• Droljo
    32.2k

Kak može klub odbiti kad nije vlasnik zemljišta niti ulaže u to? Ne znam, možda može.
  • fakin
    6.4k
    Dinamo kao klub članova stvarno mora nekako reagirati i biti glas svojih članova jer ovo ce u 99% slucajeva koristiti Dinamo.

Sad ispada da sve ono sto su govorili Naukovic i ekipa da ce biti na novom stadionu da nema veze s istinom ako cemo imati ovog sovjetsko ruglo
  • Paggini
    99.2k

Pa za Dinamo se gradi, Dinamo će na njemu igrati i Dinamo će ga održavati. Nije se Šikića pitalo kakav hoće stadion.
  • Neron53
    2.8k

Pa i clanovi Dinama su glasaci. Ako se pokrene nekakvo izjasnjavanje/glasanje/svojevrsni referendum, siguran sam da bi se dobro razmislilo oko forsiranja ove rugobe.
  • Str1nger Bell
    4k
    Kak može klub odbiti kad nije vlasnik zemljišta niti ulaže u to? Ne znam, možda može.Droljo

Ništa preselit cemo se na Kranjču, dic kredit bit 5 godina treci u HNL-u i sami izgradit stadion koji ce biti na ponos sljedecih 20 generacija.

A njima nek Lokomotiva igra na ovom stadionu ako ga žele napraviti.
  • Dinamo iznad svih
    722
    Predsjednik se doslovce ruga s nama, prvo sa trenerom sad sa stadionom
    Ne treba nam takav predsjednik
  • austrijanac
    14k
    Meni je drago da ste svi odma krenuli po predsjedniku iako ne znamo za koga je i što on glasao.

A što se tiče njegovog govora, sigurno neće doć "šrot od stadiona ko im jebe mater crvenu u komisiji".

Napdate lika bez da znate jel glasao za ovaj stadion ili ne - jebena demokracija.
  • Crusades
    26.1k
    Teško se izgleda maknut iz mantre da jedan gazda odlučuje o svemu pa je jednom kolegi Boban danas u 5/7 postova natipkan.

Kaj nije bilo rečeno da "nestručni" članovi žirija (Zvone, senf i Glavinić) imaju manji utjecaj za bodovanje?
  • cibona
    8.4k
    A što se tiče njegovog govora, sigurno neće doć "šrot od stadiona ko im jebe mater crvenu u komisiji".austrijanac

Istina, ali sigurno ne mora govoriti da je ovo pravo remek djelo, urbano, zagrebački, autentično, naše.

Ako nije zadovoljan stadionom, čemu hvaljenje na sva zvona?

Iznimno sam razočaran, ne samo u izbor stadiona, već i u bobanovo mišljenje o samom stadionu.
  • austrijanac
    14k

I dalje, ne razumijem što bi trebao reć na najveći uspjeh u Zagrebačkoj građevini zadnjih 50 godina?
    Čovjek priča pred 20ak medija, naravno da ima takav govor, pogotovo jer on ima takve govore gdje god stigne.

Mislim okej, kuzim da nije trebao toliko ic al komentari da je arhitekt dobio natječaj jer se trpa u guzicu s bobanom su retardirani kao i ta osoba koja ih je pisala.
  • markoli
    2.3k
    Nekad i šutnja puno govori..
  • mali M
    10.6k
    Država i Grad plaćaju tak da ne vidim šta tu klub možeDroljo

stari moj ak ti Dinamo tu ne želi igrati, za koga gradiš tog monstruma.. pa naravno da se mora pitati i klub
  • cibona
    8.4k
    Pa naravno da je uspjeh to što konačno gradimo stadion, ali boban je danas isključivo hvalio izgled izabranog stadiona.

Komentari poput toga da je stadion "pravo remek djelo" su suvišni i nepotrebni.
  • fakin
    6.4k
    Nitko nije puskom natjerao naseg predsjednika da danas na pressici prica o fantastičnom stadionu.

Tako da ocito se slaze s izborom
  • Crusades
    26.1k
    Eto, mrski Boban i Klub vam organiziraju javnu tribinu pa slobodno dođete i iskažete nezadovoljstvo.

Očekujem košarkaškog fanatika u prvom redu. Ipak je danas najviše puta spomenuo dotičnog predsjednika kao da je ovaj imao finalnu odluku koji će rad pobijediti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.