• Orc123
    17.5k
    Najveca sramota ove postojece garniture na celu s Bobanom je da daju materijala ovim prikrivenim ljubimcima i stovateljima bjegunca da orgijaju po Dinamu i svemu dobrome sto su dosad napravili u Dinamu! To je najveci krimen, sramota i tuga....
    Da das mesa takvim likovima koji su sada ispuzali ispod kamena. Isto tako onim naivnim ovcama da pocinju vjerovati u teorije zavjere i moral trenutne vladajuce garniture i da se postepeno okrecu protiv vladsjuce strukture. Da si se na bilo koji nacin ogradio od ovoga, da se ne guras u prvi plan, da ne branis neobranjivo! To mi je najveci poraz.

Ja sam siguran da je Boban nesto zeznuo, da radi na stetu kluba i da ima bilo kakvih necasnih radnji da bi ljudi koji su u klubu iz DP odavno poceli istupati, javno se prokazivati ili bi pokrenuli postupak smjene Bobana.

Zasto smo mi sebi uvijek najveci neprijatelji. Ovo je karma jer smo se smijali Hajduku kad su imali unitarnje borbe, a mi sad imamo jos vece samo iz razloga jer se guramo u prvi plan. Da se Boban ogradio odavno bi od pritiska navijaca poklekli i HDZ, a onda i Tomasevic, ovako im on ispadavkorisna budala. Cemu to?

ZASTO SMO MI SAMI SEBI UVIJEK NAJVECI NEPRIJATELJI!?? U PM!
  • Thor
    4.3k
    Bravo Čitluk :heart:
  • Davieboy86
    1.6k
    Ponosan na moju Herceg Bosnu. :heart:
  • Thor
    4.3k
    i ja isto... doduse moja je pradomovina. :strong:
  • mosad
    3.2k
    Dinamovi navijaci su zlo
  • Thor
    4.3k
    :lol: u svakom smislu te rijeci
  • ElDorado
    15.3k
    Glavno da je prvo netko napisao da je Boban izviždan. To se zove istinito izvještavanje.
  • austrijanac
    14.1k

A prije ovog samog videa nagraden ogromnim pljeskom i euforijom.

Percepcija novinarstva i istinito izvjestavanje kako si napisao.
  • ElDorado
    15.3k
    Da malo rezimiram, nitko nije zadovoljan ovim rješenjem. Premalo je tu riječi i objašnjenja o nogometnim pitanjima i navijačkim solucijama. Ali iza toga krenulo je toliko nepodnošljive negative. Sve smo rekli u prvih par sati, a neki nickovi nastavljaju i recikliraju do beskonacnosti. Sprži, spali, destrukcija, lažne vijesti i teorije zavjere. I dalje se nastavlja. Dok se sve ne raspadne tak da se više zakrpat ne bu dalo.
    Podrška predsjedniku.
  • fakin
    6.6k
    nitko nije zadovoljan ovim rješenjem — ElDorado

osim bobana, tomaševića, glavine, fabijanića i ovih par stranih arhitekata. oni su zadovoljni, 99% javnosti nije. i hoće se graditi stadion za ovih 10 ljudi ili za nas navijače?
  • ElDorado
    15.3k
    “Meni ovo meni ono, ja bi bio zadovoljan ovim ili onim”. Ko mala djeca. Dođite na tribinu. A ne tu reciklirat iste izlizane fore. Zanimljivo kruže stalno isti nickovi i ne odustaju.
  • Keyser Soze
    21.2k
    Fakin danas u teretani odradio 3 serije prstiju, po 50 ponavljanja tipkanja.
  • Gringo
    1.5k
    Sve smo rekli u prvih par sati, a neki nickovi nastavljaju i recikliraju do beskonacnosti. Sprži, spali, destrukcija, lažne vijesti i teorije zavjere. I dalje se nastavlja. Dok se sve ne raspadne tak da se više zakrpat ne bu dalo.
    Podrška predsjedniku.
    — ElDorado

Ne opravdavam to da se razumijemo ali moraš očekivati da će biti i takvih reakcija, ljudi nekada reagiraju u afektu.

Pogotovo kada shvate da im netko želi prodati "muda pod bubrege"

Na gotovo opće nezadovoljstvo novim stadionom kreću uvredljive i ponižavajuće izjave svisoka:

"Ali ovi diletanti koji procjenjuju da se njima to ne sviđa...", uz napomenu da se žiri "neće dati pokolebati" !

"Ovaj je projekt daleko ispred vremena. Prihvaćamo činjenicu da dio ljudi to ne razumije..."

Na to ekipa pizdi.
  • Mathiasovi Chageri
    9.6k
    Čim vidim danas gomile glavinih simpatizera u kampanji sranja po Bobanu, onog maloumnog HDZ-ovog retarda Alpezu i botove mladeži naše državotvorne stranke kako seru po Bobanu, automatski mi dođe da prihvatim novi stadion.

Zvone u pravu si, malograđanska sam seljačina, samo udaraj predsjedniče, stojim spreman za tebe!
  • vjeko1701
    30k
    Napomena. Ovih dana se jako slobodno interpretiralo kaj pripada kojoj temi i na kraju su se konstatno iste stvari vrtilo po svim mogućim temama jer očito nije dovoljno jednom napisati na jednoj.

O Bobanu pišite na njegovoj temi, o stadionu na temi stadiona, općenito o upravi na temi uprave.

Na temu "o svemu pomalo" nema nikakvog smisla prebacivati ove rasprave pošto postoje gore nabrojane tri teme. Ta tema je zamišljena kao mjesto di se raspravlja o stvarima vezanim uz Dinamo ako iste nemaju temu posvećenu njima.

Sad će se paziti da se ovoga držite.

Postojanje više tema na forumu koje tehnički mogu poslužiti za neki post nije izlika da bi se jedne te iste stvari ponavljate na svim tim temama. Neće se više prebacivati, neće se više brisati, padat će banovi za off topic ili spam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.