• Paggini
    99.2k
    Navodno je slična reakcija ljudi bila na Eiffelov toranj.The Undertaker

Samo što je Eiffelov toranj bio apstraktni futurizam tadašnjoj publici, dok ovo izgleda kao regresivni brutalizam. Postoji razlika, da je ovo razina nekog futurizma i "jebote kako bizaran stadion, ne znam što da mislim o njemu" jer ga ne možeš pojmiti, ali ovo itekako može svatko od nas pojmiti jer je finija verzija Maksimira koji je sam po sebi arhitektonski monstruozan.
  • Keyser Soze
    20.9k
    Na ovo su čekale generacije :rofl: :rofl: :rofl:
  • crophantom
    7.9k
    a i na Eiffelovom tornju se dost rijetko igraju utakmice
  • Božo
    51
    Ima li netko link za svih 88 projekata?
  • Odani Zgd
    1.2k
    Talijanskim stručnjacima Tommasu Fantiniju i Alberto Rossiju pripalo je 390.400 eura nagrade.
  • Xpert1992
    1k
    Sad bez zajebancije. Jel je to to? Ili postoji jos sansa da se odabere neki drugi projekt? Jer ljudima je stvarno ruzan ovaj. Oni najpozitivniji ce prihvatit ovaj i rec ok, bar ima krov.
  • BiP1MD
    109
    Kao da netko namjerno želi poniziti i ismijavati klub klub i grad.
    Nemam drugog objašnjenja.
    Nakon 27 jebenih godina čekanja da se napravi NORMALAN, zatvoren stadion na koji će ljudi htjeti dolaziti, akustičan, da se napokon čuje huk i odzvanjaju tribine... OVO?!?
    Pa tko su ta dvojica talijana koji su ovako nešto uopće mogli sprojektirati? Kakvi su to ljudi?
    I još je to "pobjedilo" ?!?!

Nisam se dugo ovako loše osjećao. Ne mogu se ni naljutiti na ovo, toliko mi je loše sjelo. Samo razočaranje.
    Već čujem u glavi podsmjehivanje i ruganje.

Užas.
  • Benedikt
    341
    Sad sam tek pogledao top 5.. ovaj je stvarno najmanje loš od prvih pet, ali kaj je s glavom tim arhitektima? Da ne mogu napraviti nešto tipa Allianz Arena samo u plavoj boji?
  • NoSkillan
    620
    imamo bijeliji stadion od poljuda u PM
  • FazeN
    8.9k
    Ima li netko link za svih 88 projekata?Božo

Ako gdje bude molim da mi netko linka, hvala puno unaprijed.
  • Miro Vugrinec
    10.6k
    Što se tiče stadiona, bolje onda da iskopiramo NK Vardarac. Takav stadion je 20 puta jeftiniji, a ono što je još bitnije 50 puta je ljepši. Sramota ako će ovo biti stadion… Odvojene tribine, krov nije spojen itd.
  • M94
    2.9k
    Da je ovo bilo prije 10 godina prica bi bila da su mucke u pitanju i da ce se neko obogatit, da se pogodovalo nekom itd.

Ja ne vjerujem da ovo moze biti najbolje sto se moglo izabrat.
  • ivanm43
    14
    Umjesto dana ponosa, dan sramote.
  • Blueshadow86
    5.7k
    A da prodamo Hoxhu i Lisicu i da nikoga ne dovodimo (ionako imamo previše krila) pa da te novce stavimo sa strane, ušparamo pa da spojimo nekako ove tribine da ne bude propuha?
  • The Undertaker
    10.3k
    Dobro, ako zanemarimo izgled, zašto je bitno da tribine budu spojene?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet