dinama. Ako navijac Dinama nije zadovoljan sa izgledom stadiona onda ga ne radis nego radis kako on zeli jer ga i on placa.

Ne moras za sve pitat strucnjake. Svi smo mi dovoljno kompetetni da znamo nesto i sami radit i dovoljno smo kompetetni da se slazemo da ovo nije stadion za Dinamo.
  • Makedonion
    438
    gospon frizura, pa i vi zvucite kao populista.
  • mali M
    10.8k
    Ma zabole me dupe i sve se manje živciram, ali mi je zbilja van svake pameti da su takav najjednostavniji zicer svih zicera uspjeli zmrdati.. samo su trebali napraviti običan stadion.. mi koji čekamo desetljećima zbilja nismo tražili ništa posebno..
  • El Madrigal
    977

Priliku da se pokuša objasniti, dok se god ne napravi glavni projekt ovo su samo ideje, koje smo u malo boljem programu za dizajn mogli i ti i ja dizajnirati. Zato kažem, dajmo priliku da, prije svega, ZB sve objasni. A tu tek slijedi projekt, statika, fizika, dinamika, konstrukcije...
  • NitkoBitan
    39.5k
    dok se god ne napravi glavni projekt ovo su samo ideje — El Madrigal

Njihova glavna i kljucna ideja su odvojene tribine sa rupama izmedu i krov koji izgleda kao 4 poluotvorena laptopa.

Kaj mislis da ce preinacit to u pravi nogometni stadion kakvog navijaci zele? Mos si mislit.

Ako se ovim Talijanima dopusti glavni i izvedbeni projekt gotovo je, propustili smo priliku za iducih 70 godina a buduce generacije ce plakat od muke kao i mi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet