• Frizura Robija M
    1.1k
    Test ukusa članova je bio s odabirom četvrtog dresa. Neka ostane na tome.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    Zvone je taj koji sada svima nama patronizira tako da mi nemojte širiti mitomaniju. On je bio ključan i mogao je opipati bilo navijača i reći da mi to nećemo...i tako bi bilo. Jbg, opasno je zajunio i ide kroz zid
  • DiddyGuela
    7.1k

Ali zasto bi on to radio i potencijalno izazvao reakciju onih na visim instancama u smjeru "ako vam se ne sviđa ovaj onda cekajte na novi jos toliko godina" ?

Druga stvar da klub ima novaca za financiranje gradnje svog stadiona pa da onda Boban kaze... odjebite, ovaj nam se ne sviđa.
  • Xpert1992
    1.2k
    Sad ce HDZ naci love za neki drugi projekt.
  • Borovljanin
    794

Istina, ali poanta nije ukus već funkcionalnost. Ekipa tu lijepi AI fotke izabranog rješenja, ali samo zatvorenog i svima se sviđa. Nitko ne bi 'a' rekao na takav prijedlog.

To se ne smije brkati, pitanje estetike i utilitarnosti. To su dvije različite rasprave.
  • Jos-Optimus
    13.6k
    ma vise idem u smjeru da se nije ni zauzeo za nešto drugo i da je očigledno ovo htio, ovo mi izgleda kao ono kad je Lejla Šehović sa kljukom postala miss. "Baš je lijepa, operirat će nos i bit će još ljepša"!
  • Renato
    515
    Boban bi trebao koji put doći na postojeći Maksimir i pogledati prema sjeveru gore i vidjeti kaj piše na transparentu iznad najvjernijih navijača koji su mu duša, srce i glas.

7919f9273d9ca922fa4d.jpg
  • Bumtres
    128
    Poštedi nas patetike.
  • Kujtim Shalla
    12k
    Ovo sa stadionom je sve samo ne demokracija. Zvone dobio si plus za prošloljetni prijelazni rok . Od tvrdoglavog podržavanja Kovačevića , nedostatka ambicije za ulazak u ligu prvaka,(uz samo malo rizika se moglo i to napraviti)do sad ovog preseravanja oko stadiona gdje si ti oduševljen i boli te patka za peticije i nezadovoljstvo većine ti staješ pri svom i dalje. Ta tvrdoglavost u negativnom kontekstu me jednostavno razočarala i pao si u mojim očima koje su te gledale ko boga . Plakao sam od sreće kad si se vratio u klub, sad više i nisam tako sretan i siguran da si ti onaj koji će krvariti za nas navijače
    DZIS
  • serbus
    6.2k

To mislim da nas sve lomi kod ovih prije si znao da su klošari, lopovi i lako je bilo ući u bitke. Zvone to nije pa kako onda protiv njega malo uplašeno svi gledamo da se slučajno ne uvrijedi i ode.

To je to jebeno prokletstvo ureda predsjednika dinama. Svi ti si klanjanju, tepaju uđeš u taj ružičasti balon gdje misliš da sve dobro radiš, a kako bi rekao El Bahattee "a sve što radiš zapravo radiš na krivi način" .

Samo to je Zvone ....
  • MarK
    1.5k
    meni je već potonuo sa izjavom da ne gleda utakmice već se vozika naokolo (ne zanima me razlog). Pa tko tu nema grč u želucu kad Dinamo igra protiv europskih protivnika? Kad gubi od hnl ekipa pa se mora vaditi? Što kad bi tako svi taksirali, a stadion zjapio? Ako si predsjednik valjda si i navijač, budi prisutan, veseli se i tuguj, nerviraj i smij se, plješći i odmahuj rukom. Dijeli osjećaje s drugima. Ljudi te žele vidjeti, igrači te žele vidjeti. By the way razlog mu je tako kukavički da mi je izazvao susramlje.
  • NKDZ86
    10k
    Šta onda odlučuje o stadionu ako ga gleda preko tva. Dosta mi je više skrivanja iza šugave patetike: dinamovština, ulica, asfalt, urbana priča, reper i sl.
  • fakin
    6.6k
    Ali stvarno potpuno sulude izjave i ponasanje njegovo.

Da je bilo tko drugi predsjednik kluba probajte zamisliti kako bi reagirali da nam je predsjednik kluba tv komentator, da izjavi da ne dolazi na utakmice kluba ciji je predsjednik jer mu je to stresno i na kraju ovo sa stadionom gdje nas uvjerava da smo mi svi slijepi jedino on i par arhitekata dobro vidi.

Da potpuno zanemarimo njegov izbor trener, ovakav ljetni prijelazni rok i rezultate ove sezone. To je njegova stručnost, ali ovo sve ostalo, samo probajte zamisliti kako bi reagirali da se ta osoba ne zove Zvonimir Boban.
  • Kujtim Shalla
    12k
    meni koji živi vani je dinamo sve kao i svima naravno. Samo što nemam mogućnost doći na stadion i gledati voljeni klub svaku utakmicu. Tako da je meni život i smrt svaka kvalifikacijska utakmica jer mi to znači sve. Da Dinamo igra Europu ,srijedom ili četvrtkom i da se imam nečemu radovati . Dinamove utakmice su praznik kod nas . Jesen sumorna ovdje ,zima mi prođu od tekme do tekme . Uz dinamo . Nekako mi sve lakše. I da ,zato strijepim uz svaku kvalifikacijsku utakmicu . Ali opet gledam ,grijeh bi mi bio moći ga gledati ,biti blizu a ne otići na stadion. Tako da to što je on nervozan je najveće sranje koje sam čuo. Mi zadnji euro dajemo na naš Dinamo. I kad znamo da padamo, mi ga gledamo i nadamo se. To sam zaboravio u komentaru i njegovim minusima. Ali eto, svi drugačije gledamo na stvari. To mu je najmanji problem. Neka se Bori ,ima još puno borbe pred njim. Niti će ga ne gledanje tekmi formirati kao predsjednika niti kao čovjeka. Ima priliku još puno dobroga napraviti i vrijeme je da krene
  • Brusa
    4.4k
    da je ITKO drugi već bi palili lomaču....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.