• NORTE
    9k

    Ovo mi se sviđa i ja to pozdravljam. Mislim da bi nakon izbora gradski ured morao narediti promjene u udruzi građana, jer će se i u gradskoj vlasti i u gradskoj skupštini dogoditi velike promjene.
  • BlauDivision
    463
    Meni se najviše sviđa što pokraj Škore stoji naš Damir Markuš a svi znamo tko je on i kakve vrijendosti i statove predstavlja.
  • SAS1987
    13.3k
    Kampanija je tek pocela a o dinamu se u kontekstu izbora priča vise nego 20 godina zajedno. Svakako dobra stvar :smile:
  • Crusades1986
    9.5k
    Baš to. Nisu samo na tapeti lažna obećanja o stadionu, priča se i o privatizaciji i o izborima u Dinamu. Zanimljiv pomak.
  • Tundra
    511
    Zanimljivo da Troskot nije spomenuo model 1 član 1 glas. Ali mi također nije jasno na koji način Škoro planira provesti taj model uz privatizaciju Dinama. Nadam se da će to detaljnije objasniti.
  • NORTE
    9k

    Triput bravo za Troskota.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Zna li netko stav stranke Možemo i Tomaševića po pitanju DInama s obzirom na to da je sasvim realno da će dobit na ovim izborima (mjesto gradonačelnika i skupštinu u koaliciji sa pretpostavljam SDPom). Sa jedne strane mi se čine pošteni (i neiskvareni) i voljni sjest i popričat sa udrugom DTSM, a s druge strane mislim da im je DInamo i sam stadion na zadnjoj listi prioriteta (ekipa se ziher fura na priču prvo škole, bolnice i tak te gluposti za bježanje od nekih tema).
  • Neki tip
    19k
    Tomašević je relativno upućen u temu pa donekle i zainteresiran, a ostatak ekipe bi najradije sravnio stadione i na zemljištu zasadio lipe.

    Karikiram malo. Malo.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    što ekipa zelenih, SJW-a, sa ekstremno ljevičarskim ekonomskim stavovima kaže o profesionalnom nogometu i novom stadionu.

    normalno da kaže - može!
    ali samo ako će se na njemu održavati gay parade, voziti bickli, promicati rodna ravnopravnost, veganstvo i jačanje "civilnog društva" :sweat:
  • LovroZG
    1.3k
    Škoro spominje zakon o sportu ko da to ima veze s gradom, a ne Saborom u kojem ima 15-ak mandata....
  • Neki tip
    19k
    Saborom u kojem ima 15-ak mandata....LovroZG

    A kaj da radi s njima? Ne sudjeluje u vlasti.
  • LovroZG
    1.3k

    Ne sudjeluje, al nisam vidio ni da su neš u vezi tog zakona predložili Saboru, a kamoli da su probali u vezi toga krenut u neki dijalog s većinom.
  • Neki tip
    19k
    ma, Škoro je prilično netalentiran za politiku.. nije, naravno, glup čovjek, dapače, ali odavno nisam vidio bedastije naletavanje na volej od one tvrdnje da će s HDZ-om sastaviti vladu samo pod uvjetom da Plenković ne bude premijer. To je glavni (ne jedini) razlog zašto danas nisu dio Vlade.

    Još od Petrovljevog "ovjeravanja kod javnog bilježnika" ne čuh nešto tako politički nepromišljeno.

    Škoro na mene ostavlja baš loš dojam kao političar. Ima poduzetničkih uspjeha, ima i nešto akademskih postignuća, ima veliku glazbenu karijeru (ne vrednujem stil, netko voli netko ne), a Matu sam zapjevao bezbroj puta, ali kao političar mi djeluje neiskreno, pa čak i pokvareno, neinventivno, bez karizme, bez ideje, poruke, svrhe i smisla.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.