• austrijanac
    14.1k

Najgluplja teza ova godine. Zao mi je ljudi sto tako misle.
  • ksapi
    9.1k
    Vi ste bolesni svi skupa, jebes mi sve
  • Paggini
    99.5k
    Ajmo bacit Bobana pod bus, ionako imamo 20 jos boljih koji bi sutra poveli ovaj klub, sta je jedan Boban više manje.

Lijepo je vidjet sve te profile koji su suze lili kad je došao da bi ga sad micali radi odluke koja nije njegova, prekrasna podrška.

I ne, ovo nije kmetstvo ni sektaštvo, nego je jebeni razum koji ne želi ovaj klub bacit u kaos u kojem smo bili prije nego je Boban došao, a brzo se i taj period zaboravio
  • fakin
    6.5k
    Volim vise Dinamo i grad Zagreb nego Bobana.
  • ElDorado
    15.2k
    Po meni je njegova uloga baš u ovom trenutkui najvažnija. A ta je da ovaj crtež, koji čini mi se čak nije rađen ni u nekom ozbiljnijem alatu, pretvori u ozbiljan nogometni stadion. On je izrekao jučer dvije rečenice. Jednu na predstavljanju da se ova početna ideja dalje mora ozbiljno doraditi i drugu kasnije, mislim na RTLu, da izbor nije bio određen prije svega sportskim razlozima. Dakle izbor je vođen arhitektonskim kriterijima. Zato sada treba biti ozbiljno dorađen pa ćemo vidjeti u kojem smjeru bi to moglo ići. Čuti ćemo i Bobana detaljnije na toj tribini, pa svi koji ovdje pišu bezbrojne postove bilo bi dobro da dođu na tribinu i tamo pitaju pitanja na koja nitko ovdje ne može trenutno odgovoriti.
  • austrijanac
    14.1k
    pišu bezbrojne postove bilo bi dobro da dođu — ElDorado

Nece prijatelju, bez brige.
  • javolimtebejako
    6.4k
    spasit ce nas Plenkovic jer on ne zeli da gradani placaju nesto sto im se ne svida.
  • ElDorado
    15.2k
    jel ti ponekad pročitaš to što si napisao? Uspoređuješ ljubav prema gradu i klubu s čovjekom koji je samo čovjek i kojeg nitko ne treba voljeti ali valjda po nekim kriterijima misli da je vrijedan voditi tvoj klub.
  • markoli
    2.3k
    Ovakav stadion i Boban ili normalan stadion i netko drugi (na izborima naravno). Biram drugu opciju. Pitanje stadiona značajno utječe na budućnost kluba.
  • Paggini
    99.5k

Evo, jedina opcija koja je "realna" je Otto Barić, koji je izrazio želju za vođenjem kluba i jedini smisleno se kandidirao. On dođe, kaže drugi ćemo stadion (može i njegov, sukob interesa al ko ga jebe lijep je i nema veze sto se neće nikad izgradit). On sredi stadion da se gradi nekad i šta onda? On će vodit klub?

Ili nismo mislili na njega nego na famoznog nekog drugog, koji ima sve kvalitete koje mi želimo, postoji sigurno i sigurno bi htio voditi Dinamo.

Ljut sam jednako kao i svi ovdje zbog stadiona, ali da mi je to razlog da rušim upravu koja s tim na kraju dana nije imala veze, ne bih hvala. Nekako sumnjam da će se Dinamo s tim usrećiti na duže staze.
  • mosad
    3.1k
    Treba vratiti zdravka i harmonike na tribinama
  • Xpert1992
    1.1k

Ali znas kaj mene jebe u toj prici. Da nam napricaju kaj god o doradama i da ce se sve rijesit, i to kaj je otvoren, i boja i sve. Kako da vjerujem toj prici? Jer sjeti se kaj je Naukovic prical o stadionu, a gdje smo sad? A gdje je Naukovic sad?

Za mene ovo nije dobar projekt. I ja ne trazim krivca da uperim prston u nekoga i kazem ti si taj kaj je stadion ovakav. Ne, ja samo zelim da ako vecinski stvarno nismo zadovoljni da se ovaj konkretno projekt ne provede. Ne zelim preinake, hocu novi projekt.
  • ksapi
    9.1k
    Ne znam kaj se brinete, 90% ovih koji zazivaju smjenu Bobana nisu u stanju smijenit predstavnika kucnog savjeta. Za tjedan dana ce vecina ionako zaboraviti na ovo i idemo dalje
  • flajšmašina
    533
    Znaci bile bi bolje reakcije da su rekli da su nas samo zajebavali i da nece bit nikakvog stadiona.

Daj se malo ohladite, pa nije stadion u obliku petokrake, koji vam je kurac.

Mozda nemremo bit posebni kak si volimo mislit da jesmo s generickim stadionom. Ne znam, nisam ni ja odusevljen ali fakat mi je histerija prevelika.
  • ksapi
    9.1k

Hrvati obozavaju srat po forumima i drustvenim mrezama, pogotovo dinamov puk (ako se to uopce moze zvati tako, posto ih 90% nije bilo na utakmici vise od 5 puta od korone do danas).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet