• Kepec
    10.2k
    Mislio sam kao i većina da ću do navečer bit pametniji, shvatit možda ovu ideju, naći razlog da mi se sviđa, ali nula. Bobanu, arhitektima i svima kojima je ovaj stadion odličan očito nije jasno da je ljudima, točnije navijačima Dinama koji dolaze svaki drugi vikend tamo već xy godina pun k običnog betona, odvojenih tribina i otvorenog stadiona. Dinamovci žele nešto novo, moderno, da kad uđu na njega budu u stilu "ti mater kakav stadion", a ne "ha dobro aj, bar smo malo bliže terenu i imamo krov". Boban priča o nekakvom duhu stadiona, ali taj duh imamo s trenutnim Maksimirom s kojim smo se svi spremni oprostit i s kojim se polako već i opraštamo.

Okej, ne želiš pratiti šablonu svih stadiona, ali daj dovedi tribine uz teren, spoji te tribine, zatvori stadion sa svih strana i onda radi čudesa po kojima će stadion na Maksimiru bit poseban i prepoznatljiv. Ne, ti odabereš projekt betona, bez boje, s odvojenim tribinama, rupama u stadionu, izgledom kao da je iz propale države i kažeš da je to nešto s duhom što će biti prepoznatljivo. Pa kaj ste vi normalni?

Ako se i izgradi ovaj stadion nitko ga naravno neće bojkotirat, neće ljudi prestat ić na tekme, ići će još više ljudi jer kakav god da je bolji je od trenutnog. Problem je u tome kaj su navijači godinama čekali na ovaj trenutak, svi su bili puni sreće, u svima se probudilo dijete koje će jednog dana ponovno po prvi put kročit na Maksimir i onda te dočekaju s kutijom na sklapanje.

Boban je doveo razne igrače s kojima nismo bili zadovoljni, ali nas boli k jer će ti igrači otić ili su već otišli, a i nismo stručnjaci koji se mogu petljat u to.
    Boban je doveo Kovačevića s kojim nismo zadovoljni, ali nas boli k jer koliko toliko održava rezultat i jednog će dana otić, a i nismo stručnjaci koji se mogu petljat u to.
    Sa stadionom je problem kaj neće otić, nego će ostat tu desetke godina.
    Boban će i sam jednog dana otić, arhitekti će otić, razni odbori će otić, Tomašević će otić s pozicije gradonačelnika i ostat ćemo samo mi i stadion. Ima da onda ostane stadion koji je dostojan godini u kojoj jesmo, koji je dostojan Dinamu, Zagrebu i Hrvatskoj i koji je dostojan navijačima Dinama, a ne stadion koji ćemo opet tražiti na dnu liste najljepših stadiona Europe.
  • NORTE
    27.4k
    od ovih ljudi s popisa 6 ih je arhitekata
    od njih 6 stadion je projektiralo točno 0 ljudi!
    — db-izbjeglica

Ovo moramo istjerat do kraja.
    Takav stadion NE ŽELIMO, i kojeg btw PLAĆAMO iz svojih džepova.

BSN!
    54999190776_c20015a691_b.jpg

Potpuno je nebitno hoće li se to odužiti na još 2-3 godine, ovo je za nove generacije, pristati na ovo sranje ili dodatno ušminkano ovo sranje bio bi PORAZ DINAMOVŠTINE!

a to sto je Glavina hvalio ovaj stadion ti govori ti daje naznaku da ce Plenkovic kontrirati?? — ZG plavi 01

Ministar hajdukovac nije krojač sudbine naroda, vlade niti Zagreba, a nije to ni senf i njegova ekipa.
  • db-izbjeglica
    21.8k
    našim novcima nam žele sagraditi novi stadion, koji izgleda cca kao stadion koji se gradio, rekonstruirao i dograđivao xy puta u svojoj povijesti

molineux_stadium21.jpg

dajte ljudi, odjebite, ne pravite nas budalama
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Bože mili kako je odvratan stadion, gledam ga cijeli dan, ali svaki put je sve ružniji i ružniji
  • NORTE
    27.4k
    Ovo odabrano rješenje no name arhitekata iz Milana mora biti potpuno odbačeno od ČLANOVA DINAMA!

Bez ikakvih dodatnih intervencija za manje preinake, čitavi stadion je APSOLUTNI I POTPUNI PROMAŠAJ!

KOMPROMISA NEMA!
  • Brusa
    4.3k
    potpuno te razumijem
  • prefontaine
    11.2k
    Meni se nekako čini da mi stadiona nećemo vidjet. — Keyser Soze

Daj Bože
  • ZG plavi 01
    625
    e bas da vidim kako ce predsjednik vlade isto hajdukovac kontrirati ovome. A cim je ovaj kreten Glavina tu znaci da mu je AP dao amen.
  • Herca
    3
    Ja sa diplomom građevine ne vidim kako se "ovo" bude držalo
  • Ijayi Atiemwen
    6.4k
    Tu će se navijači zabavljat na poluvremenu. Spuštat će se dole svako poluvrijeme
  • VolimDinamoOo
    794
    Cijeli dan sam izgubio citajuci komentare, gledajuci klipove na jutjubu u vezi novog stadiona samo da nadjem nes pozitivno.. i dalje mi lose
  • miro
    10k
    meni je isto palo na pamet kad sam vidio krov i kuteve
  • ZG plavi 01
    625
    Malo sam prolistao neke arhitektonske forume (strane vecinom) i ekipa bas svrsava na ovo...stvarno ne razumijem
  • Georginho
    964
    Ovo je žešće sranje. Ružan, nefunkcionalan, arhaičan.
    Kako Boban može tako čvrsto stajati iza njega i braniti ovaj projekt!? :vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet