• Nine9
    483
    Zašto se Boban 31.07. nije pojavio na žiriranju gdje se od 10 projekata izabralo zadnjih 5?
    Imao je pametnijeg posla?
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Znaci doslovno sve sto ne valja na starom stadionu izuzev tribina udaljenih od terena je ostavljeno. Ova postavka krova gdje ce vjetar slapove nosit sa vise na nizu razinu, propuh, nepotrebna odvojenost tribina i u konacnici - upitna akustika. — Efes Pilsen

upravo to!

da je netko prije početka natječaja pitao navijače dinama (i hrvatske reprezentacije), koji će u 95% slučajeva biti gledatelji na stadionu, jer će te dvije nogometne momčadi igrati domaće utakmice na njemu, kako stadion NE TREBA IZGLEDATI, dobili bi nešto što 95% izgleda kao pobjednički rad i to je apsolutno svima bilo poznato.

meni nije jasno od kud ljudima poriv da naprave takvu stvar, nekakva nastranost, sadizam, koji k?
  • puxigadjurdja
    3.4k
    Može li itko na argumentiran način reći šta je točno na ovom prijedlogu:

- monumentalno
    - bezvremensko
    - neraskidivo povezano s Dinamom/Zagrebom
    - ambiciozno
    - urbano

a da nije npr. sve to isto na ostala 4 primjerka koja su izdvojena od 88 pristiglih?

Unaprijed Vam se zahvaljujem.
    Lp,

Pušigađurđa
  • jedan u nizu
    19.9k
    Kako bezvremensko kada ocito iz svake pore tog stadiona vristi 1972. godina?
  • emilperska
    18.7k
    Poznavajući Bobanov mindset, članska tribina će se pretvorit u pitomo uvjeravanje da je ovaj projekt=Zagreb i Dinamo koje želimo i kojima težimo od prvih demokratskih izbora, da je on nešto nadnaravno i bezvremenski kao Pipsi i Prljavci i da si uzmemo 15 dana i stanemo na loptu i da ćemo vidjeti koliko je genijalan.

Realno Boban je jedan od jačih govornika u RH, povezat će stadion s kostima Štefa Lamze, Franje Tuđmana, Josipa Kužea, Vlatka Markovića, Univerzijade 87' i bezvremenskim duhom Cice Kranjcara i reći da smo sad dobili sve to odjednom i da moramo biti sretni!

Stadion ujedinjuje i vremena Haška i Građanskog i Dinama i Croatije i opet Dinama, a i Concordia se osjeti u tom betonu..

On objedinjuje reprezentaciju Ćire Blaževića i neponovljive srebrene koji su s njega krenuli u osvajanje svijeta 2x!
  • Krulek
    1.4k
    Ha, ha, svaka čast. Bit će to vrhunac demagogije...
  • Keyser Soze
    21.2k
    Podrška predsjedniku u naumu da se projekt završi. Zna on jako dobro da ako se odustane, novi stadion neće vidjeti ni naši praunuci.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Nekim ljudima ocito nije bilo jasno kad su davali glas Bobanu tko je Boban, lik ima nogomet u malom prstu, vrlo cvrstog karaktera ja ne znam sta ste ocekivali da ce on podilaziti misljenju navijaca i drugi ljudi. Njega se odabralo jer sigurno ima odlicne kapacitete za podici klub na vise razine i napravit ce to. Ali to je osoba koja je u doba najvecih udara na hrvatski narod, dosla i udarila milicajca, zamislite koja je to glava, to je osoba koja je udarila na prvog covjeka uefe, znaci najjaceg covjeka europskog nogometa. Pa u Milanu jednom od najvecih klubova nije se slagao s pola uprave. Zar ste mislili da ce u Dinamu slusat necija misljenja? A uz to ne mislim da je ima neko jako pravo glasa kod ovog stadiona, a i vjerovatno su mu arhitekti sve detalje objasnili pa se i njemu svidjelo sto nama niko nije objasnio. Plus k tome sve su izabrali najbolji nasi i svjetski arhitekti i hvale ga, pa svaka ta osoba mora bit malo ćaknuta u glavi ako je u tako teskoj branši stigla do vrha da bira najveci sportski projekt u hrvatskoj, pa ne razmislja niko od takvih kao mi.
  • NKDZ86
    10k
    Reći da duh dinamovštine i starog Maksimira bolje razumiju dva arhitekta iz Milana od tisuća navijača koji ga pohode već 30 godina nije samo suludo, nego i krajnje podcjenjivački prema vlastitim navijačima koji ovo ne žele.
    Ima više desetaka tisuća onih koji su na tom stadionu kisnuli zadnjih trideset godina. Nebrojeno puta više nego Boban i talijanski arhitekti. Vjerujte mi, nijedan od njih ne pati za tim da može gledati u maksimirsku šumu za vrijeme utakmice.
    Dinamovci, a ovo će možda biti vijest za Dinamovog predsjednika, ne žele apsolutno ništa od starog Maksimira. Može mu se odati počast imenom, pozicijom, stolicama, očuvanjem dijela konstrukcije koji ne narušava sklad novog stadiona. Ali nitko ne pati za čarima povjetarca sa sjevera kada je vani minus deset stupnjeva.

