• d-Zg
    76
    Od svih ponuđenih, jedino broj 2.
    Izgleda moderno, barem ovako kako se vidi na fotki.

Pa jbmu kaj fakat nitko nema oči i ne želi moderan stadion, propisno natkriven i da iz svakog kuta gledanja bude ono nešto?

Ovaj koji su kao izabrali, možda za Goricu bi bio dobar, s obzirom da se malo dalje gradi onaj HNS kamp.

Ako bude opcija da se pita i nas navijače, ja dajem glas za broj 2.
  • Goncalo Santos
    4.7k
    Izgleda da necu doziviti da gledam najdrazi mi klub na postenom nogomentom stadionu u vlastitom gradu.

Noz u srce...
  • dinamofan
    52
    Doslovno izgleda ko neki propali projekt u predgradju nekog socijalistickog grada…nema dusu..bolja ce bit Kranjca 10 puta
  • Mali dioničar
    20.6k
    Ali ovo je bas rezon kao kad trener stavi lijevog beka na desno krilo, Otto Barić Tomasa na centarfora i veli "kaj je, da imate diplomu kužili bi."

Tako se arhitekti rugaju s nama, a i Boban ima taj i gard i tu potrebu biti drugačiji u smislu "boli me kurac da običan puk ne kuži da je to dobro."
  • Boogieman
    345
    Je li moguće da nijedan hrvatski arhitektonski ured svih ovih godina nije komunicirao s navijačima i zapisivao kaj želimo?!
    Svi prijedlozi su razina jebene europske provincije.
    Žalostan dan. Moram si popit normabel. Pa pivu. Pa rakiju.
    Over&out
  • Xpert1992
    1k
    Ovo je gore nego kaj sam ocekivao. Pa jebemti ovo je isti sadasnji stadion, samo ima krov i tribine su blize terenu. Iskreno radije bi zadrzao sadasnji stadion i stavio krov i gotovo.

Jebemti Dinamo kao najveci Hrvatski klub i nasa reprezentacija koja je jedna od najboljih na svijetu ce dobit ovo. Pa dajte ljudi, ajmo bit realni. Ovo se mora zaustaviti.
  • puxigadjurdja
    3.3k
    NETKO ZA OVO MORA ODGOVARAT!!!!
  • Klenx
    12.1k
    Nagib krova je da atmosfera sa stadiona ide prema nebu, umjesto prema terenu.
  • Rile
    200
    I treći ima razdvojene tribine al je bar krov u jednom komadu i iznutra izgleda OK.
  • The Undertaker
    10.3k
    Neloše na prvo gledanje. Ispunjen mi je prvi uvjet da je originalan. Bit ćemo pametniji kad vidimo detalje rješenja. Drago mi je da nije generički kvadrat ili krafna.
  • jakov1
    1.7k
    Nabijem ih na odvojene tribine, al ovo izgleda brutalno.
    image.png
  • Peškaman
    9.7k
    Što mi Hrvati znamo odabrati Frankensteinovo čudovište kada je u pitanju sportska infrastruktura - to ne može nitko!
    Šta predstavlja ona cik-cak ploha na sjeveru i jugu bez stolica? Šta će se tamo Snježna Kraljica organizirat' i sanjkanje...
    Napokon imaš mogućnost odmaknut se od odvojenih tribina i ti odabereš isto, nemoguće.

Prošli put sam obećao skok sa starog mosta dođe li Zekić, mogao bih ako se ovo ne poništi.
  • Pacho
    21k
    Ulaz na tribine me podsjeca na ciscenje afganistanskih bunkera
  • crophantom
    7.9k
    Btw, gdje ce na ovaj spomenik komunizmu koji gradimo usred ZG stati oni coworking spaceovi o kojima je pricao Nauković?

I tražili su moderan stadion da klub ima sto vise profita, a na ovomw jedino Staljinov muzej mozes komercijalizirati...
  • Markelo
    4k
    Nije moguće da je od 88 pristiglih radova, ovo bilo najbolje šta se moglo uzet. No kad sam vidio šta je sve ušlo u top 5, moglo se pretpostavit da prvi neće "razočarat"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet