• znajdatevolimja
    2.2k

Zbilja ne pamtim nadimke ljudi na zoni, ali sjećam se da smo imali raspravu u kojoj si podržavao HDZ i bez spašavanja ovog projekta pa nas molim te sve zaobiđi sa ovim mesijanskim pričama o velikom vođi. Jebo te on i ti njega
  • wolfgang14
    5k
    a u čast -ovoj objavi i jako korisnim informacijama neka se novi stadion zove STADIUM CISCO
  • don
    22.1k
    jesam, ka i velika većina ljudi. Triba li te podsjetit kad? Onda kad se popišao TT sa dočekom. I opet bi u kontekstu stadiona. :blush: Cmok
  • Thor
    4.2k
    to sa stupovima bi bila saka u oko a viseci bi trebalo izvana graditi nosive stupove za sajle (ili tak nekaj) uzas jedno i drugo dodatno za ovo ruglo
  • NitkoBitan
    39.2k
    I pored ovog sukuba interesa ne treba zaboravit da je stadion jednostavno smece i navijaci ga ne zele.
  • deboszg
    10
    napravit ces ovo ruglo samo prek mene mrtvog!
  • CISCO
    769
    Fala ne.

Nek se zove Geers&Fantini
  • Maki2
    1.2k
    Jebat cemo im majku zabarsku.
    Laku noc
  • wolfgang14
    5k
    dobro je, ovo mi je malo popravilo dan. Ima nade
  • Blue Label
    375
    Život ima ponovno smisla
  • Thor
    4.2k
    Da! Vidi se svjetlo na kraju tunela,tj vjetar na novom stadionu a i kisa! :lol:
  • Thor
    4.2k
    Nema toga kaj mi nemremo probiti i razjebati!
    Tradicija bunta! :lol: :strong:
  • cibona
    8.4k
    S naznakama olakšanja mogu ići u krevet mirnije duše.

Hvala svima koji su sudjelovali u prokazivanju istine, na taj način se iskazuje ljubav prema klubu!

Dinamovci laku noć, sutra će biti zanimljiv dan. Nećemo dopustiti da ove malverzacije prođu nekažnjeno.
  • Zvone92
    148

Prestrašno, odma su ljudi u komentarima po portalima uočili da je dvojac igrom slučaja baš iz Milana.

Mislim da ovih gotovo 70k članova zaslužuje dobiti odgovore na neka ozbiljnija pitanja. Od drugih poslova predsjednika i fokusa uz drugi posao, sportske ambicije kluba do suspektnog odabira stadiona koji je sve suprotno od onog sto se najavljivalo od visokih clanova uprave.

Da se razumijemo, ne zazivam rušenje postojeće strukture, samo smatram da svi clanovi imaju pravo znati sve pojedinosti o ovako bitnim stvarima i nadam se da ce nas se skupiti u sto vecem broju na javnoj tribini, i da se razumijemo, ne smatram da su navijači u određenim stvarima stručniji od nekoga i da se svako mišljenje navijačkog puka mora stavljati na točke dnevnog reda
  • Pacho
    21.1k

Vidi se da autor ima istancano oko za estetiku

images?q=tbn:ANd9GcRgnuaHb0AwfvR3sCk8Oxfvo_5aQTjiWkdbO-Han34wBA&s=10

Sokantno da se ovo svida liku koji se oblaci kao da odraduje trecu smjenu u zeljezari u Tuzli 1976.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet