• Pacho
    21.2k

https://hostedvillas.com/villas/croatia-luxury-villa-rental-villa-boban/

To je ova? Bezveze. Fali monumentalnosti. Mogao je uzeti jedno od mnogih sklonista za JNA podmornice.
  • austrijanac
    14.1k

Kak je krenulo, bit ce da su mu radili i nadgrobni.

Dajte se ostavite prica.
  • Tranzicijski Napad
    1.6k
    Gomila debosa kaj ces.

Vjeko Ivanišević je inace bio zaduzen za vilu.
  • ElDorado
    15.2k
    Da li moderatori mogu reagirati na ovo navodno navodno navodno i onda vrijeđanja na temelju navodno. Zanimljivo kak su izvirili nickovi koji do sad nisu uopce pisali na forumu
  • JakovK6
    323
    vrlo lako kliknes na profil i vidis od kad sam na forumu. i napisao sam da osobno ne vjerujem u to, pa di je problem?
    Sori kaj ne pisem vise po forumu nego kaj sam umjesto toga bio i pred sheratonom i zaokruzio ovu listu i uclanio u klub i staru i starog i tak da budu 2 glasa vise za Dinamovo proljeće.. pa jebiga ako sam malo previse frustiran zbog ove cijele situacije, oprostit ces mi
  • Laugreano
    6.1k
    Pa cemu onda prenasanje laznih informacija. Stadion je ionako uzas, ne treba nam jos raznih teorija zavjere i izmisljenih sukoba interesa.
    Mislim opcenito, ne direktno na tebe.
  • emilperska
    18.7k
    Dobro sad je krenula neka lavina pa ce botovi pisat da su mu crtali i slastičarnu u Zagrebu i da mu rođak u petom koljenu odrzava servere ovoj dvojici nobelovaca. Laži i nonsense.. i ne smije doći do toga da se od šume ne vidi zeca.

To je teža debilana i samo nam šteti u ovim nastojanjima da se stopira sve što ima veze s ovim ruglom.

Činjenica je da su na natječaju pobjedila 2 arhitektonska mulca iz Milana koji imaju veze sa Zagrebom i stadionima kao Hajduk s pobjedničkim mentalitetom i odjednom njihovo rješenje objedinjuje nacionalni duh Franje Tuđmana, bespoštednu borbu BBBa i povijest zagrebačkog asfalta.

Rad je loš, to je jedina suština. Rad predstavlja SSSR 70ih, a ne Zagreb kakav želimo. Boban ne smije biti tvrdoglav i sebičan nego slušati bilo naroda i članova, nema mandat za samovolju oko nečeg što utječe na živote nas, naše djece, naših unuka itd.
  • fakin
    6.5k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/gnk-boban/2838660.aspx

Vice je sve rekao, nemam sto nadodati.

Nitko nikada ne smije biti iznad Dinama.
    Interesi Dinama, njegovih navijača i građana Zagreba moraju biti na prvome mjestu. Ovakav stadion to definitivno nije.
  • JakovK6
    323
    Evo obrisan komentar, nije mi namjera bila niti počet svađu niti unijet još neku dodatnu tenziju ovdje.
    Jednostavno sam frustriran vjerojatno kao i svi vi cijelom situacijom i zanemarivanjem/podcjenjivanjem mišljenja navijača zbog kojih se i gradi stadion
  • Mathiasovi Chageri
    9.5k
    Sve je to krenulo od onog autističnog HDZ-ovog potrčka Alpeze sa Bobanovim nećakom koji radi u pobjedničkom studiju, što nije istina, na što se gomila njegovih poluretardiranih pratitelja nakačila sa vilom i ostalim retardacijama.

Ljudi su u ovom cijelom ludilu počeli udarati ad hominem i to jadno, nisko i lažno. Nacrtala se meta Bobanu na čelo i traži se krivac za sve.
  • mali M
    10.7k
    tako je, ne smijemo dopustiti da priglupi troleri sad skrenu pozornost kao da se bune nekakvi teoretičari zavjere.
    Zato se treba biti jako elokventan i pametan na tribini kad ćemo postavljat pitanja Bobanu da se ne dopusti da se krene izvlačiti kako mu je teško jer ga se napada ad hominem i slično.
  • DiddyGuela
    7k
    Izgled stadiona je razocaravajuc a Boban se nasao u nezavidnoj situaciji branjenja politicke odluke gradonacelnika i vlade RH u vezi novog Maksimira dok istovremeno mora razmisljati o reakciji javnosti i razocaranju svojih navijaca.

Zbilja nezavidna pozicija i ne bi mu bio u kozi iducih par tjedana dok se prasina ne slegne a Dinamova PR sluzba malo olabavi ovaj pocetni sok. (Metelko u niskom startu)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.