V.K. (imbex)
  • emilperska
    18.7k
    Vice je onako kvalitetno, britko i narodni sažeo 120 stranica upisa na raznim temama Zone.

Zvonimir Boban može i smije biti tvrdoglav kad su u pitanju Kovačević, Valinčić, Tabinas, Lisica i ostale stvari u sportskom sektoru. Izabran je na 5 godina i odgovarat će za eventualni neuspjeh i crveniti se moguće već i nakon Anderlechta ako bude morao micati Kovu. Ali to je njegov posao i za to je izabran i ima mandat. Isto kao što nam se moze nasmijat ako Kova rastavi NEC na proste faktore s Valincicem kao bekom.

Izgradnja i odabir stadiona je posao za više od pola stoljeća. Tu nema apsolutno nikakvo pravo niti ovlasti pametovati nam s visoka i docirati ikome, a ponajmanje ljudima koji tamo provedu 30ak dana godišnje u raznim uvjetima.

Slušaj narod, slusaj navijače.. stadion se radi za nas i za Dinamo i mi ga u krajnjoj liniji i plaćamo kroz silne poreze i doprinose!

Zatomi svoju tvrdoglavost, narcisoidnost i nadmenost..
    Nemaš to pravo!
  • Unodinoii
    187
    Vice je populist i niš više
  • wolfgang14
    5k
    Mom starom si pao u očima 2015. kada si javno podržao SDP. Ja sam nekako na silu prešao preko toga jer si mi u očima bio nedodirljiva legenda. Ikona. Branio sam te kao da mi život ovisi o tome jer su te neki baš jebački napadali. I tebe i tvoj odnos sa Senfom. Ovim tvrdoglavim branjenjem komunističkog spomenika samo još veću štetu radiš kod tih ljudi. Bolje da si javno izašao i rekao da nisi ti birao pobjednika i dobro. Čemu branjenje i indirektno nazivanje nas navijača budalama jer mislimo da je ružan?

Bome ne mislim te više branit. Ako ti glas/mišljenje navijača i članova nije prioritet kod ovako ogromnog projekta koji će biti važan i kada naši unuci budu išli na tekme, šta onda je? Ne znam zašto se ponašaš tako kako se ponašaš i čije interese zastupaš. Jel ti neko drži obitelj kao taoca, jel ti netko prijeti? Nemam pojma.

Neshvatljiv si mi evo. Tvoja tvrdoglavost i neki potezi su mi fascinantni
  • Pacho
    21.2k
    Jel ga moze netko pitati da objasni zasto bas ovaj stadion, ali bez apstraktnih pojmova i mucenja vode dinamovstinom, urbanim zagrebackim stihom (kojeg izgleda ne kuze ZG kuce koje su se javile na natjecaj nego one topdzije iz Milana), istovremenom kompleksnosti i monumentalnom jednostavnosti i slicnim proserima... Objasni kao da objasnjavas nekome kome puca kurac za Dinamo i Zagreb. Zasto takve tribine, zasto ce bas ovaj omoguciti maksimalnu zaradu, itd.
  • puxigadjurdja
    3.4k

PA JEDINI JE ZADOVOLJIO UVJETE DVOJAKOSTI EZOTERIJE I RASCIJEPA DIVINITETA I ZEMLJASKOG!
  • JakovK6
    322
    Navodno da je ova firma radila Bobanovu vilu na Zlatnom ratu.. navodno. Iskreno nimalo ne vjerujem u to, ali ako se ispostavi da ima bilo kakvih kontakata od prije s ovom firmom, treba ga otjerat čim dalje od kluba i da se nikad ne vrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.